Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs kocsija,háza stb....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs kocsija,háza stb. egy férfinak, akkor egy nő sem fogja komolyan venni?

Figyelt kérdés
Ezek manapság már minden nőnél alapkövetelmények? Ha egy férfi tömegközlekedéssel jár, láthatatlan marad a nők szemében?

2022. jan. 10. 22:08
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
58%

Nem kell benzinkúthoz igazodni 😁😁😁😁 legjobb poén basszus.

Én nőként azt várom el amit én is nyújtani tudok. Én sem a lakótelepi félszobában fogadom őt ahol anyu alszik a másik szobában. És az autó ma már alap dolog, főleg vidéken a csapnivaló tömegközlekedés mellett. Nem kell több milliós luxus autóra gondolni de praktikussagi okok miatt igenis jó ha van.

2022. jan. 11. 09:06
 32/64 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy viccesnek tartjátok, de én buszoztam 12 órát külföldre úgy, hogy csak 4 óránként tudtunk megállni, ez autóval sem gyakoribb, vonaton meg nem kell szorongatni, csak azért hoztam fel példának, mert itt volt kifogás a vonatozás ellen az autó mellett.

Nekem nem elvárás az autó, eddig is megoldottam nélküle az életemet, ezután is menni fog. A kérdezőnek nem azért nincs párja, hanem mert buta, általánosító. Vannak ismerőseim, akik középiskolás korukban jöttek össze, most már közelebb vannak a 40-hez, mint a 30-hoz, középiskolában egyiküknek sem volt sem autója, sem lakása, mégis együtt vannak azóta is, és van két szép lányuk, persze, ez ritka, de ha a kérdezőnek igaza lenne, ők sem lennének együtt ennyi ideje.

2022. jan. 11. 09:20
 33/64 anonim ***** válasza:
100%

Te jártál már Magyarországon? Az megvan, hogy a fiatalok ~90%-a alig tudja megoldani a lakhatást?

Álomvilágban élsz, vagy pedig külföldön?? :D

2022. jan. 11. 09:20
 34/64 anonim ***** válasza:
100%

Miért olyan vicces amit a 24-es írt? :D

Én is utálok autókázni, kényelmetlen és tényleg elég nevetséges a rituális benzinkút-zarándoklat. :D Mondjuk engem a parkolóhely-keresés jobban szokott zavarni, meg hogy nincs mosdó és nem lehet közben semmit csinálni.

A páromnak van autója, de közösen csak akkor használjuk, ha végképp nem jár vonat oda ahova menni akarunk, tehát elég ritkán. Akkor se szeretem.

Ez miért olyan hihetetlen? :D

2022. jan. 11. 09:24
 35/64 anonim ***** válasza:
27%
Nem vagyunk egyformák, én egy piszkos vonaton sosem mennék el wc-re. Valamint a buszon is mindig rosszul vagyok, már gyerekkoromtól fogva. Ha én vezetek akkor nem vagyok rosszul és szeretek is vezetni.
2022. jan. 11. 09:33
 36/64 anonim ***** válasza:
89%
34 Meg ez attól is függ hol elsz, itt van 5-6 busz egesznap , nem buli lekésni aztán sétálni haza 10-12kmt. Persze aki belvárosban él megyeszékhelyen annak nyilván más.
2022. jan. 11. 09:35
 37/64 anonim ***** válasza:
100%

Faluban élek. De laktam már sok helyen, mindenhol utáltam az autót. nyilván volt ahol nem volt jobb opció, vagy egyáltalán más opció... attól még mindig is utáltam. :D

2022. jan. 11. 09:37
 38/64 anonim ***** válasza:
18%

Én csak a pénzre, kocsira, autóra bukok. Meg a nagy szerszámra.

19/L

2022. jan. 11. 09:49
 39/64 anonim ***** válasza:
96%

26/L vagyok, budapesti (ez az ingatlanárak és az autó szükségtelensége miatt fontos). Nekem nincs kocsim és albérletben lakom lakótárssal. Volt már több párkapcsolatom és még több randim. Vegyük azokat, akik már 20+ évesek voltak, mert náluk lehetséges, hogy van kocsijuk és külön élnek a szüleiktől.

Eddig egyik páromnak sem volt autója, max a szüleinek, amit néha használhatott. Saját lakása egyiknek sem volt, többek még szülőknél laktak huszonévesen is, én is 25 évesen költöztem albérletbe. Nem volt ezzel gondom.

Összesen 3 férfivel randiztam 25-30 korosztályban, akinek autója volt, ebből az egyik vidéken lakott, közülük ketten jöttek csak autóval a randira. Az egyik pestinek céges autója volt, tehát valószínűleg neki sem lett volna, ha nem ott dolgozik. Saját lakásban csak egy randipartnerem lakott, nem ő vette magának.

Amikor társkeresőztem, rengetegen írták, hogy saját lakásban/kertes házban laknak és még többnek volt autója. Ez nekem nem imponált, én inkább rosszul éreztem magam, hogy mégis mibű', miközben én egyedül biztos nem tudnék hitelre se lakást venni a 8. kerületben sem. Néhányan mondjuk elmondták, hogy hatalmas hitelt vettek fel, vagy örökölték, vagy a szülei vették, amikor még nem voltak ilyen magasak a lakásárak. Én személy szerint az autót sem mindig értem, hogy futja rá, fizetik a 130-150+rezsit, kaját, szórakozást, aztán még egy autót is fenntartanak, én meg örülök, hogyha marad valamennyim hónap végéig. Na meg itt budapesten simán előbb be lehet érni a munkahelyre villamossal, mint autóval a dugó miatt, az az évi 1-2 hét Balatonozás meg olcsóbb vonattal.

Lehet annak köszönhető, hogy nekem oké a BKK, hogy csak apukám tud vezetni, anyukám meg babakorom óta tömegközlekedéssel vitt mindenhova. A benzinkutas sztorit nagyon átérzem amúgy :D Kocsival jó menni, ha max 2 órára van a hely, vagy ha megállunk többször, de ha már nem országon belül utazunk, vagy nem szomszédos országba, akkor inkább a repülőt választom (nem, nem mindig olyan drága az).

Van párom, ő is lakótársakkal lakik egy albérletben és nincs kocsija. A barátnőimnek sincs ilyesmi elvárásuk a férfiak felé. De amióta külön lakom, engem pont nem érdekelt, hogy a szüleivel lakik-e, mert hozzám bármikor tudunk jönni. Azelőtt persze nagy előny volt, ha ő külön élt, de akkor sem feltétel. Nyilván olcsóbb lenne, ha a barátomnak hitelmentes lakása lenne és csak rezsit kéne fizetnünk, de nem ezt dobta a gép és nem számított soha egy percig sem.

2022. jan. 11. 10:10
 40/64 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem egészen így működik.Nekem nincs jogsim,megszoktam,hogy tömegközlekedek,fel se tűnik.Párommal 6 éve élek együtt,nyáron vette meg az első autóját.Saját ingatlanunk nincs,kérdéses,hogy lesz-e (szüleinknek van több is,de külföldön élünk).Nem az autó meg az ingatlan a lényeg,de haladjon valamerre,legyenek céljai.Exemnek pl.nem volt autója,viszont annyi pénzt keresett,amennyit nem szégyellt,és nagyon garasos volt.De nem ez miatt szakítottunk.
2022. jan. 11. 10:12
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!