Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nincs kocsija,háza stb....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs kocsija,háza stb. egy férfinak, akkor egy nő sem fogja komolyan venni?

Figyelt kérdés
Ezek manapság már minden nőnél alapkövetelmények? Ha egy férfi tömegközlekedéssel jár, láthatatlan marad a nők szemében?

2022. jan. 10. 22:08
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
100%
"én egy piszkos vonaton" - Egész jó kis vonatok vannak most már, tiszta, kényelmes, nem csak helyjegyes járatok között vannak ilyenek.
2022. jan. 11. 10:22
 42/64 anonim ***** válasza:
24%
Természetesen minden nő a lehető legjobb anyagi háttérrel rendelkező társat keresi, hiszen ez szükséges a jóléthez és a családvállaláshoz. De nem mindenki engedheti meg, hogy ilyen magasak legyenek az igényei hiszen, ő maga sem tud annyit nyújtani. Tehát az átlagos vagy az alatti nők már kénytelenek lejjebb adni ezekből a magas elvárásokból, hogy találjanak valakit.
2022. jan. 11. 11:37
 43/64 anonim ***** válasza:
88%

"Természetesen minden nő"

Eleve nem minden nő (vagy férfi) akar családot vállalni. Akár még írhatnád is, mint jelenség, de azért így ráhúzni mindenkire kivétel nélkül, elég meredek. :D

2022. jan. 11. 11:39
 44/64 anonim ***** válasza:
12%

Családot valóban nem mindenki akar, de ahogy írtam, jól élni igen (kirándulni, utazgatni).

2022. jan. 11. 11:46
 45/64 anonim ***** válasza:
15%

42

Tévedsz, az atlagos nőknek ezek az elvarasaik, amiket a kérdező ir.

Az atlag feletti nők elvárasai, havi 5-10M.es bevételnél kezdődnek.

Az atlag fizi meg 4-500 ezer kornyeken mozog

2022. jan. 11. 11:47
 46/64 anonim ***** válasza:
100%

Ezek meg megoldhatóak olyan különösebben sok pénz nélkül is.

Továbbra se korrekt mindenkire kiterjedő, általánosító kijelentéseket tenni.

2022. jan. 11. 11:48
 47/64 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem el lehet nézni ezt az általánosítást, ha legalább 90%-ra ez jellemző.

2022. jan. 11. 11:52
 48/64 anonim ***** válasza:
56%

46.

Ja, de az nem mindenkinek megfelelő. Mert a fapados utazás a családi járgánnyal meg zimmer frei-ben élés sokaknak nem tetszik (volt olyan kor, amikor igen, anyámék még erről mesélnek a saját gyerekkorukról, hogy akkoriban volt ilyen nyaralás, hogy külön embereknél szálltak meg a szülők és a gyerekek, ahol éppen volt egy üres szoba vagy helyiség és sok idős ember ebből élt meg az adott településen), hanem bizony százcsillagos wellness hotel meg első osztályú "de luxe" élmények kellenek. Ott pedig sok helyen csak a "jatt" annyi, mint máshol az egész szolgáltatás...

2022. jan. 11. 11:53
 49/64 anonim ***** válasza:
100%

"Az atlag fizi meg 4-500 ezer kornyeken mozog"

Ja, BRUTTÓ. Annyiból nem fogsz házat venni, legalábbis 40 éves korod előtt.

Ezért nem értem, hogy hogy lehetne ez átlag elvárás. A lakhatási válság kellős közepén élünk, a felső tízezer kivételével nem hinném, hogy tömegesen várnák el ezt az emberek.

2022. jan. 11. 11:56
 50/64 anonim ***** válasza:
100%
"de ahogy írtam, jól élni igen (kirándulni, utazgatni)." - Szivi, ezt én megteremtem magamnak. Sőt, kb. 15 éve egyedül utazok, túrázok (ha a kb 4 éves kutyámat nem számolom, csak az embereket), mert tele vagyok olyan ismerősökkel, akik csesznek felállni a kanapéról, és már azon csodálkoznak, hogy 5km gyaloglás nekem nem sok.
2022. jan. 11. 12:00
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!