Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka a társkereső oldalakon a nők elpofátlanodásának?
Egy eset, a sok közül: Írtam egy nagy kövér nőnek tök normálisan, udvariasan. Ő meg flegmán válaszolt, hogy ugyan olvassam már el, ha tudok olvasni, hogy ő kit keres. Diplomás férfit, akinek egzisztenciája is van. Egy koszos, buta sofőr neki nem mérce.
Én meg csak annyit válaszoltam neki:
Te nagy boci! Szerintem örülnél, ha egy koszos, buta sofőrnek is kellenél. De a stílusoddal, még nálam se éred el a mércét.
Sajnos rendszeresen beleakadok ilyenekbe, hogy egyes nők sértésnek veszik, ha nem egy gazdag, magas beosztású férrfi, írni merészel nekik. A társkereső oldal, ismerkedésre való.
S amikor megkérdezi ezektől vki, hogy ő egy ilyen általa leírt álompasinak mit tudna nyújtani, akkor a válasz "hát őőő..." Ennyit.
Egyszer kérdeztem az egyiket, ha már egzisztenciát vár el, akkor ő milyen egzisztenciát tud felmutatni? Közölte, hogy neki azt nem kell, mert ő nő. Ja értem, akkor neki csak a készbe kell beletenni a seggét.
Meg azt szoktam röhögni, hogy a csaj már széthízta az agyát, de neki sportos alkatú férfi kell.
Ezeken a társkeresőkön már a legokádmányabb nőknek is olyan elvárásaik vannak, hogy egyszerű földi halandó férfi, nem tud nekik megfelelni. Sőt, nem is elvárások, hanem egyszerűen követelések, mint az ISIS-nál.
Másnak is ez a tapasztalata, hogy a csaj semmit nem tud nyújtani, de elvárásai az egekben? Miért gondolja sok nő, hogy neki tökéletes férfi JÁR (magas, sportos, jóképű, gazdag, magas végzettségű, magas beosztású) aztán az ilyen pasira vadászó nők, többnyire úgy néznek ki, mint egy széklettel teli zokni.
Kinek mi a tapasztalata?
70 egy lóf@szt korcsosult el.
Sokkal egészségesebb világ van, mert senkinek nem kell eltűrnie kényszerből a magadfajtákat, főleg, hogy még el sem tudnál tartani senkit.
Mit akarsz? Ingyen csicskát?
Nőj fel és gondoskodj magadról!
" Bizony, a férfiak azért nősültek, hogy főzzön, mosson, vasaljon is valaki. "
Cserébe meg a férfi eltartotta a nőt. AMit ma nem tudnak, mert a többség csóró. És szerencsére a nők nincsenek rászorulva, hogy kényszerből együtt legyenek egy életképtelen lúzerrel, akit ki kell szolgálni.
Kérdező, ebben a helyzetben te voltál pofátlan. Az adott nő kiírta, hogy milyen típusú férfit keres, te tudtad magadról, hogy nem ilyen vagy, de mégis írtál neki, amivel kapásból megszegted a profiljában írt kérését.
Szerintem te szándákosan keresed, hogy min és kin húzhatod fel magadat.
A "szerencsétlen sorstársaid" nem kerültek be, mert nem voltak elég jók, ennyi. Majd legközelebb jobban teljesítenek.
Milyen meglepő, hogy nem akarnak se a cseléded, se a pótanyukád lenni! Ki hitte volna?! Az a helyzet, hogy semmit se tudsz nyújtani, hiszen egy normális férfival minden terhet meg lehet osztani, így közösen építjük az életünket.
Tudod #80-as, egy felnőtt ember ezeket magának el tudja intézni, nem a párjától várná el, te pedig erről írtál.
Egyébként le tudsz írni egy mondatot káromkodás és szidalmazás nélkül? Őszintén érdekel, hogy tényleg képtelen vagy rá, vagy tudatosan ásod alá a saját megnyilvánulásaid minőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!