Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka a társkereső oldalak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka a társkereső oldalakon a nők elpofátlanodásának?

Figyelt kérdés

Egy eset, a sok közül: Írtam egy nagy kövér nőnek tök normálisan, udvariasan. Ő meg flegmán válaszolt, hogy ugyan olvassam már el, ha tudok olvasni, hogy ő kit keres. Diplomás férfit, akinek egzisztenciája is van. Egy koszos, buta sofőr neki nem mérce.

Én meg csak annyit válaszoltam neki:

Te nagy boci! Szerintem örülnél, ha egy koszos, buta sofőrnek is kellenél. De a stílusoddal, még nálam se éred el a mércét.

Sajnos rendszeresen beleakadok ilyenekbe, hogy egyes nők sértésnek veszik, ha nem egy gazdag, magas beosztású férrfi, írni merészel nekik. A társkereső oldal, ismerkedésre való.

S amikor megkérdezi ezektől vki, hogy ő egy ilyen általa leírt álompasinak mit tudna nyújtani, akkor a válasz "hát őőő..." Ennyit.

Egyszer kérdeztem az egyiket, ha már egzisztenciát vár el, akkor ő milyen egzisztenciát tud felmutatni? Közölte, hogy neki azt nem kell, mert ő nő. Ja értem, akkor neki csak a készbe kell beletenni a seggét.

Meg azt szoktam röhögni, hogy a csaj már széthízta az agyát, de neki sportos alkatú férfi kell.

Ezeken a társkeresőkön már a legokádmányabb nőknek is olyan elvárásaik vannak, hogy egyszerű földi halandó férfi, nem tud nekik megfelelni. Sőt, nem is elvárások, hanem egyszerűen követelések, mint az ISIS-nál.

Másnak is ez a tapasztalata, hogy a csaj semmit nem tud nyújtani, de elvárásai az egekben? Miért gondolja sok nő, hogy neki tökéletes férfi JÁR (magas, sportos, jóképű, gazdag, magas végzettségű, magas beosztású) aztán az ilyen pasira vadászó nők, többnyire úgy néznek ki, mint egy széklettel teli zokni.

Kinek mi a tapasztalata?

2022. jan. 10. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/89 anonim ***** válasza:
90%

Kereslet-kínálat kérdező

A piac törvényei uralkodnak a társkeresésben is, főleg ha online bohóckodásról van szó

2022. jan. 10. 19:25
 2/89 anonim ***** válasza:
97%

De ez téged miért zavar? Mindenkinek joga van olyat keresni amilyet akar, az már kérdéses , hogy megkapja e. De nem kell erkölcsbíróskodni… én sem állok le veszekedni egy férfival, hogy neki miért a nagy mell jön be és miért nem a kisebb mint amilyen az enyém.

Úgy vagyok vele,( és lehet ők is), hogy ha nem kapok az elvárásaimnak megfelelőt akkor inkább élem tovább az életem egyedül. Nem szorulok rà férfira.

2022. jan. 10. 19:32
 3/89 anonim ***** válasza:
89%
Mert a férfiak ösztönlények. Kivannak éhezve, mindegy csak puna legyen nekik. Hibáztasd a fajtársaid.
2022. jan. 10. 19:32
 4/89 anonim ***** válasza:
96%

Miért zavar ez téged?

Hadd keressenek olyat, akit szeretnének, legfeljebb csalódnak, de az már az ő problémájuk. Minek hergeled fel magad azzal, hogy írsz nekik? Úgyse lesz belőle semmi, ellenben jól felbosszantod magad, amivel a normális nőket is messziről el fogod űzni a közeledből.

2022. jan. 10. 19:35
 5/89 A kérdező kommentje:
De most ha egy nő nem tisztelettudó velem, hanem bunkó, flegma holott én nem adtam rá neki okot, akkor én miért legyek lovag?
2022. jan. 10. 19:36
 6/89 anonim ***** válasza:
99%
De kérdező mit érsz el ha veszekszel? Tényleg semmi értelme akkor töröld vagy tiltsd es koncentrálj más nőkre!
2022. jan. 10. 19:38
 7/89 anonim ***** válasza:
92%
A férfiak.. akik egy ismeretlen nőt elvinnének első randin egy luxus tengeri hajóútra.
2022. jan. 10. 19:38
 8/89 anonim ***** válasza:
89%
Te kezdtél el bunkó lenni, hiszen te írtál rá (pláne úgy, hogy tudtad, hogy nem felelsz meg neki) és te kezdtél el szitkozódni. A kérdésed stílusából is olyan masszív lenézés és utálat árad, hogy egy normális nő se fog veled kezdeni nagyon helyesen.
2022. jan. 10. 19:39
 9/89 anonim ***** válasza:
4%

"én sem állok le veszekedni egy férfival, hogy neki miért a nagy mell jön be és miért nem a kisebb mint amilyen az enyém."

Férfiaknál ez ritkán kizáró ok

Emellett az igények erősen összefüggnek az illetőre kereslettel. Azaz ha valaki nem kelendő, valamennyire mindenképpen ad le az igényeiből (ha tényleg társat akar), ember válogatja mennyire. A nőkre hatalmas a kereslet, ezért nekik nem kell leadni az igényeikből sokat.

De ennek köze van a férfitöbbletnek is, meg más jelenségek is bejátszanak, főleg online társkeresőn. Az egy durva közeg amúgy

2022. jan. 10. 19:39
 10/89 anonim ***** válasza:
89%
Figyú, ne írj eleve olyannak, aki nem téged keres.
2022. jan. 10. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!