Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen képeket tegyek fel magamról társkeresőkre?
Élőben nem nagyon van lehetőségem ismerkedni. Igen, erre a szokásos válasz az szokott lenni, hogy "járj társaságba" (Milyen társaságba basszus???), de azért ismételten megpróbálnék társkeresőzni is.
Az elmúlt pár évben nem igazán volt sikerem, és ez szerintem részben a rossz képeknek is köszönhető. Nagyon nem vagyok fotogén, és nehéz rólam jó fotókat csinálni. A kérdésem az lenne, hogy mégis hogy építhetnék a sz@rból várat, és csinálhatnék magamról jó fotókat? Ismer bárki valamilyen bevált technikát? Még azon gondolkodtam, hogy egy-két haveromat megkérem, hogy lefotózzon, de más különösebben nem jutott eszembe. Sőt, még egy gyakoris ismerősöm is fotózott már, nem lettek rosszak a képek, de vhogy nem voltam velük elégedett.
Ötletek?
21F
Magadról nem lehet jó képet csinálni. Menjél borbély szalonba, és mond meg neki, hogy ajánljon arcodhoz illő frizurát és arcszörzetet. Bízrd rá magad. Vegyél új ruhákat is. Majd kérjed meg egyik barátodat, hogy készítsen rólad jó képeket.
"Milyen társaságba basszus???"
Baromi egyszerű; keresel egy új hobbit, amit élőben kell űzni és társasági. Pl. önkénteskedsz vagy túracsoport
Atzol hogy nem vagy fotogén még lehetsz csinos,de úgy viszont a haver nem tud lefotozni hogy a képről ez kiderüljön nem,véletlenül szakma a fotozás.
Tehát elsőre löddbe a séród/magad aztán irány a fotos.
Aztán olyan hobbi kell ahol vannak mások is nem csak egyedül gubbasztasz a gép előtt és vered a billenytyűket vagy bármi mást.
Ez a jó ruhák ez marha lejárt,kinek mi a jó? Olyat láttam a múltkor,hogy magam alápisiltem a gyönyörtől,de amúgy ha nem tudod hogy az a stilusa akkor egy olyan ruhás embenek a közelebe sem mész és 20ezer forint egy poló.
Hatosnál a pont.
Acvégzett fotósok nem jók. Pont gy, ahogy pl az igazolványkép készítő sem tud normális fotót készíteni.
A hobbifotósok ezerszer jobbak. Ők a saját meglátásukat, kreativitásukat, érzéküket használják. Nem ostoba tankönyvekből dolgoznak.
Nem olyan nehéz normális képet csinálni. Legyél rajta derűs, mosolygós, ápolt. Figyelj, hogy normális háttér legyen, ne valami kupis vagy lepusztult.
Mellőzd a félmeztelen, hallal pózoló, elnyúlt póló/zsíros haj kombós képeket .
Nekem több fotós ismerősöm is van, bár kisváros. Egyik sem olyan mint amit fentebb írtak. :D
Valamint egy fotózás sem kerül egy havi fizetésbe. Sőt..
Nekemmis van ismerősöm 2is aki elég profi szinten fotozik,hova tovább az egyik fotos 5ezerért 1órát rámszánt plusz utomunka és nem 2képet adott. Szóval szegeny 6ost átbaszarintották ha 90-140et kicsengetett 4képért.
Jo ez nem a mult7en volt hanem 2éve de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!