Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka a társkereső oldalak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka a társkereső oldalakon a nők elpofátlanodásának?

Figyelt kérdés

Egy eset, a sok közül: Írtam egy nagy kövér nőnek tök normálisan, udvariasan. Ő meg flegmán válaszolt, hogy ugyan olvassam már el, ha tudok olvasni, hogy ő kit keres. Diplomás férfit, akinek egzisztenciája is van. Egy koszos, buta sofőr neki nem mérce.

Én meg csak annyit válaszoltam neki:

Te nagy boci! Szerintem örülnél, ha egy koszos, buta sofőrnek is kellenél. De a stílusoddal, még nálam se éred el a mércét.

Sajnos rendszeresen beleakadok ilyenekbe, hogy egyes nők sértésnek veszik, ha nem egy gazdag, magas beosztású férrfi, írni merészel nekik. A társkereső oldal, ismerkedésre való.

S amikor megkérdezi ezektől vki, hogy ő egy ilyen általa leírt álompasinak mit tudna nyújtani, akkor a válasz "hát őőő..." Ennyit.

Egyszer kérdeztem az egyiket, ha már egzisztenciát vár el, akkor ő milyen egzisztenciát tud felmutatni? Közölte, hogy neki azt nem kell, mert ő nő. Ja értem, akkor neki csak a készbe kell beletenni a seggét.

Meg azt szoktam röhögni, hogy a csaj már széthízta az agyát, de neki sportos alkatú férfi kell.

Ezeken a társkeresőkön már a legokádmányabb nőknek is olyan elvárásaik vannak, hogy egyszerű földi halandó férfi, nem tud nekik megfelelni. Sőt, nem is elvárások, hanem egyszerűen követelések, mint az ISIS-nál.

Másnak is ez a tapasztalata, hogy a csaj semmit nem tud nyújtani, de elvárásai az egekben? Miért gondolja sok nő, hogy neki tökéletes férfi JÁR (magas, sportos, jóképű, gazdag, magas végzettségű, magas beosztású) aztán az ilyen pasira vadászó nők, többnyire úgy néznek ki, mint egy széklettel teli zokni.

Kinek mi a tapasztalata?

2022. jan. 10. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
97%

A nők és a férfiak között is vannak olyanok, akik nem rendelkeznek valós énképpel és túlzóak az elvárásaik. De ha otrombák velünk, különbek vagyunk-e náluk, ha lemegyünk a szintjükre, ugye nem? Nő vagyok, csinos, diplomás és tegnap ismerkedtem meg egy gépkocsivezetővel egy társkereső oldal jóvoltából. Kölcsönös a rokonszenv, folytatni fogjuk az ismerkedést. (Így O.K.? Tudtam javítani a "statisztikán"? :))

Fontos, hogy rendben legyen a lelkünk, ha internetes társkeresésre adjuk a fejünket. El kell tudni viselni időnként fejletlen személyiségű emberek sértéseit. Ezeket felesleges magunkra venni. Sok előttem szólónak nagyon igaza van, ne fuss olyan szekér után, amelyik nem vesz fel.

2022. jan. 10. 22:02
 22/89 anonim ***** válasza:
98%

#20: Igazi főnyeremény egy ilyen pasi. Az első nézet eltérésnél ócska r.banc leszel. Botlottam már bele ilyenbe. Mézes-mázas stílus, majd amikor kiderült számára, hogy első randin garantáltan nem lesz dugás, elhordott mindenféle büdös q.vank :) fuck logic :D

Az a jó, hogy hamar kiderül a "jó fiúk" műkedvessége.

2022. jan. 10. 22:03
 23/89 anonim ***** válasza:
96%

16-osnak igaza lehet. Szerintem nem tetszel neki valamiért, és mivel előtte már őt is csúnyán visszautasították, hát elküld a búsba ő is egy férfit csúnyán.

Én voltam társkeresőn, és ott ki kellett írni, hogy milyen férfit keresek. Én ilyeneket írtam, hogy mondjuk 30 km-es körzetben lakjon, legyen nálam magasabb, ne legyen gyereke, ne dohányozzon, na meg az életkort. Szerintem ez nem túl nagy elvárás, erre sorra kaptam az olyan leveleket, hogy az ország túlsó végén lakik, de hát azért lehet találkozgatni havonta egyszer, vagy van gyereke, de miért zavar az engem, hiszen nem vele lakik stb. Eleinte még visszaírtam, hogy ezek mégis miért zavarnak engem, de aztán vita lett belőle. Úgyhogy aztán úgy voltam vele, hogy nem tartozom magyarázkodni egy idegennek, akitől semmit nem akarok, úgyhogy már nem válaszoltam neki. De az, hogy ilyeneket írnak neked, az az ő szegénységi bizonyítványuk. Te meg ne ereszkedj le a szintjükre, akkor nem kell nekik válaszolni.

Egyébként el kéne olvasni azt, amit írnak, ha nem téged keres, hát ne írj neki. És azért meg pláne ne írj, hogy hát olyan ronda, biztos velem is beéri, mert még ha be is érné veled, nem valami jó kezdés.

2022. jan. 10. 22:03
 24/89 A kérdező kommentje:

De tényleg, miért baj az ha van gyereke az illetőnek? Ez engem is érdekelne.

2022. jan. 10. 22:07
 25/89 anonim ***** válasza:
97%

23 éves szingli lányként én nem szerettem egy olyan férfival együtt lenni, akinek már van gyereke. Nyilván más a helyzet, ha a nő idősebb, vagy már neki is van gyereke.

A gyerek nagyon sok problémát okoz egy párkapcsolatban, szerintem ezt nem kell magyarázni. Mindig ő lesz az első a férfi életében, ha jó apa. Ha rossz apa, akkor meg azért ellenszenves a dolog. Mindig ott lesz az exe, a háttérből fogja uszítani a gyereket ellenem. Még ha a saját gyereked, akkor is elég gond a gyereknevelés, másét meg nem szeretném istápolni.

És hidd el, hogy végül kipróbáltam, mert olyan szépeket írt nekem egy elvált gyerekes férfi. Amikor szabira ment, akkor 10 napot töltött a lányával, 2 napot velem. Folyton az exnejével csevegett telefonon. Én csak a második voltam az életében. És még nem is találkoztam a gyerekkel, mert szerintem onnan kezdődtek volna a problémák igazán. Ha a gyerek nem kedvel, akkor lehet, hogy még a férfi is meggondolja, hogy folytassuk-e, állandó harc lenne miatta. Én 23 évesen ezt nem szerettem volna bevállalni. Megtehettem, találtam szingli, gyermektelen férfit.

2022. jan. 10. 22:18
 26/89 anonim ***** válasza:
96%
A saját és ismerőseim példáját tudom hozni a gyerek témában. A gyerek kötöttség, senki nem akarja más szülő gyerekét nevelni, elviselni, költeni rá, lemondani programokról miatta stb. Öt éves volt a fiam, amikor elváltam, én 27...ismerem a helyzetet. Elvált nő, gyerekkel többnyire csak szexre kell, felvállalni gyerekestől kevesen hajlandóak. Egy hölgy ismerősöm (szintén elvált egy gyerekkel), megismerkedett egy kétgyerekes elvált férfivel, aki az "apás hétvégéin" mindig odavitte hozzá a gyerekeit potyázni, a nő hétvégéje pedig csak a sütés-főzésből vendéglátásból állt. Csak kihasználta őt a férfi. Nem is tartott sokáig a kapcsolat.
2022. jan. 10. 22:18
 27/89 anonim ***** válasza:
95%
26-os, igen, ez is igaz, pótanya kell a gyereknek, hát én az nem szeretnék lenni.
2022. jan. 10. 22:21
 28/89 anonim ***** válasza:
92%

Ez leginkább a férfiaknak köszönhető.

A jobb férfiak simán nyomnak pár kedves szót, hogy minél több csajt meghúzzanak. A kevésbé jó férfiak meg bármit megtennének, hogy végre rájuk nézzen 1-2 csaj. Ha a top pasik nem akarnák mindenkibe beletenni a farkukat és a nem top férfiak nem lennének ennyire simpek, akkor női oldalról is mindenki tudná, hogy milyen szintű.

2022. jan. 11. 01:56
 29/89 anonim ***** válasza:
94%
Minek írsz rá, ez halmozottan rossz parti....
2022. jan. 11. 06:44
 30/89 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező:tipikusan a hozzád hasonló elmebetegeket küldtem volna el a k anyjukba, miután ki volt írva, hogy kit keresek, sőt még az is, hogy miután tömegével nem olvassàk el a bemutatkozást, ezek után ne lepődjenek meg, ha válasz sincs, hiszen előre fel volt tüntetve pl, hogy 180cm alatt ne.

Ez teljesen tiszta sor. Ha ennek ellenére is erőszakoskodsz, mi a francot vársz? Hogy kedves lesz?

Miért lenne, ha te egy értetlen hülye vagy?

Az meg netto szànalmas, hogy miután sokadszorra visszautasított várhatóan, még te sértegeted.

Mire föl?

Hogy ő is érezze magát szarul? Vagy eleve nem is tetszett, csak ráírtál?

Mindkettővel csak magadat alázod, mert tudod, én az ilyeneken jót röhögtem, és közöltem, hogy hálistennek én ettől a megjegyzéstől ugyanolyan jónő maradtam. Nem sikerült letörni az önbizalmamat az ilyen nyomorultaknak. Cserébe élveztem, hogy pukkadoznak dühükben:)

Ilyen az, amikor valami házhoz megy a lóf@szért. Mint ahogy te is.

2022. jan. 11. 06:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!