Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka a társkereső oldalak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka a társkereső oldalakon a nők elpofátlanodásának?

Figyelt kérdés

Egy eset, a sok közül: Írtam egy nagy kövér nőnek tök normálisan, udvariasan. Ő meg flegmán válaszolt, hogy ugyan olvassam már el, ha tudok olvasni, hogy ő kit keres. Diplomás férfit, akinek egzisztenciája is van. Egy koszos, buta sofőr neki nem mérce.

Én meg csak annyit válaszoltam neki:

Te nagy boci! Szerintem örülnél, ha egy koszos, buta sofőrnek is kellenél. De a stílusoddal, még nálam se éred el a mércét.

Sajnos rendszeresen beleakadok ilyenekbe, hogy egyes nők sértésnek veszik, ha nem egy gazdag, magas beosztású férrfi, írni merészel nekik. A társkereső oldal, ismerkedésre való.

S amikor megkérdezi ezektől vki, hogy ő egy ilyen általa leírt álompasinak mit tudna nyújtani, akkor a válasz "hát őőő..." Ennyit.

Egyszer kérdeztem az egyiket, ha már egzisztenciát vár el, akkor ő milyen egzisztenciát tud felmutatni? Közölte, hogy neki azt nem kell, mert ő nő. Ja értem, akkor neki csak a készbe kell beletenni a seggét.

Meg azt szoktam röhögni, hogy a csaj már széthízta az agyát, de neki sportos alkatú férfi kell.

Ezeken a társkeresőkön már a legokádmányabb nőknek is olyan elvárásaik vannak, hogy egyszerű földi halandó férfi, nem tud nekik megfelelni. Sőt, nem is elvárások, hanem egyszerűen követelések, mint az ISIS-nál.

Másnak is ez a tapasztalata, hogy a csaj semmit nem tud nyújtani, de elvárásai az egekben? Miért gondolja sok nő, hogy neki tökéletes férfi JÁR (magas, sportos, jóképű, gazdag, magas végzettségű, magas beosztású) aztán az ilyen pasira vadászó nők, többnyire úgy néznek ki, mint egy széklettel teli zokni.

Kinek mi a tapasztalata?

2022. jan. 10. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 anonim ***** válasza:
96%

A csaj bunkó, oké, egy dolog.

De! Itt is látszik, hogy ezeknek a jó fiúknak a kedvesség csak egy könnyen olvadó máz, bunkóbbak, mint bárki.

2022. jan. 10. 19:51
 12/89 anonim ***** válasza:
75%
Egy kamionsofőr jelenleg többet keres mint a diplomások 70 százaléka, akkor sofőr hiány van. Csak mondom :D
2022. jan. 10. 19:51
 13/89 anonim ***** válasza:
95%
Meg mondjuk ez kb olyan ha hentes szakmával jelentkeznél közgazdász állásra, és vernéd az asztalt, hogy de miért nem vagyok jó?!! Ha nem vagy olyan akit keres nem kell írni, pláne nem belekötni … tényleg semmi értelme.
2022. jan. 10. 19:52
 14/89 A kérdező kommentje:
Hát akkor ne írjak senkinek, mert minden nőnek az egekben vannak az elvárásaik?
2022. jan. 10. 19:52
 15/89 anonim ***** válasza:
88%
Annyit tudunk rólad hogy sofőr vagy, meg hogy irtózatosan nagy a képed, a stílusod pedig bicskanyitogató. Tök mindegy az adott nő külseje, majd ő eldönti kit keres. Miért kellene leállniuk veled, ha nem vagy szimpi? Persze lehet egyedül marad a macskáival, de az majd az ő gondja lesz. Te szerintem saját magaddal foglalkozz. Rendesen frusztrált vagy, biztos vagyok benne hogy látni rajtad kmről hogy nem vagy 100as.
2022. jan. 10. 19:58
 16/89 anonim ***** válasza:
29%

Nekem az a szubjektív tapasztalatom, hogy a szép nők a társkeresőkön kedvesebbek. Igaz, hogy ritkábban van match, de amikor van, akkor válaszolnak és lehet velük beszélni. Ha közben mégis meggondolják magukat, azt finoman jelzik, nemcsak eltűnnek a beszélgetés közepén.

Amikor még fent voltam, néha átlag körüli lányokat is jobbra húztam, főleg egy kis csevegés miatt. De meg is bántam: volt olyan enyhén molett, 0 stílusú csaj, aki kért még pár hétköznapi képet, majd ahogy küldtem neki, unmatchelt. (Ugyanezekre a képekre egy modell lány azt mondta, hogy kedves a tekintetem.)

Másik full átlagos nő kérdezte, hogy milyen orvos vagyok. Leírtam neki (egy ritka szakterület), erre szó nélkül letiltott.

Képekkel csaló, kövér nő (ezt úgy tudtam meg, hogy rákerestem Facén) pedig többször is rákérdezett olyan dolgokra, amiket 2 sorral fentebb már kifejtettem, annyira figyelt...

Egy random, átlagos egyetemista csaj szerint pedig az tök rendben van, ha 5-6 nap is eltelik két mondat között.

Aztán volt rengeteg olyan igénytelen zsírbálna és széttetovált mókusfej, akiket még kíváncsiságból sem húztam jobbra, csak láttam, hogy bemutatkozás helyett azt taglalják, hogy milyen hapsit NEM keresnek, de azt valami irritálóan fölényeskedő stílusban.

Ezzel szemben a szubjektív véleményem szerint 8-10 /10 pontos csajok az alapvető illemet mindig hozták (pl. elköszönnek, nem pedig csak eltűnnek), sőt néha meglepően komplex dolgokat is felhoztak, amiről az ember sose gondolta volna, hogy épp a Tinderen fog beszélni valakivel.

Szerintem ennek az az oka, hogy a csúnyább csajok frusztráltak és ezt úgy élik ki, hogy parasztok a férfiakkal. Kb. olyanok, mint itt a GYK-n a nőgyűlölő incelek, csak ők nem egy fórumon sírnak, hanem random férfiakon akarják megtorolni a vélt sérelmeiket.

33F

2022. jan. 10. 20:06
 17/89 anonim ***** válasza:
93%

"Hát akkor ne írjak senkinek, mert minden nőnek az egekben vannak az elvárásaik?"

Pontosan így

Mikor fogjátok már fel hogy az online társkeresés egy halott ügy, hogy abból semmi jó nem származik nektek?

Férfiként ilyen oldalakon szenvedni teljesen felesleges (sőt kollektíve káros) időpocsékolás

2022. jan. 10. 20:25
 18/89 anonim ***** válasza:
94%
Olyanoknak ne írj, akik már a bemutatkozóban közlik az elvárásaikat, és te nem felelsz meg nekik. Nem is értem mire számítottál.
2022. jan. 10. 20:42
 19/89 peca1000 ***** válasza:
94%

Olyannak írj, akiknek megfelelhetsz.

Olvasd el az adatlapjukat!

Ez vonatkozik mindkét nemre.

2022. jan. 10. 20:43
 20/89 anonim ***** válasza:
91%
Én nem vagyok bolond, nem fogok olyannak írni akit utána egy széklettel teli zoknihoz hasonlítok. Van egy mérce. Tehát ez máris téged minősít. Vagy te minden elutasításra ìgy ráharapsz és instant ringyó/hájpacni lesz az illető? Nem ártana egy kis önkritikát elsajátítani, azt már láthattuk hogy habzó szájjal mocskolsz másokat.
2022. jan. 10. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!