Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagy incel és szerinted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagy incel és szerinted ez mennyire a nők hibája ?

Figyelt kérdés
Érdekelne a sorstársak véleménye a témáról . Magam is sajnos erre a sorsa jutottam huszonévesen. Kíváncsi vagyok ti miért jutottak ide ? Mit gondoltok mennyire a nagy női igények a hibásak azért ? Röviden én azért tartok itt mert rohadtul zárkózott vagyok. Nem szoktam kezdeményezni meg barátkozni sem. Ami több okból ered nálam. Gyakorlatilag az önbizalmam nullán van. Teljesen egy vesztesnek érzem magam. Szegény vagyok , nincs kocsim, nincs házam , nem értek semmihez , nincs normális iskolai végzettségem , nem vagyok egy Shawn Mendes meg Tom Holland fajta tökéletes kinézetű szépfiú sem. Mindig ha csajozni akarok arra gondolok , hogy miért kellenék a lánynak mert selejt vagyok. Teljesen elmegy a kedvem ilyenkor az egésztől. Röviden ennyi.

2022. jan. 1. 10:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

31#

Amit mondasz az incelként válaszolva is butaság.

Mikor szoktad te hirdetni mekkora a pöcsöd?

Amúgy nekem is pont ekkora, de nem emiatt vagyok én is incel

Normális esetben semmilyen ismerkedési szituációban nem derülhet fény erre, csak ha már ágyba vitted a nőt, akkor meg már nem vagy incel.

2022. jan. 4. 10:44
 32/34 anonim ***** válasza:
32! Jó neked! Én meg emiatt. Most öszintén minek randizzak, ha nincs mivel szexelni utána?
2022. jan. 4. 13:39
 33/34 anonim ***** válasza:
30%

33#

Hát akkor elárulom hogy prostizast nem megvető incel vagyok, tehát ha úgy vesszük nem is incel (annak tartotok aminek akartok) de párkapcsolatom sosem volt.

Mégis, a 12 centimmel elég jól boldogultam a prostiknál, ha nem impotens az ember, akkor igenis tudja használni.

No persze szerintem is 10-11cm a minimum, tehát rezeg a léc, de igenis van mivel szexelni.

Nem lesz olyan jó mintha 16 cm lenne, de igenis használható, magam tanúskodom felőle.

A kifogásod merő ostobaság

2022. jan. 4. 19:04
 34/34 anonim ***** válasza:
61%

21 vagyok. Voltak barátnőim nagyon nehezen. A tapasztalatom az, hogy mindig akkor jöttek az életembe, amikor nem foglalkoztam pár kereséssel, és boldog voltam valamiért. Mintha éreznék a nők a boldogságot és az alapján tapadnának.

Egy sztori erről:

Felvettek ételfutárnak egy étterembe. Imádtam ott dolgozni. Boldogan mentem dolgozni, és boldogan feküdtem le aludni. Minden percét élveztem. Egyik nap mikor kivittem az ételt egy idősebb csávónak, kint volt a lányával. A palinak nem mukodott a kártyája, ezért a házba ment kp-t keresni. Ez kb 6-7 perc volt. Addig csak úgy unalomba beszélgetni kezdtem a lánnyal, kérdezte mióta dolgozok hol élek mi a nevem stb majd nap végén facen bejelolt. Beszélgettünk, randiztunk, és 3 hónapig együtt voltunk.

Már 1 éve nincs senkim, de a gond, hogy nagyon szeretnék, és szerintem ez nehezíti a helyzetem.

Kívánom minden incelnek hogy szabaduljon meg a gyűlölettől és találja meg a szerencse.

Szép estét.

2022. jan. 7. 01:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!