Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy incel és szerinted ez mennyire a nők hibája ?
Az egyetlen nő, aki ezért okolható szerintem, az, akinek köze volt a nevelésükhöz. De akkor ugyanannyira okolható érte egy férfi is.
Az az ember, aki jól működik, tud alkalmazkodni a világhoz, tud boldogulni benne, beleértve a társas relációkat is... Fölösleges tehát a vízre mutogatni, ha a kacsa nem tud úszni, végső soron magunkért felelünk és az egyetlen dolog, ami valóban segít minket az életünkben, ha megtanulunk benne boldogulni. Az incelek az adaptív emberi működés kudarcai, innentől fogva pedig az egyetlen, aki felel azért, amilyenek lettek, a szüleik. Azért pedig, hogy ilyenek is maradnak, ők, saját maguk.
Vegyük sorra!
Ha nincs normális iskolai végzettséged szerezzél.Ha szegény vagy legyél megfelelően takarékos és szorgalmas a pénz és a munka világába.Ha jól csinálod tudsz takarékoskdoni és lehet saját kocsid.A ház vagy lakás manapság az átlagnak is sokszor elérhetetlen.De később egy párral közösen el lehet indulni egy úton ebben a témában is.Nem értesz semmihez...az internet világába manapság könnyű fejleszteni magunkat.Szinte több szakmát is el lehet sajátítani az internet segítségével,mert annyira részletes és alapos tananyag áll rendelkezésre.
Ha törekedsz, időt és energiát fordítasz ezekre a dolgokra, akkor sikeresebb lehetsz a mostani énednél.Ami által több lehet az önbizalmad is.És a lányok szemében sem leszel egy életképtelen lúzer!
Én ezt tényleg nem értem :)
Mikor adott minden arra hogy valaki jobbá és jobbá válhasson,fejlődjön,tapasztaljon,jobb ember lehessen minden téren és jobban érezhesse magát a saját bőrében...akkor inkább elutasítják ezt és önsajnálkoznak és várják a "sorstársakat" hogy együtt sírhassanak meg rinyálhassanak!
Pedig segítő szándék vezérelt mikor a 2-es választ megfogalmaztam.
De hát jó,rendben van...ha nem hát nem :) Engem nem zavarnak az incelek,elég nagy ez a világ,elférnek benne ők is.Ettől lesz színesebb :)
Pedig segítő szándék vezérelt mikor a 2-es választ megfogalmaztam.
Most én adok neked segítséget. Jövő héten kezdődik az iskola neked. Tanuld szorgalmasan a szöveg értelmezést mert te totál irreleváns dolgokat írogatsz ami nem a kérdéshez tartozik.
Vegyük sorra!
Ha nincs normális iskolai végzettséged szerezzél.Ha szegény vagy legyél megfelelően takarékos és szorgalmas a pénz és a munka világába.Ha jól csinálod tudsz takarékoskdoni és lehet saját kocsid.A ház vagy lakás manapság az átlagnak is sokszor elérhetetlen.De később egy párral közösen el lehet indulni egy úton ebben a témában is.Nem értesz semmihez...az internet világába manapság könnyű fejleszteni magunkat.Szinte több szakmát is el lehet sajátítani az internet segítségével,mert annyira részletes és alapos tananyag áll rendelkezésre.
Ha törekedsz, időt és energiát fordítasz ezekre a dolgokra, akkor sikeresebb lehetsz a mostani énednél.Ami által több lehet az önbizalmad is.És a lányok szemében sem leszel egy életképtelen lúzer!
A kérdésre válaszolj te szerencsétlen ha incel vagy. Erre én nem vagyok kíváncsi. Ha nem vagy incel akkor minek írsz. Amiket írtál nem tartozik a kérdéshez.
Esedezve kérek elnézést!
Akkor inkább megyek, és boldogítom a feleségemet!
További jó önsajnálkozást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!