Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő egy szuperChadALFAvezérhím?
2021. dec. 21. 09:23
1/11 anonim válasza:
Kiment a sör, vagy még mindig részeg vagy?
2/11 anonim válasza:
Igen, ő a tápláléklánc csúcsa🤣Azt leszámítva, hogy visszataszító dolog villogni azzal, amid van. Nem minden nőt vonz egy ilyen alak.
3/11 anonim válasza:
Nem tudom mit jelent amit a kérdésedben írtál,mert öreg vagyok és nem értem,de leszívattyúznám a fiatalembert hogy váákum lenne az agyában.Józsi bácsi 64F
4/11 anonim válasza:
Győzikének is volt Lamborghinije. Akkor nyilván ő is az :D
5/11 A kérdező kommentje:
4.-re.
De az csak szponzorkocsi volt és ráadásul az a fickó C.
2021. dec. 21. 09:33
6/11 anonim válasza:
Captain Incel !!
Incel kapitány!
Baj van!
Jöjjön gyorsan, meg kell mondani a valósàgon kívüli frankót!😆
7/11 anonim válasza:
#6 Nőtlen Nándor jelenti Incel Kapitánynak, hogy a valóság seregei már a városkapukat döngetik. Kérek engedélyt vegytiszta VALÓSÁGTAGADÁS bevetésére!
8/11 anonim válasza:
Nem, ő egy politikai stróman. Ott ilyen pénzeket nyúlnak le. Egyébként meg krva sz*rul néz ki ennyi pénzre is. Én az izzadságot tisztelem nem pedig a lopást.
Szóval a csávó egy senki, egy romlott rendszer megtestesítője. Aki neg lemondott az emberi mivoltjáról és csak a pénzt bálványozza, annak biztosan egy isten.
9/11 anonim válasza:
A föld lapos! Ne higyjetek senkinek!
10/11 anonim válasza:
Nálatok amúgy mi lesz a karácsonyi ünnepi menü?
Én még nem tudtam dönteni, pedig már végső ideje bevásárolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!