Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Transzi transzformáció működhet csajozásban?
Ha férfinak születsz és nővé operáltatod magad, de a nők jönnek be, akkor keress egy olyan leszbikust, aki a férfias nőket szereti.
Ha férfiként nőnek öltözöl és a nők érdekelnek, keress olyan nőt, aki nőként öltözik férfinak.
Tudom, hogy troll kérdés és most lehet nevetni, meg viccelődni a travikon. De én nem élvezkedek más ember életén, vagy szexuális vágyain.
Bezzeg az análszexet a többség nem csak elfogadja, de még élvezi is. Gyerekkoromban ugyanúgy undorodtak tőle az emberek, mint most a traviktól.
Talán Chandler mondta egyszer a Jóbarátokban, hogy:
- De szeretnék leszbikus lenni... Hűha, ezt most hangosan mondtam?!
Szóval ja, az ember még kamaszkorában, mikor nem megy a csajozás, elábrándozhat, hogy milyen jó lenne, ha egy jótündér egy napra lánnyá változtatná, és a csajöltözőbe beszökve kipróbálhatná a leszbiszexet.
De ha 180 centis, nagy ádámcsutkájú, szőröslábú incelként csak azért operáltatná át magát, hogy leszbikusokat zaklasson a hetero csajok helyett, az nem lenne nyerő ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!