Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stét! Elég kegyetlen transzformáción megyek keresztül. Ez a helyes?
Figyelt kérdés
A lány, akiért már fél éve küzdök, a lány, akit életem szerelmének tartottam, a lány, akit majdhogynem mindenféle módon próbáltam meghódítani, és ha veszekedéseink voltak, általában megbocsátottam a végén neki, sz*rnak kezelt már az utóbbi időben, de én reménykedtem, kedves voltam hozzá, tiszta szívvel szerettem, de kezd nagyon betelni a pohár, hogy a szeretetemért csak flegmaságot, bunkóságot, és megalázást kapok. És kezd felmenni bennem a pumpa, olyan szinten, hogy akár fájdalmat is okoznék már a lánynak, hogy legalább kicsit érezze, mit tesz velem, pedig őszintén szeretem, de már nem bírom ezt. Legalább némi kedvességet, némi szeretet kapnék ahelyett, hogy így bánna velem. Mit tegyek? Adjam fel, és tűnjek el?2010. jan. 8. 20:42
2/19 anonim válasza:
Na látod tudod te a helyes választ: add fel. Már régen rossz, ha csaj így bánik veled, és te meg már bántani is akarod.
3/19 anonim válasza:
Azta mindenit! Nem rólam írsz? Ugyanilyen lány vagyok! NEHOGY ELHAGYD! Imád Téged, de sajna a stílusa ilyen. Minnél többet voltam a párommal együtt, annál jobban flegmáztam én is! MI ilyenek vagyunk, és ezzel nem bántani akarunk titeket férfiakat!Akkor flegmáztam a legjobban amikor a legbüszkébb voltam rá :-D Nem viccelek
4/19 anonim válasza:
először kérdezd meg tőle komolyan hogy miért ilyen tapintatlan , és aztán mérlegelj , de sztem is hagyd mert rengeteg szép lányka van még : D
5/19 A kérdező kommentje:
20:45 - Na most ez elég rossz viccnek tűnik...
2010. jan. 8. 20:55
8/19 anonim válasza:
mondd meg neki, hogy szereted, de nem birod azt hogy így viselkedik veled.
20.45re írva. én is kicsit ilyen vagyok, hogy kb 1 hónap után egyre bunkóbb, sajnos. akkoris ha szeretem.
vagy főleg akkor ha szeretem. ugy érzem, hogy ennyi idő után ismer már annyira, hogy tudja hogy én nem gondoltam komolyan.
de miután ezt felfedeztem magamon, azóta próbálom fékentartani hogy miket is mondok.
ezért mondom, hogy beszélj vele.
9/19 anonim válasza:
van egy receptem: Egy Ásó(amivel késöbb eláshatod) egy hullazsák és egy csomagtartó XD elkészítés: Üsd le ásóval asztán rakd bele a hullazsákba onnan a csomagtartóba és vhol a semmi közepén elásod. Többet nem fog viszabeszélni. Na jó csak vicceltem Sztem ez igy nem fog menni hagy a fenébe és keress mást.
10/19 anonim válasza:
Sértésen kívül, nem lehet, hogy másképp nem tudna levakarni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!