Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Stét! Elég kegyetlen transzfor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stét! Elég kegyetlen transzformáción megyek keresztül. Ez a helyes?

Figyelt kérdés
A lány, akiért már fél éve küzdök, a lány, akit életem szerelmének tartottam, a lány, akit majdhogynem mindenféle módon próbáltam meghódítani, és ha veszekedéseink voltak, általában megbocsátottam a végén neki, sz*rnak kezelt már az utóbbi időben, de én reménykedtem, kedves voltam hozzá, tiszta szívvel szerettem, de kezd nagyon betelni a pohár, hogy a szeretetemért csak flegmaságot, bunkóságot, és megalázást kapok. És kezd felmenni bennem a pumpa, olyan szinten, hogy akár fájdalmat is okoznék már a lánynak, hogy legalább kicsit érezze, mit tesz velem, pedig őszintén szeretem, de már nem bírom ezt. Legalább némi kedvességet, némi szeretet kapnék ahelyett, hogy így bánna velem. Mit tegyek? Adjam fel, és tűnjek el?
2010. jan. 8. 20:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Na mindegy, most veszekedtünk egyet, megmondogattm Neki elég durván... Majd ha lehiggadtunk, remélem meg tudjuk beszélni ezt.
2010. jan. 8. 23:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

nekem is van egy ilyen fiú az életembe, ő már 2 éve megállíthatatlanul teper, mindenféle módokon szórakázik, az elején még élveztem, hogy ennyire hajt, de már akkor is mondtam neki, hogy esélytelen, és azóta is többször. de ő pont olyan mint te, sőt a barátnőm udvarlói is olyanok mint te. ha nem kellesz ennek a nőnek akkor miért, nem hagyja nyugodni a büszkeséged, mi? sürgősen felejtsd el, ő csak a te rajongásodból nyeri az önbizalmát és jókat nevet magában. nem hagyhatod hogy kihasználjon, keress más kihivást. gondolom magábabolondított és elhitette veled hogy lehet vmi.

"Legalább némi kedvességet, némi szeretet kapnék ahelyett, hogy így bánna velem. "- a szerelem nem máltai szeretetszolgálat. adtál, nem kaptál, felejtsd el.

2010. jan. 11. 22:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Az csak a te gyengeséged lenne ha bántanád. Ha már bántod a másikat, akkor nem szereted! Sőt te most is akarsz valamit tőle: hogy bizonyos módon bánjon veled. A szeretet pedig nem akar semmit, csak örömet okozni. Ha tényleg szereted, akkor békénhagyod.

Max írsz neki egy levelet, hogy látod, hogy hogy bánik veled és sajnálod, hogy idáig fajultak a dolgok. Ha ez neki jobb így, akkor békén hagyod, mert nem akarsz neki rosszat.

Sajnálom, ami veled történt, de ideje indulnod másfelé. A te utad másfelé vezet! Ebből is tanultál és okosabb lettél tőle (még ha ez most nem is vígasztal). Majd később ez a tudás nagy hasznodra fog válni! Sok sikert!

2010. jan. 11. 23:12
 14/19 anonim ***** válasza:

mostanában mindenki ezzel jön, hogy megütne egy lányt? mégis hogy jut ilyen eszetekbe? otthon ezt látjátok, vagy mi?

elborult egy világ...

2010. jan. 12. 09:21
 15/19 anonim válasza:
nem megütni kell, hanem hagyni a fenébe. Ha el mered engedni úgyis jön másik, és lehet hogy ő majd megbecsüli az értékeidet. Ne pazarold arra az időd aki nem érdemli meg!!
2010. jan. 12. 09:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Először is nézz le a lábad közé, van-e kukacod. Ha van, akkor meg kérdezd meg magadtól, hogy tényleg férfi vagy-e. Ha igen a válasz erre is, akkor nem árt elgondolkozni, hogy férfiként mi méltó hozzád és mi nem. Az, hogy így fuss egy nő után és ha nem akar semmit még őt tedd felelőssé, az például nem. Az, hogy büszkén elviseld, hogy ennek a nőnek nem te kellesz, és továbblépj, az igen. Légy férfi bakker, ne nyálp*cs.
2010. jan. 12. 10:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Ide nem írnak lányok? Még az első oldalon lévő válaszolóval értek egyet. 20 éves lány vagyok, én is bunkó vagyok a barátommal hetek óta, mintha utálnám, egy szánalmas senkinek tartanám, DE megvan rá az okom és ezt ő is tudja. Ez az egyik oldala a dolognak, a másik meg az, hogy mindent megtennék érte, ha kéne szó nélkül odaadnám érte az életem (és halál komolyan gondolom, nemcsak a filmeket utánzom).

Szerintem gondolkozz el, hogy van-e rá oka, amiért így viselkedik veled, beszéld meg vele. Ha van, akkor próbáld jóvá tenni, amit régebben esetleg el*asztál. (Az én barátom még hetek alatt se tette jóvá...) Ha továbbra is flegmázik, akkor már gáz van... Ok nélkül még én se szoktam, pedig én alapjában véve elég morci típus vagyok.

2010. jan. 12. 11:11
 18/19 A kérdező kommentje:

Ki a frász írt itt arról, hogy megütnék valakit? Normálisok vagytok??

Figyelj... Ha 3 hónap alatt nem képes normálisan beszélni velem... Akkor mit tehetnék? Mármint, a "probléma", amit csináltam, 3 hónapja volt, vagy talán még picit régebben, és hidd el, nagyon sok mindent megtettem már...

2010. jan. 12. 11:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem tudom, sajnos. Lehet így akar elhidegíteni magától. Vagy nem tudom, fogalmam sincs. Lehet nem bocsátott meg azóta se, de ha nem lennél neki, akkor az is rossz lenne. Ilyen se veled, se nélküled...
2010. jan. 13. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!