Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetek incel ha nős vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek incel ha nős vagyok?

Figyelt kérdés

2021. dec. 21. 22:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%

Én valójában példás családapa vagyok.De néha ha az asszony elaszik, gyerekeket leraktam aludni, elszabadulok a neten,köztük ezen az oldalon is.

Vagy ha szabadnapos vagyok, asszony melózik, gyerekek ovi suli, én meg megoszthatom másokkal mit is gondolok az életről, ebben a kategóriában.

2021. dec. 21. 22:18
 2/16 anonim ***** válasza:
71%

Ha életedben nem találkoztál a feleségeddel akkor igen

Minden más esetben butaság

2021. dec. 21. 23:08
 3/16 A kérdező kommentje:
Csak amióta nős vagyok nem látok érdeklődést a nők részeről és már olyan régóta vagyok kapcsolatban, hogy el is felejtettem milyen volt előtte. Ezért hasonlítanám magam az incelekhez, mert nem látok érdeklődést a nők részértől.
2021. dec. 21. 23:16
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt, a gyakorin bárki lehetsz, csak akarnod kell.
2021. dec. 21. 23:17
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Incel= nem önkétes cölibátus. Magyarul a kutyának se kell. Te házas vagy így nem vagy incel ennyi. Az már a te problémád hogy nő mellett is rinyálsz.
2021. dec. 21. 23:55
 6/16 anonim ***** válasza:
37%
Ha a feleséged évek óta nem dug veled, és hiába próbálkozol, nem tudsz nőkkel összejönni, akkor igen, lehetsz incel.
2021. dec. 22. 00:37
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Nős pasi, 3 gyerekkel, feleséggel és homokos. Ehhez mit szólsz incelke?
2021. dec. 22. 04:02
 8/16 anonim ***** válasza:
35%
Azt nem te döntöd el, hogy incel vagy-e, hanem pl a gyk pnával rendelkező, egobajnok selejtjei.
2021. dec. 22. 04:29
 9/16 anonim ***** válasza:
67%
Ja értem, szóval akkor az incelség döntés kérdése? Tehát nincs egy épkézláb definíció rá, hanem szubjektíven, szabad akaratból választhatod ezt az utat. Akkor azt mondom egyétek meg amit főztetek.
2021. dec. 22. 08:40
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

"Ja értem, szóval akkor az incelség döntés kérdése?"

Ezt meg honnan veszed?

2021. dec. 22. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!