Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/16 anonim válasza:
Én valójában példás családapa vagyok.De néha ha az asszony elaszik, gyerekeket leraktam aludni, elszabadulok a neten,köztük ezen az oldalon is.
Vagy ha szabadnapos vagyok, asszony melózik, gyerekek ovi suli, én meg megoszthatom másokkal mit is gondolok az életről, ebben a kategóriában.
2/16 anonim válasza:
Ha életedben nem találkoztál a feleségeddel akkor igen
Minden más esetben butaság
3/16 A kérdező kommentje:
Csak amióta nős vagyok nem látok érdeklődést a nők részeről és már olyan régóta vagyok kapcsolatban, hogy el is felejtettem milyen volt előtte. Ezért hasonlítanám magam az incelekhez, mert nem látok érdeklődést a nők részértől.
2021. dec. 21. 23:16
4/16 anonim válasza:
Itt, a gyakorin bárki lehetsz, csak akarnod kell.
5/16 anonim válasza:
Incel= nem önkétes cölibátus. Magyarul a kutyának se kell. Te házas vagy így nem vagy incel ennyi. Az már a te problémád hogy nő mellett is rinyálsz.
6/16 anonim válasza:
Ha a feleséged évek óta nem dug veled, és hiába próbálkozol, nem tudsz nőkkel összejönni, akkor igen, lehetsz incel.
7/16 anonim válasza:
Nős pasi, 3 gyerekkel, feleséggel és homokos. Ehhez mit szólsz incelke?
8/16 anonim válasza:
Azt nem te döntöd el, hogy incel vagy-e, hanem pl a gyk pnával rendelkező, egobajnok selejtjei.
9/16 anonim válasza:
Ja értem, szóval akkor az incelség döntés kérdése? Tehát nincs egy épkézláb definíció rá, hanem szubjektíven, szabad akaratból választhatod ezt az utat. Akkor azt mondom egyétek meg amit főztetek.
10/16 anonim válasza:
"Ja értem, szóval akkor az incelség döntés kérdése?"
Ezt meg honnan veszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!