Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon a való életben Magyarors...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a való életben Magyarország lakosságának hány százaléka ismeri az "incel" szót?

Figyelt kérdés

2021. dec. 19. 12:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
A lakosság jó része azt sem értené, hogy hipotalamusz. Szóval nem túl sok.
2021. dec. 19. 13:07
 2/12 anonim ***** válasza:
3. Most jó?
2021. dec. 19. 13:09
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Én mielőtt nem kezdtem el aktívabban gykzni dusztom nem volt róla , hogy mi az
2021. dec. 19. 13:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 1% alatt van
2021. dec. 19. 13:20
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

Aki nincs sokat az interneten, talán nem is hallott még az incel kifejezésről. Mert az incelek ugyanis nem vállalják/terjesztik a nézeteiteket a világban, csak az interneten tevékenykednek.

Ha egy csapat incel elmenne egy buliba, hogy ott terjesszék az ideológiájukat, mindenki komolytalannak tartaná őket. Rosszabb esetben el is zavarnák őket, hogy rontják a hangulatot.

Ezért az incelségnek nincs jövője. Nem lehet őket támogatni, mert ez egy néma közösség, akik csak névtelen fórumokon tevékenykednek.

A valóéletben nem hangoztatják a nézeteiket, nem vállalják fel magukat. Akkor miért kéne őket ismerni?

2021. dec. 19. 13:25
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a negyede sem, inkább csak a fiatalabb korosztály és pár idősebb, akik sokat pörögnek a neten és a kapcsolatokon.

Ezen az oldalon viszont, mindenki ismeri, csak épp a jelentését nem tudja. Rám pl. majdnem naponta rám húzzák páran, miközben egyáltalán nem vagyok az.

2021. dec. 19. 14:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sehol máshol nem hallottam, olvastam csak itt a gyakorin, és ebben a témában. Szóval ezred vagy százezred százalék lehet.
2021. dec. 19. 14:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Azok, akik gyakoriznak és gyakran vannak az incelek kedvelt témakörében, meg akik maguk is incelek. 1% talán, de inkább 0,5% vagy annyi se. Nem egy hangos közösség, nagyon zárt buborékban vannak, kb mint a melegek ötven-hatvan éve.

Izgatottan várom amúgy az első incel pride-ot. 😄

2021. dec. 19. 14:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Meglepően sokan

Jó nem jelentős az arányuk, tekintve hogy az incelek javarészének sincsen gőze sem hogy mi az az incel. Így nem furcsa hogy nem sűrűn ismerik sehol a neten kívűl. Viszont néhány emberből 1-2 ismerte akivel beszéltem erről.

2021. dec. 19. 15:32
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
Magányos férfiakat ismernek a valóságban is, szóval nem kifejezetten idegen ez a jelenség az emberek számára, csak nem akarnak róla tudomást venni, hogy vannak magányos férfiak. Főleg a nők nézik őket levegőnek.
2021. dec. 19. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!