Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem szeretnék incel lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnék incel lenni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen rettegek, hogy én is egy megkeseredett nyomorék leszek.....

De egyszerűen akárhogy próbálkozók, sose találok egy lányt se, aki viszonozná az érzéseimet, pedig kedves, előzékeny vagyok.

Nagyon szeretnék valakit szeretni .__.

20F

2021. dec. 24. 23:01
1 2
 1/20 Noren1989 ***** válasza:
69%

Kezdésnek javasolnék 5mg helyesírást. Az szekszi.

Másfelől húzzál el erről az oldalról, mert csak még lejjebb húznak az itteniek. Próbáld ki magad a való életben, keresd a kontaktust.

2021. dec. 24. 23:11
 2/20 anonim ***** válasza:
25%
2021. dec. 24. 23:45
 3/20 anonim ***** válasza:
22%
Ha nem vagy talpnyaló papucs, mindenképp incel leszel. Nem fogalmazhatsz meg kritikákat, problémákat a nőkkel kapcsolatban, tök mindegy hogy a férfiakét is ugyanúgy elismered/kiemeled.
2021. dec. 25. 00:18
 4/20 anonim ***** válasza:
20%

A következő működő lehetőségek vannak:

- Kinézet drasztikus javítása kondizással, stílussal vagy akár plasztikai sebészettel.

- Kiutazás a harmadik világba csajozni.

- Az alternatívák kipróbálása, tehát transzik, prostik, onlyfans barátnő.

Amik szerintem nem működnek:

- Hobbi, közösségi élet: Ha működne, már lenne onnan csajod mostanára. Nekem ezzel 10 év alatt volt 1 kövér csaj hosszú távra, meg egy jó csaj 1 éjszakára az akkori piacon...

- Karrier kimaxolása: Mire eljutnál a 100 millióig, már rég megkeseredtél és feladtad.

- Csak légy önmagad és a nő jönni fog: Ha jönne, már jött volna korábban többször is.

2#f, megkeseredett, de felébredt incel

2021. dec. 25. 00:27
 5/20 anonim ***** válasza:
50%
3: Én már azt látom, hogy a probléma nem is a nőkkel van, hanem a férfiakkal, akik simpelnek nekik.
2021. dec. 25. 00:33
 6/20 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom miért kell ezen 20 évesen rettegni. Vannak tőled jóval idősebbek egyedül mégsem tartják magukat incelnek és boldogok is.

20 éves vagy. Előtted az élet ne árnyékolja be a fekete pióca gondolat ami az embereket gyakran beparáztatja az a bizonyos incel rém.

Szard már le. Nem vagy incel és nem is leszel incel. Majd találsz magadnak társat is. Inkább kezd el lelkileg jól érezni magad.

Keress valami hobbit amit szeretsz.

2021. dec. 25. 05:50
 7/20 anonim ***** válasza:
3%
Nézz ki jól vagy legyél gazdag!
2021. dec. 25. 08:03
 8/20 anonim ***** válasza:
77%

Ember 20evesen hogy mersz itt nyavalyogni? Bazd.meg

Aki 45-50evesen egyedül van az mit mondjon?

2021. dec. 25. 09:38
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

20 évesen már az vagy! A öcsém 14 éves és már van barátnője és már nem is szűz. Le vagy maradva te incel!

L

2021. dec. 25. 10:54
 10/20 anonim ***** válasza:
88%

Nőként mondom, az első válaszadónak teljesen igaza van! Minél gyorsabban lépj le erről az oldalról és soha vissza se gyere ide, mert azt fogod hinni a végén, hogy a világ tényleg úgy működik, ahogy itt ez a három-négy idióta incel a véget nem érő trollkodásain keresztül bemutatja.

Inkább csak éld az életedet és ne a hülye netes fórumokon lógj. És tényleg tanulj meg helyesen írni.

2021. dec. 25. 11:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!