Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem szeretnék incel lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnék incel lenni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen rettegek, hogy én is egy megkeseredett nyomorék leszek.....

De egyszerűen akárhogy próbálkozók, sose találok egy lányt se, aki viszonozná az érzéseimet, pedig kedves, előzékeny vagyok.

Nagyon szeretnék valakit szeretni .__.

20F

2021. dec. 24. 23:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%

"Keress valami hobbit amit szeretsz.":

Komolyan kéne valami mechanizmus, amivel minden hobbit tartalmazó válaszra járna egy arconcsapás a leírójának. Ez a társkeresés kategória, nem a hobbikeresés.

2021. dec. 25. 12:41
 12/20 anonim ***** válasza:
36%

11-es neked meg nem ártana illem. A hobbi ötlet adó vagyok. Amúgy az arcon csapást ki tudom védeni, karatéztam.

Hogy tisztázzuk, ha van valami hobbija, amiért rajong, és szereti, akkor kivirul, jókedve lesz, és könnyebben ismerkedik, nem mellesleg egy jó közösségi hobbival még társat is találhat hasonló érdeklődéssel.

Szégyen,hogy agressziót alkalmaznátok olyanon, aki jó ötletet adott.

Nektek meg nem ártana egy kis önfejlesztés, és a másik nem bántása.

2021. dec. 25. 13:15
 13/20 anonim ***** válasza:
55%
De amúgy az agressziót kéne elfelejtenetek. Frusztrált vagy? Vezesd le sporttal, ne rajtam, nem vagyok villámhárító. 12-es vagyok.
2021. dec. 25. 13:16
 14/20 anonim ***** válasza:
84%

"Szégyen,hogy agressziót alkalmaznátok olyanon, aki jó ötletet adott.":

A hobbi jó ötlet feszültséglevezetésre, csak az a gond, hogy társkereséshez nem. Ez alól kivétel lehet a testépítés. Én értem el vele sikert korábban (most az ital levitte az eredményt), de ott se a hobbi számít, hanem hogy jobban nézel ki.

"De a béna kinézetű oofy doofy ismerősöm karatén szerzett barátnőt":

Mert hiperszociális. Akinek ez az út járható, a karácsonyt nem a gyakorin fogja tölteni, hanem az instagrammon a barátnőjével és a karácsonyfával pózolva.

2021. dec. 25. 15:01
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
A #4-essel értek egyet, személyes tapasztalatok miatt.
2021. dec. 25. 17:37
 16/20 anonim válasza:
91%

Nézz körül az utcán. Számtalan nálad rosszabb megjelenésű (nem tudom hogy nézel ki de feltételezem) srácot láthatsz, nála klasszisokkal jobb nő oldalán. Most legfőképpen a te korosztályodra gondolok. Nekem is relytéj hogyan csinálják, mivel kétlem, hogy minden ilyen esetben a pénz vagy a farokméret lenne a döntő.

Ezekből meríts erőt, ha nekik sikerült akkor neked miért ne sikerülne

2021. dec. 27. 20:43
 17/20 anonim válasza:
Rejtély*
2021. dec. 27. 20:44
 18/20 anonim ***** válasza:
64%

Viszont a csúnya pasik döntő többségének ez nem sikerül.

Ez olyan mintha azt mondanám " lám Gattyán György is kiskorában kőműves segéd volt és most a harmadik leggazdagabb ember". Csak a valóság, hogy a kőműves segédek döntő többsége soha nem lesz milliárdos.

2021. dec. 27. 20:49
 19/20 anonim ***** válasza:
#16-nak ment
2021. dec. 27. 20:49
 20/20 anonim ***** válasza:

"Hobbi, közösségi élet: Ha működne, már lenne onnan csajod mostanára. Nekem ezzel 10 év alatt volt 1 kövér csaj hosszú távra, meg egy jó csaj 1 éjszakára az akkori piacon..."

Barátokon keresztül is remekül lehet ismerkedni. Saját példa, mikor elkezdem boxolni, összehaverkodtam ott egy sráccal, aki végül bemutatott a húgának, aki azóta a barátnőm.

A környezetemben sok olyan eset van, mikor a párok barátokon keresztül ismerték meg egymást, vagy közös baráti társaságot alkottak.

24F

2021. dec. 28. 02:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!