Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy incel és szerinted ez mennyire a nők hibája ?
Néha incel vagyok, de néha jut nő.
-Mondhatni sikeres vagyok, mert az átlag fölött keresek, (1 mihály havonta), egész jó passzban vagyok 190 centi, 86kg, máshol pedig 18 centis vagyok, arányos vastagsággal, fáradhatatlan állóképességgel.
-De nem vagyok mánáger, csak sima alkalmazott, és nem is akarok mánáger lenn.
-Megtakarítok sokat, egyre nől a vagyonom.
-Sportolok, de nem menőt, divatosat, mutogatósát, hanem csak bringa, motorozás (igen, kell rajta mozognj, ha kanyarogsz), nyáron úszás, és saját testsúlyos edzés egy padlón, túrázás.
-Kocsim nem menő, hanem pár éve a legolcsóbb új kocsi lett, mert nem érdekel a veretés, mutogatás.
-Ruhák se márkásak, hanem jó/érték arányúak, de szinte mindenem ilyen.
-Kedves vagyok, segítőkész, az emberek általában kedvelnek, akik nem azok furának tartanak (hogy nem azokat szeretem mint a többi férfi/ember, társadalomkritikus vagyok, stb).
-szüleimmel élek egy kertes házban, külön lakórészben, és emeleten, budapesten és eszem ágában sincs lyukba költözni, vagy majd 200 ért
-korán elkezdtem kopaszodni, így már 26 éves koromtól géppel le van tolva a maradék
Miért vagyok időnként incel? Lásd a fent írtak, amiből a legfőbb tényező a "fura"-ság miatti kapcsolódási nehézségek másokkal, nem lehet vele német prémiumokról beszélgetni, mert nem érdekelnek, vagy leszólom a megbízhatatlanság miatt, sem szuperhősös vidámpark filmekről, mert szerintem uncsik, sablonosak, bugyuták, és nem szeretem a rózsadombi rappereket sem, mega hasonló divatos dolgokat, sőt általában ami divatos azt utálom.
Ahogy írtam, nem veretek se kocsival, se ruhával, se semmivel (motorral szoktam, de azt a kanyargós szerpentineken 😆).
A másik pedig az hogy vannak igényeim, nem fogadom el a jelentős túlsúlyt a nőn, más férfi savegame-jét se akarom játszani (más férfi gyerekének pátyolgatása), nem akarom kiszolgálni a pénzszórását (körmök, szempilla, hasonlók), nem bírom a játszmázást.
Mivel a baráti körömben erősen szabad nő szűke van, az online társkeresők használatára vagyok szorulva, de nem akarok ún tinderfotókat csináltatni, mert undorodok a látszat kamu világtól, amit látok a szabadság híd környékén tekerve is mindig, amikor az oldalt felnyírt hajú, beállított szakállú, zakókabátos, hivatali táskás, oldalra távolba meredős, parlament, duna hátteres, utólag mélységélesség, és fekete fehér/színeffektekkel ellátott tinderfotók készülnek (többek között, mert azért még van par hely tinderfotózásra).
Nem nagyon jarok bulikba se, és nincs hatalmas egom.
Gondolom ezekért.
"Mindig ha csajozni akarok arra gondolok , hogy miért kellenék a lánynak mert selejt vagyok"
Ez mindennél jobban leírja, hogy nem a nők hibája a kialakult helyzet. Amíg te sem randiznál saját magaddal, miért tenné ezt bárki más?
Én 30 évig "incel" voltam (bár nem neveztem magam így soha és nőket nem gyűlöltem). Ennek oka 2 gimnazista lány osztálytársam, akik bántalmaztak. Rájuk neheztelek. Viszont ez nem vezet sehova. Saját hiányosságok felismerése, értékek növelése volt ami kimozdított innen.
Incel nő vagyok (femcel, ha úgy tetszik). Nem hibáztatom a férfiakat, teljesen érthető és normális, hogy kívül-belül vonzó nőt szeretnének maguk mellé.
A felmenőimet tartom hibásnak, csak ezt ugye nem illik... Pedig attól még tény. Hosszan tudnám részletezni, mennyire és milyen módon defektesek egytől egyig, gyakorlatilag már a nagyszüleimnek sem lett volna szabad világra jönniük, a négyből egyiknek sem, nemhogy a szüleimnek, na pláne nekem... De az ő idejükben még más volt a világ, mások voltak az elvárások, ez is tény, így történhetett, hogy "elkelt" és családot alapított az értelmi fogyatékos is (nem kamu, még papírja is van róla, pedig akkoriban ez nagyon nem volt "divat"), meg a többi "jól sikerült" is. És akkor csodálkozunk, hogy én ekkora nyomorult rakás szerencsétlenség lettem? Ja, meg önfejlesztést erőltetünk egy ilyen adottságokkal született és ilyen közegben felnőtt embernek? Röhej. Szarból nem lehet várat építeni, ez nagy igazság. Ma pedig már nem kell a szar, ez a nagy különbség a régi időkhöz képest. "Villantani" kell, mind külső, mind belső értékek terén magas színvonalat képviselni, ráadásul 24/7.
"Ha nincs normális iskolai végzettséged szerezzél"
Kene egymilliard dollar? Hat szerezzel!
A kerdesre valaszolva, hogy miert jutottam ide....
1) nem olyan az arcszerkezetem, amilyet a nok preferalnak
2) nem olyan a vazszerkezetem, amilyen a noknek tetszik, pl. csapott vallaim vannak.
3) nem olyan keszsegkeszlettel szulettem, amibol egy halom zsetont keresnek az 1) es a 2) kompenzalasara, pl. kezugyesseg/dexteritas teren eleg gatya a helyzet, a szar Bika Merkurom miatt.... Pl. belolem nem lesz jo karosszerialakatos, ha osszeszarom magam sem. Villanyszerelo a szakmam, de gyenge a dexteritasom, hogy magas szinten muveljem, emiatt nem foglalkoztat senki. Mert oda olyan emberek kellenek, akik kozmikus sebesseggel maszkalnak fel es le a letrarol, es hamar megcsinaljak a munkat. Az, hogy a bojlert nem 1.5-es vezetekkel kellene bekotni, az nem baj, legyen kesz hamar, abbol az anyagbol, ami van.
4) szegeny csaladba szulettem
5) a sors, ahol tudott, keresztbetett ismerkedes teren. pl. nem nagyon adott be olyan noket, akik tetszettek volna, es lehetett is volna valami
37F incel
"Szarból nem lehet várat építeni, ez nagy igazság"
Sokan mégis ezt művelik egészen mesteri szinten, és bejön.
Az egész ország erről szól: minden sz.r ember építi a rakás fosból (aminek született) az ő váracskáját, egy rakás alaptalan önbizalom segítségével.
És jópénzért el is adja azt a szarkupacot amit épít, tehát beválik, többnyire.
Neked is (meg nekem is) az a bajod hogy nincs meg az önbizalom erre a mocsokra, amivel előre lehet jutni ebben az undorító országban.
14# inkább próbáld felismerni hogy a többi ember sem különb, csak gátlástalanabb, és csak ezért vannak előrébb. Ne írd le magadat, csúnya előnytelen külsővel sem, mert az esetedben egy nagy hiba, ha valamit el szeretnél érni.
Incel nő vagyok (femcel, ha úgy tetszik). Nem hibáztatom a férfiakat, teljesen érthető és normális, hogy kívül-belül vonzó nőt szeretnének maguk mellé.
A felmenőimet tartom hibásnak, csak ezt ugye nem illik... Pedig attól még tény. Hosszan tudnám részletezni, mennyire és milyen módon defektesek egytől egyig, gyakorlatilag már a nagyszüleimnek sem lett volna szabad világra jönniük, a négyből egyiknek sem, nemhogy a szüleimnek, na pláne nekem... De az ő idejükben még más volt a világ, mások voltak az elvárások, ez is tény, így történhetett, hogy "elkelt" és családot alapított az értelmi fogyatékos is (nem kamu, még papírja is van róla, pedig akkoriban ez nagyon nem volt "divat"), meg a többi "jól sikerült" is. És akkor csodálkozunk, hogy én ekkora nyomorult rakás szerencsétlenség lettem? Ja, meg önfejlesztést erőltetünk egy ilyen adottságokkal született és ilyen közegben felnőtt embernek? Röhej. Szarból nem lehet várat építeni, ez nagy igazság. Ma pedig már nem kell a szar, ez a nagy különbség a régi időkhöz képest. "Villantani" kell, mind külső, mind belső értékek terén magas színvonalat képviselni, ráadásul 24/7.
Igazad van. Teljesen helyesen látod a dolgokat. Mondjuk csodálkoztam mikor elolvastam , hogy nő vagy. Azért nőknek ilyen szempontból végtelenül jobbak az esélyei. Férfinek sokkal nehezebb mert a nők többet várnak el tőlünk. Nehezebb a csajozás. Viszont pasizás könnyebb mert a férfiaknak nincs annyi elvárás. Sok férfi úgy van vele , hogy van lyuk aztán más nem számít.
30f
Szerintem azért mert lepukkant kis galambólban lakom a szüleimmel de albérletbe meg nem szeretnék menni mert sajnálom rá a pénzt. Túl drága. Valamint tükörbe nézek mindig és csúnyának látom magam és alacsony is vagyok 168cm.
Egyébként időnként eljárok tornázni meg futni. Nem hagyom el magam teljesen csak nincs önbizalmam mert kevésnek látom magam a tükörbe valamint mindig az jut az eszembe hogy ha összejönnék valakivel akkor hova fogom vinni vagy hogy fogom bemutatni majd a szülőknek mert szégyenlem azt a helyet ahol lakom.
Még soha nem volt nőm még csak csók sem volt soha. Annyira nem szenvedek miatta egyébként. Munkám van 650eur körül keresek nettó valamint az animék, videójátékok, tornázás, futás az amivel leszoktam magam foglalni, szeretek még focizni is de nincs sajnos kivel.
Nem volna rossz elköltözni a szülőktől de nem akarok fizetni albit.
"Tanuld szorgalmasan a szöveg értelmezést mert te totál irreleváns dolgokat írogatsz ami nem a kérdéshez tartozik."
Jujj, ha neked irreleváns, hogy kicsit fejleszd magad, ahogy a kettes tanácsolta akkor tényleg eselytelen dolog ez a párkapcsolat téma, engedd el 😀
Meg mondjuk aki 5 maximum 6 ezres műkörmöt se képes kifizetni a nőjének mit vár. A nők nem a csóró pasikat gyűlölik, azoknak jut nő, hanem akik igy a fogukhoz verik a garast, pláne egy elvileg jó fizetésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!