Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt idősebbek (pl 33...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt idősebbek (pl 33 felettiek), akik régóta egyedül vannak és már szinte minden reményét elvesztették a pártalálásnak? Plusz még évek óta egyedül is töltik az ünnepeket, nincs barátjuk, távol vannak a családtagjai?

Figyelt kérdés
Számomra ez borzasztó és rettegek a naptól, hogy elvesztem az utolsó családtagomat is (már csak édesanyám él). De ugye pár éve ezzel nem foglalkoztam, de már 37 vagyok és kezdtem jobban átérezni ezt, kezd egyre jobban fájni a dolog, főleg, hogy tegnap halt meg testvérem párjának (47) édesanyja, neki az édesapja is már rég meghalt. Borzasztó érzés, főleg egyedül élni kis lakásban (átlag ember panelnak is örül, ha tud venni) távol mindenkitől. Más is átérzi itt ezt, vagy gondol az elmúlásra?
2021. dec. 31. 19:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én 30 vagyok, de katasztrofális a helyzet. Lány tesómnak összejött most valami, össze is költöztek, én meg egyedül tengődöm a nagyvilágban. Igazából Anyut rossz látni, hogy ő unokákba reménykedik... és látja ahogy a fia semmit nem tud ilyen téren felmutatni... :/

Szomorú látni, hogy ez van. Pedig tisztességesen felnevelt,támogatott mindenben, amiben tudott...

Igazából én sem tudom mit keresek ebben a világban még. :/

Mindenkinek sok szerencsét a továbbiakban, hátha nektek legalább összejön!

2022. jan. 1. 02:06
 22/26 anonim ***** válasza:
41%
# 21 anyuka ha nem baszta volna el a fia nevelését, akkor lenne unoka
2022. jan. 1. 02:24
 23/26 anonim ***** válasza:
22 minden józan gondolkodású ember és aki tisztában van a saját helyzetével 2szer, ha nem 3szor átgondolja gyereket vállal-e. Az csak egy dolog, hogy valaki unokát akar, de azt fel is kell nevelni és azt nem ő fogja megtenni. A szüleimnek sem volt könnyű, miért is lépném meg ezt, ha tisztában vagyok mivel jár és nekem nem fűlik hozzá a fogam? Ennek több oka lehet. Anyagi ok, a nők ki-be mászkálnak a kapcsolatból gyerek mellett.. HA tudnád hány válásos sztorit hallottam, de jó ég. Mások hibáiból is szoktam tanulni. A magadfajták csak a sajátjukból. Most nyilván jönnél azzal, hogy jó de ha mindenki váláson gondolkodna soha nem lenne házasság meg gyerek, blabla... Na pont az ilyenek esnek át ilyesmiken, csak még nemtudják. "én legalább éltem is!" Tipikus egómentés, de akinek ilyet mondasz, a véleménye nem változik meg rólad, meg amúgy is senki le se szarja más mit gondol. (nem21 voltam)
2022. jan. 1. 11:58
 24/26 anonim ***** válasza:

"soha nem lenne házasság meg gyerek"

Nem is kell, így is túl van népesedve a Föld.

Amúgy nekem a közvetlen rokoni környezetemben van egy házaspár, összesen 4 mérnöki diplomával, tehát nem a tanulatlan kategória. Mégis a feleség a gyerekét az első pár hónap után nem bírja elviselni, de azért szült mellé még egyet, most méginkább elege van, mert hogy ő így nem tud haverozni meg összejövetelekre járkálni, mint előtte.

Ha már ilyen körökben is ennyi hülye van, mi lehet máshol?

2022. jan. 1. 13:51
 25/26 anonim ***** válasza:
Az nem jelent semmit. A diplomások közt is vannak kettyósak. Nemrég egy diplomás gyerek tett ide egy kérdést, de egy egyszerű válasznál fennakadt. Nem tudta értelmezni. Munkahelyemen is van 1-2 ember "Ennek van diplomája?"... Besseggelni bárki betudja az anyagot, csak alkalmazni nemtudják és önálló kreatív gondolatuk sincs. A problémát a legegyszerűbben oldják meg és ha javaslatot adsz nekik, csak akkor alkalmazzák, ha az egyszerűbb már bevált, de többször előjövő problémát megoldja. A javaslatom hatására nem volt több gondja.. Ennyit róluk! Aztán úgy adja el a dolgot, mintha az övé lett volna az ötlet. Nyomorék szar! :D
2022. jan. 1. 14:00
 26/26 anonim ***** válasza:
Hátha segít: Shapiro: Győzd le a múltad!
2022. jan. 4. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!