Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt idősebbek (pl 33...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt idősebbek (pl 33 felettiek), akik régóta egyedül vannak és már szinte minden reményét elvesztették a pártalálásnak? Plusz még évek óta egyedül is töltik az ünnepeket, nincs barátjuk, távol vannak a családtagjai?

Figyelt kérdés
Számomra ez borzasztó és rettegek a naptól, hogy elvesztem az utolsó családtagomat is (már csak édesanyám él). De ugye pár éve ezzel nem foglalkoztam, de már 37 vagyok és kezdtem jobban átérezni ezt, kezd egyre jobban fájni a dolog, főleg, hogy tegnap halt meg testvérem párjának (47) édesanyja, neki az édesapja is már rég meghalt. Borzasztó érzés, főleg egyedül élni kis lakásban (átlag ember panelnak is örül, ha tud venni) távol mindenkitől. Más is átérzi itt ezt, vagy gondol az elmúlásra?
2021. dec. 31. 19:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hasonló vagyok, de mivel valaki rám azt mondta, hogy egy lelki terrorista vagyok, így inkább valóban távol tartom magamat mindenkitől, pedig egy db. kapcsolatom sem volt még eddig...
2021. dec. 31. 21:23
 12/26 anonim ***** válasza:

az mondjuk még szarabb, ha van párod, de 15 percre leszalad a boltba, és közben halsz meg

vagy egyszerűen csak nem tud segíteni

ennél még egyedül meghalni is jobb

2021. dec. 31. 21:31
 13/26 A kérdező kommentje:

11. Csak nem így van.

12. Vagy a társas magány, ahol x év után már csak a gyerek, vagy a lakáshitel tartja össze a feleket és napi szinten veszekednek. Akkor inkább a magány, mint a rendszeres stressz, ami még jobban tud ártani.

2021. dec. 31. 21:42
 14/26 anonim ***** válasza:
Is is, szintén,annyi idős vagyok,mint te is, de annyi különbséggel hogy nekem vannak közelben rokonaim.
2021. dec. 31. 21:57
 15/26 A kérdező kommentje:
14. Úgy egy fokkal jobb.
2021. dec. 31. 22:52
 16/26 anonim ***** válasza:

31 vagyok, sose volt barátnőm, csak ilyen kezdemények, amikből aztán nem alakult ki semmi. Persze jó lenne egy pár, de annyi rossz kapcsolatot-kirakat életet látok, hogy nekem az nem hiányzik, akkor inkább leszek szingli, az most úgyis divat.

Én még otthon lakom a szülőkkel, 1 nagyszülőm is él közel, a húgom 2 faluval odébb a barátjával. Többi rokon is van még a faluban, de velük nem vagyunk túl jóban, amit sajnálok. Gyerekkoromban nagyon jóban voltunk és az hiányzik, de vissza nem fog térni. Felnőttséggel megváltoznak az emberek is.

Faluban van 1 gyerekkori barátom, akivel néha összeülünk, csak ugye a covid miatt az is korlátozott.

Én úgy vagyok vele, hogy 1 életünk van, abból meg kell próbálni kihozni, amit ki lehet, lesz még jobb is.

Ha a szüleim nem lesznek, de remélem még sokáig lesznek, akkor lehet kiköltözöm külföldre, vagy simán utazgatok és világot látok, akár egyedül, akár haverral, aztán ott hátha megismerek egy kedves lányt :) 31f

2021. dec. 31. 23:24
 17/26 A kérdező kommentje:
16. Igaz, de az legyen egy csinos ázsiai lány :)
2021. dec. 31. 23:41
 18/26 anonim ***** válasza:
Legyen úgy! :)
2021. dec. 31. 23:46
 19/26 anonim ***** válasza:
BÚÉK!
2022. jan. 1. 00:07
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszi, viszont mindenkinek! :)
2022. jan. 1. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!