Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt idősebbek (pl 33 felettiek), akik régóta egyedül vannak és már szinte minden reményét elvesztették a pártalálásnak? Plusz még évek óta egyedül is töltik az ünnepeket, nincs barátjuk, távol vannak a családtagjai?
az mondjuk még szarabb, ha van párod, de 15 percre leszalad a boltba, és közben halsz meg
vagy egyszerűen csak nem tud segíteni
ennél még egyedül meghalni is jobb
11. Csak nem így van.
12. Vagy a társas magány, ahol x év után már csak a gyerek, vagy a lakáshitel tartja össze a feleket és napi szinten veszekednek. Akkor inkább a magány, mint a rendszeres stressz, ami még jobban tud ártani.
31 vagyok, sose volt barátnőm, csak ilyen kezdemények, amikből aztán nem alakult ki semmi. Persze jó lenne egy pár, de annyi rossz kapcsolatot-kirakat életet látok, hogy nekem az nem hiányzik, akkor inkább leszek szingli, az most úgyis divat.
Én még otthon lakom a szülőkkel, 1 nagyszülőm is él közel, a húgom 2 faluval odébb a barátjával. Többi rokon is van még a faluban, de velük nem vagyunk túl jóban, amit sajnálok. Gyerekkoromban nagyon jóban voltunk és az hiányzik, de vissza nem fog térni. Felnőttséggel megváltoznak az emberek is.
Faluban van 1 gyerekkori barátom, akivel néha összeülünk, csak ugye a covid miatt az is korlátozott.
Én úgy vagyok vele, hogy 1 életünk van, abból meg kell próbálni kihozni, amit ki lehet, lesz még jobb is.
Ha a szüleim nem lesznek, de remélem még sokáig lesznek, akkor lehet kiköltözöm külföldre, vagy simán utazgatok és világot látok, akár egyedül, akár haverral, aztán ott hátha megismerek egy kedves lányt :) 31f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!