Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 37 (ferfi) eves egy 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 37 (ferfi) eves egy 22 (no) evesnek udvarol ott valami nem stimmel?

Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 16:21
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
100%
Te már olyan komplexusos vagy, hogy a huszon harminceveseket is leszuzezed:D 10 év múlva meg majd irigykedsz a veledkoru nőkre, akik a ferjukkel meg a gyerekeikkel utazgatnak, míg te tologathatod a bácsit:DDD Járj pszichiaterhez te kattant beteg idióta.
2022. jan. 4. 08:15
 42/58 anonim ***** válasza:
49%
Te vagy a komplexusos, ok nèlkül betámadták, te beteg idióta fapina tetű. Persze, majd irigykedem a csimbók gyerekekre, akik azt se tudjak mi fàn terem a nő, és pnát se láttak még. Kölyköt meg nem akarok, a húszmillás kiadásodra, meg a kitàgult muffodra meg főleg nem leszek irigy.
2022. jan. 4. 11:20
 43/58 anonim ***** válasza:
100%
Kettőnk közül csak neked van úgy kitagulva a p.nad, hogy egy tank is meg tudna benne fordulni, azért fanyalodnak rá már csak a venemberek:D Fúj.
2022. jan. 4. 13:30
 44/58 anonim ***** válasza:
49%
Én azt is, mint a testem egészét karban tartom. Férfiak és nem kisfiúk számára. A tiedben meg a platós ifa is harangozik. Szaporaptor, fialósféreg, szűz kisfiúk megrontója. Tetű.
2022. jan. 4. 13:40
 45/58 anonim ***** válasza:
100%
Inkább arról legyek híres, hogy 30 éves jóképű férfiakkal látnak, mint szánjanak, hogy a tatát támogatom az utcán:D De jó neked a maradék is.
2022. jan. 4. 13:56
 46/58 anonim ***** válasza:
0%
Te egy komplexusos beteg retardált idióta vagy, aki kisfiúkat ront meg. A 18-at azért ugye, elérték már? Viszik a plüssdögöt a kezükben? Sosem támogattam tatát az utcán, akivel mutatkoztam, az FÉRFI volt, így nagybetűvel, nem pedig kisp.cs. Neked jut a maradék, mert a normálisoknak nem ilyen kis g.ci p.csa kell, mint te.
2022. jan. 4. 14:09
 47/58 anonim ***** válasza:
100%

"A 18-at azért ugye, elérték már?"

"Inkább arról legyek híres, hogy 30 éves jóképű férfiakkal látnak, "

Nekem nem a 18 évesek jönnek be, meg nem is a 60 évesek, hanem a huszon-harmincasok és válogathatok is rendesen:D Te meg senkinek nem kellesz a tatákon kívül, kis szerencsétlen nyannyer:D

2022. jan. 4. 14:19
 48/58 anonim ***** válasza:
49%
Még ha tényleg válogathatnál, akkor is csak a nyomoronc kis incelek közül, akiket a normális nők kivágnának, mint a szart. Nyomoroncok köpőcsészéje vagy. Nyomi kis csümbőlék.
2022. jan. 4. 14:24
 49/58 anonim ***** válasza:
Aki olyan szavakat tud, mint az incel, az itt éli az életét a fórumon:D Úristen, de szánalmas vagy:DDDD Na menjél peluscserére a tatádhoz, jajj de jót nevettem:DDDD
2022. jan. 4. 14:27
 50/58 anonim ***** válasza:
0%
te járogatsz ide becsmérelni a jónépet, nem én. a szánalmas is te vagy, biztos valami nőnemű incel vagy, aki csak ácsingózik egy mony után, de mindgi dugatlan marad. bszasd meg magad valakivel, ha eleget fizetsz neki, talán sikerül.
2022. jan. 4. 14:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!