Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 37 (ferfi) eves egy 22 (no) evesnek udvarol ott valami nem stimmel?
Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 16:21
1/58 anonim válasza:
Az nem stimmel, ebben a történetben, hogy te beleütötted a nagy orrodat!
3/58 anonim válasza:
Én sosem tartottam egészségesnek azt, hogy valaki jól érzi magát egy olyan kapcsolatban, ahol a másik a gyereke lehetne kis túlzással, de amíg nem engem üldöznek ezzel, addig szerintem is kár vele foglalkozni.
4/58 anonim válasza:
Ez teljesen egészséges szexuális érdeklődés.
5/58 anonim válasza:
Azért ezeket a kis 20 év körüli libákat sem kell félteni…
6/58 anonim válasza:
Veled nem stimmel! 0 életű beteg pha..ok szoktak így irigykedni más életére.
Ennél durvább dolgok is történnek... sokkal fiatalabb lányokkal!
7/58 anonim válasza:
Nem értem hogy miért kell betegnek titulálni azt aki nem tartja ezt a dolgot normálisnak ha valaki tényleg 37 éves szintjén van agyilag akkor azt tisztába van vele hogy egy 20 éves meg milyen szinten van és azért is érdekes hogy ő hogyan tudja vele megtalálni a közös hangot aztán lehet itt azt mondani hogy hiába 20 éves nagyon értelmes stb. Persze, de nem egy világ. Szóval így nagy valószínűséggel az a 37 éves ember van egy kicsit vissza maradva vagy teljesen tesz rá csak egy csinos kis bige kell neki.
Tisztelet a kivételnek
8/58 anonim válasza:
Nekem több ismerősöm is van, ahol a pasi 35-40 éves, de 20-25 éves nővel van és jól megvannak évek óta. Nincs ilyen, hogy ha meg de, ha bejönnek egymásnak és jól kijönnek, akkor egy szavad sem lehet. Manapság 10-15 év különbség elég gyakori.
9/58 anonim válasza:
Gondolom te se vennél öreg kocsit ha futja fiatalra egyáltalán nem gáz ill probléma! Gond akkor lenne ha a lány nem nagykorú de még ott is akad kivétel a jogszerint!
10/58 anonim válasza:
Nem gond, harmincas nőként én is kizárólag fiatalokkal ismerkedem, szerencsére imádnak, mert csinos igényes vagyok:) Ahogy az előző is mondja: "Ki akar öreg kocsit, ha futja fiatalra".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!