Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 37 (ferfi) eves egy 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 37 (ferfi) eves egy 22 (no) evesnek udvarol ott valami nem stimmel?

Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 16:21
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
32%

Utolsó!

Sertő ahogy írsz.Többek között elképzelhető az is,hogy a fenn saját véleményét kifejtő nő azért sem partyzik a koradbeliekkel.Azt hiszitek ti vagytok az alfa és az omega,és mindenki más vén xaros,apakomplexusos,vagy anyakomplexusos.

Pökhendi vagy és lekezelő.

Egy idő f.asz szólt hozzád ,a csitri p.nához!

Tiszteletem!

2022. jan. 3. 20:31
 32/58 anonim ***** válasza:
25%
31, nem sértő de a másiké az volt. Nekem a partizáshoz nincs szükség pics@társaságra csak egy jó kis érett pasira max. Én nem becsméreltem mást, hanem a hibbant fapinus állt belém. Nem vagyok már csitri pont ezért is tudom, mi es ki a jó nekem. Hadd döntsem már el én, kivel kefélek, elvégre senkivel sincs közös nemi szervem pont ezért is bem tartozik másra. Am neg nyugodj le, tata.
2022. jan. 3. 20:40
 33/58 anonim ***** válasza:
0%

Gyerek, én teljesen nyugodt vagyok!

A "döntésedet" a keféléshez való hozzáállásodat legközelebb igyekkezél kuturált formában kifejezni,ahelyett hogy a másikat lealázod,leszólod,mert ő viszont ellentetben veled,nem személyeskedett senkivel,hanem leírta az érveit normális hangnemben.

2022. jan. 3. 20:49
 34/58 anonim ***** válasza:
Lévén én tartom el magam, felnőttnek szàmítok. Pont emiatt úgy adok hangot a vélemènyemnek, ahogy tetszik. Nem baj ha a vének tanácsának nem tetszik.
2022. jan. 3. 20:53
 35/58 anonim ***** válasza:
29%
30: Jaja, neked max a tata marad, meg a maradék, mert egy korodbeli csávó sem állt veled szóba:D Legyél csak büszke magadra, míg másokat a huszon, max harmincas életerős pasijuk/férjük kényeztet, te egy apádkorú pasi farkán pörögsz:DDD
2022. jan. 3. 20:55
 36/58 anonim ***** válasza:
25%
35, te egy frusztràlt kis senki vagy. Nem az érett maradt, hanem én vàlasztok olyat, mert a p.öcsike kis tiknyàl nem jön be. Engem kènyeztet az idősebb párom, és meg is becsül, te meg tekeregj a kis csupasztökű gyereked gilisztáján. Nem akarta a lábad közét bekötni, amikor először látta, mert azt hitte, nyílt seb?
2022. jan. 3. 21:02
 37/58 anonim ***** válasza:
66%
Jaja, "te választottad":D Nyilván. Mondják ezt a csúnya kis komplexusos békák, akikkel a helyes fiatal pasik nem állnak szóba. Nyalogasd csak a papád lottyadt golyóit:)
2022. jan. 3. 21:07
 38/58 anonim ***** válasza:
19%
Mindig a nő választ, arany kis rutintalankám, hát nem tudtad? Elárulom h sem csúnya, sem béka nem vagyok, igencsak gondot viselek a külsőmre. Okádni tudnék a fiatal pasiktól, meg az ilyen kis b@szatlankáktól is, mint te.
2022. jan. 3. 21:10
 39/58 anonim ***** válasza:
100%
"Mindig a nő választ" Ez a te esetedre nem igaz, mert neked csak a maradék jutott, aki a kutyának nem kell már:DD
2022. jan. 3. 21:17
 40/58 anonim ***** válasza:
32%
Milyen maradékról beszélsz, farokdísz? A szűz kisfiúk a maradékok, nem az én választottam, azokat meghagyom a magadfajta dugatlan pcsáknak. Remélem, először jó lukba teszi be.
2022. jan. 4. 06:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!