Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 37 (ferfi) eves egy 22 (no) evesnek udvarol ott valami nem stimmel?
Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 16:21
31/58 anonim válasza:
Utolsó!
Sertő ahogy írsz.Többek között elképzelhető az is,hogy a fenn saját véleményét kifejtő nő azért sem partyzik a koradbeliekkel.Azt hiszitek ti vagytok az alfa és az omega,és mindenki más vén xaros,apakomplexusos,vagy anyakomplexusos.
Pökhendi vagy és lekezelő.
Egy idő f.asz szólt hozzád ,a csitri p.nához!
Tiszteletem!
32/58 anonim válasza:
31, nem sértő de a másiké az volt. Nekem a partizáshoz nincs szükség pics@társaságra csak egy jó kis érett pasira max. Én nem becsméreltem mást, hanem a hibbant fapinus állt belém. Nem vagyok már csitri pont ezért is tudom, mi es ki a jó nekem. Hadd döntsem már el én, kivel kefélek, elvégre senkivel sincs közös nemi szervem pont ezért is bem tartozik másra. Am neg nyugodj le, tata.
33/58 anonim válasza:
Gyerek, én teljesen nyugodt vagyok!
A "döntésedet" a keféléshez való hozzáállásodat legközelebb igyekkezél kuturált formában kifejezni,ahelyett hogy a másikat lealázod,leszólod,mert ő viszont ellentetben veled,nem személyeskedett senkivel,hanem leírta az érveit normális hangnemben.
34/58 anonim válasza:
Lévén én tartom el magam, felnőttnek szàmítok. Pont emiatt úgy adok hangot a vélemènyemnek, ahogy tetszik. Nem baj ha a vének tanácsának nem tetszik.
35/58 anonim válasza:
30: Jaja, neked max a tata marad, meg a maradék, mert egy korodbeli csávó sem állt veled szóba:D Legyél csak büszke magadra, míg másokat a huszon, max harmincas életerős pasijuk/férjük kényeztet, te egy apádkorú pasi farkán pörögsz:DDD
36/58 anonim válasza:
35, te egy frusztràlt kis senki vagy. Nem az érett maradt, hanem én vàlasztok olyat, mert a p.öcsike kis tiknyàl nem jön be. Engem kènyeztet az idősebb párom, és meg is becsül, te meg tekeregj a kis csupasztökű gyereked gilisztáján. Nem akarta a lábad közét bekötni, amikor először látta, mert azt hitte, nyílt seb?
37/58 anonim válasza:
Jaja, "te választottad":D Nyilván. Mondják ezt a csúnya kis komplexusos békák, akikkel a helyes fiatal pasik nem állnak szóba. Nyalogasd csak a papád lottyadt golyóit:)
38/58 anonim válasza:
Mindig a nő választ, arany kis rutintalankám, hát nem tudtad? Elárulom h sem csúnya, sem béka nem vagyok, igencsak gondot viselek a külsőmre. Okádni tudnék a fiatal pasiktól, meg az ilyen kis b@szatlankáktól is, mint te.
39/58 anonim válasza:
"Mindig a nő választ" Ez a te esetedre nem igaz, mert neked csak a maradék jutott, aki a kutyának nem kell már:DD
40/58 anonim válasza:
Milyen maradékról beszélsz, farokdísz? A szűz kisfiúk a maradékok, nem az én választottam, azokat meghagyom a magadfajta dugatlan pcsáknak. Remélem, először jó lukba teszi be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!