Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 37 (ferfi) eves egy 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 37 (ferfi) eves egy 22 (no) evesnek udvarol ott valami nem stimmel?

Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 16:21
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
78%

Egyik komment jobb, mint a másik. Van itt bunkó általánosító, aztán az erre reflektáló "tökéletes harmincas csaj(nak önmagát kiadó valójában férfi troll?)"

Jók az anonim oldalak, ott bárki lehet bármi. Repkednek is a milliós nettók, a "bezzeg a bátyám rendőrfőkapitány", meg a kamu ismerkedős-történetek.

2022. jan. 2. 20:21
 12/58 anonim ***** válasza:
40%
11: Sajnalom, hogy neked savanyú a szőlő, attól az én életem még nem lesz rosszabb:))
2022. jan. 2. 20:22
 13/58 anonim ***** válasza:
88%

12.

Csak kitalált. De ez az oldal pont erre való. Itt bármit lehet mondani. Ezért is vannak itt relatíve sokan. (A többi fórumon is ez megy - kivéve ahol rendes névvel fut mindenki - ott valahogy reálisabbak a megszólalások). Messziről jött ember, azt mond amit akar.

2022. jan. 2. 20:27
 14/58 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is csak egy kamus troll vagy haver.
2022. jan. 2. 20:34
 15/58 anonim ***** válasza:
72%
Miért is troll egy nő, aki megteheti, hogy fiatalabbakkal is ismerkedjen, miközben a 37 éves férfi meg nem az? Meséld már el:D
2022. jan. 2. 21:30
 16/58 anonim ***** válasza:
35%

15.

Senki nem mondta, hogy azok nem trollok. Dehogynem. A valóságban létezik mindkettő - de egyik sem a gyakorin tölti a szabadidejét, ez végtelen százalék, hanem éli a vidám életét. Nem életszerű a "sikeres vagyok, meg király - de azért ide járok minden nap"

Olyan mintha a szegénykonyhán előadja a sorban álló fazon, hogy ő amúgy valami felsővezető, csak "szereti az ottani ételek aromáját". Hát persze!

Erre mondják, hogy seems legit. A 37 éves férfiak sem kelendőek, csak ők pénzért vesznek 1-1 numerát, csak nem klasszik prostitól, hanem behülyítenek valami fiatalt, szar dumákkal. Ami se nem derék, se nem tekinthető szerelemnek.

2022. jan. 2. 21:33
 17/58 anonim ***** válasza:
77%

A 37 éves férfiak sem kelendőek, csak ők pénzért vesznek 1-1 numerá

Érdekes, nekem csomó ilyen 30 as pasi ismerősöm van, kevés fizetéssel (itt Borsodban nem hajingálják utánad a 4-5-600 as nettókat) , mégis mindig akad nekik friss 27 alatti pipi, párhavonta. Egyszerűen csak jól kell dumálni, meg nem a 4 fal között kell ülni és nyomni az egamest.

2022. jan. 2. 22:17
 18/58 anonim ***** válasza:
78%
#17-es: Én is "fiatal pipi" vagyok de nekem aztán dumalhatna egy 40 eves f.szi, csak a korosztályom jön be és ezzel így van a baratnoim nagy része is:D
2022. jan. 2. 23:17
 19/58 anonim ***** válasza:
38%
Maradjunk annyiban, hogy aki itt fórumozik, azzal valami gáz van. Ha minden rendben lenne vele, akkor minimum olyan felületeken kommentelne, ahol azt névvel és arccal lehet megtenni. Ez az oldal tele van kitalált sztorikkal, hamis állításokkal és felett szerepekkel.
2022. jan. 3. 06:13
 20/58 anonim ***** válasza:
Felvett*
2022. jan. 3. 06:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!