Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 37 (ferfi) eves egy 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 37 (ferfi) eves egy 22 (no) evesnek udvarol ott valami nem stimmel?

Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 16:21
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
95%

Szerencsére akik élik a saját életüket ahogy szeretnék, maximálisan lexarják,hogy a többiek mit gondolnak.

Helyesen.

2022. jan. 3. 06:27
 22/58 anonim ***** válasza:
100%

21.

És pontosan ezért nem is írják le itt, hogy "mennyire király vagyok, meg mindenki engem akar, hárommillió a fizetésem meg akkora kocsim van, mint egy fél ország, hűhűhűjj, de menő vagyok", hanem a gyakorinak a közelébe nem jön. Maximum a normálisabb szak-kategóriákba.

2022. jan. 3. 07:49
 23/58 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek. A saját tehermentes lakásban élő sokat kereső jóképű mérnök/informatikus/programozó/vállalkozó nem itt reklámozza magát anonim, hanem köszöni jól érzi magát a saját életében.
2022. jan. 3. 08:09
 24/58 anonim ***** válasza:
100%

Csak ennyi infóból én nem mondanám nem normálisnak - de kérdés az, hogy miért a 20évest hajtja. Ha ezek közül valamelyik az oka, akkor sztem van vmi difi:

- "a korombeli nőknek aaaaaaannnyi elvárása van, a 20évesnek meg nem" (azaz: baromira nem értem meg 37 éves koromra, derogál összeköltözni / közös háztartáson / gyerekvállaláson gondolkodni" vagy "full csóró vagyok")

- "kinek kell ráncosodó sz.., nekem csak a feszes test, feszes cicike a fontos" (és ha az a 20éves elkezd ráncosodni, azt is dobja)

- "elég dráma van az életemben, egy csicsergő kis pipit akarok" (önző és felszínes)

De ha csak annyi a szitu, hogy személyiségre passzolnak és így jött ki a lépés, az teljesen oké. De azért jó, ha a 22éves csaj éber és figyeli az esetleges intő jeleket.

2022. jan. 3. 13:56
 25/58 anonim ***** válasza:
100%

19#

Te is ittvagy bmeg!

Bexarok!Elkezd okoskodni hogy aki ideír az ilyen megy olyan...

de Közben itt ír ő is!

:D

2022. jan. 3. 14:05
 26/58 anonim ***** válasza:
100%

25.

Lehet ő beismeri. Máris szimpatikusabb lenne, mint a sok túlkompenzáló figura akiknél egyértelmű, hogy mitől is van ez és "ők teljesen normálisak, és akinek ez nem tetszik, azt megverjük" mentalitásban írják minden második válaszukat.

2022. jan. 3. 14:11
 27/58 anonim ***** válasza:

Én beismerem, hogy vannak problémáim az életben, és hogy azért használom az oldalt, mert a gondolataim megosztása enyhíti a nyomást.

Viszont én nem találok ki dolgokat, hogy informatikus vagyok, 1 milliót keresek, hogy én vagyok a nők bálványa és hogy 25 centi a farkam.

2022. jan. 3. 16:06
 28/58 anonim ***** válasza:
20%
Hát én meg nőkènt írok h nekem mindig is az idősebb pasik jöttek be, amint kilàtszottam a földből, onnantól. Az elsőt leszàmítva, aki igencsak gyermeteg volt még, sosem volt velem 1korú pasim. Volt 20 meg 30 évvel idősebb is. Jelen párom 10 évvel idősebb. Sosem a pènzt néztem, még mielőtt valaki ezzel jönnne. Egyszerűsen nekem a férfi 40- 55, mert nekik van olyan extra erős férfias kisugárzásuk. Azt is elárulom, h szerintem a szex se menne nekem magam korúval, mert nem tudnèk beindulni rá. Az viszont àllatira felizgat, ha érzem és tudom és làrom, hogy egy érett, igazi ízig vérig férfi az illető.
2022. jan. 3. 19:02
 29/58 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó, az ilyen apakomplexuaoa kattant nők adják a lovat az idős f.szok alá és hiszik azt, hogy nekünk fiataloknak bejönnek. Pedig a lányok nagyrésze abszolút nem 40-es pasit választ magának, amikor van fiatal is..
2022. jan. 3. 19:47
 30/58 anonim ***** válasza:
0%
29, te idióta, én se kattant, se komplexusos nem vagyok. Nekem meg a csimbók nem kéne amikor van felnőtt is. Amúgy meg jössz jössz ahhoz hogy véleményt mondj, meg ítèlkezz mások felett? De neked jó lesz a sz@ros valagú kisfiú, a fèrfi meg marad majd nekem.
2022. jan. 3. 20:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!