Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 37 (ferfi) eves egy 22 (no) evesnek udvarol ott valami nem stimmel?
Szerencsére akik élik a saját életüket ahogy szeretnék, maximálisan lexarják,hogy a többiek mit gondolnak.
Helyesen.
21.
És pontosan ezért nem is írják le itt, hogy "mennyire király vagyok, meg mindenki engem akar, hárommillió a fizetésem meg akkora kocsim van, mint egy fél ország, hűhűhűjj, de menő vagyok", hanem a gyakorinak a közelébe nem jön. Maximum a normálisabb szak-kategóriákba.
Csak ennyi infóból én nem mondanám nem normálisnak - de kérdés az, hogy miért a 20évest hajtja. Ha ezek közül valamelyik az oka, akkor sztem van vmi difi:
- "a korombeli nőknek aaaaaaannnyi elvárása van, a 20évesnek meg nem" (azaz: baromira nem értem meg 37 éves koromra, derogál összeköltözni / közös háztartáson / gyerekvállaláson gondolkodni" vagy "full csóró vagyok")
- "kinek kell ráncosodó sz.., nekem csak a feszes test, feszes cicike a fontos" (és ha az a 20éves elkezd ráncosodni, azt is dobja)
- "elég dráma van az életemben, egy csicsergő kis pipit akarok" (önző és felszínes)
De ha csak annyi a szitu, hogy személyiségre passzolnak és így jött ki a lépés, az teljesen oké. De azért jó, ha a 22éves csaj éber és figyeli az esetleges intő jeleket.
19#
Te is ittvagy bmeg!
Bexarok!Elkezd okoskodni hogy aki ideír az ilyen megy olyan...
de Közben itt ír ő is!
:D
25.
Lehet ő beismeri. Máris szimpatikusabb lenne, mint a sok túlkompenzáló figura akiknél egyértelmű, hogy mitől is van ez és "ők teljesen normálisak, és akinek ez nem tetszik, azt megverjük" mentalitásban írják minden második válaszukat.
Én beismerem, hogy vannak problémáim az életben, és hogy azért használom az oldalt, mert a gondolataim megosztása enyhíti a nyomást.
Viszont én nem találok ki dolgokat, hogy informatikus vagyok, 1 milliót keresek, hogy én vagyok a nők bálványa és hogy 25 centi a farkam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!