Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok kérdést láttam már itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok kérdést láttam már itt ,szerintetek pl egy 26 éves férfinak milyen egzisztenciai szinten kellene állnia?

Figyelt kérdés
A baromságokat mellőzük ,teljesen átlagos emberről beszélünk és maradjunk a realitás talaján,ti mit vártok el mivel rendelkezzen egy férfi ennyi idősen?

2021. dec. 29. 00:19
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

19 vok megint.A 28 assal egyetértve még kiegészítem nehány gondolattal.

Nem a nő miatt kell rendelkezni házzal vagy lakással.Ez sajatmagad érdeke.Attól még lehet kapcsolatod, es nem ettől függ a dolog.(Nekem is volt.Albérletben kezdtük).

Szval a jövődet építed.És ez totál mind1 hogy nővel teszed vagy az nélkül.

Azért abba kell belegondolni hogy bizony némi előnnyel indul a közös jövő, csaladalapítás,ha most , egyedülálló levén belehúzol.Mert most kőnnyebb olyan dolgokat megtenned pld túlóra,külföldi meló,vagy több napi távolléttel jaró munka,mint akkor,mikor ott nyervákol a gyerek a bölcsőbe,vagy oviba,orvoshoz kell menni,foglalkozni a családdal.

Érted ugye?

Megegyszer megerősíteném a vélemenyemet abban,hogy az energiádat lehetőleg egy különálló telekre,felújítandó házikóra öszpontosítsd inkább mint a szülői ingatlannon való építkezésre.Meglátod hogy hosszútávon ez a legjobb megoldás.Nem kell a szülőktől 100 km re menni!!Lehet ez a települesen vagy esetleg viszonylag közel egy másikon.De én mindenféleképpen ha apránként, vagy lépésenként is,az önálló ingatlanba való beinvesztálást ajánlom.A tapasztalatom alapján mondom ezeket neked.

50F

2021. dec. 30. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!