Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok kérdést láttam már itt ,szerintetek pl egy 26 éves férfinak milyen egzisztenciai szinten kellene állnia?
19 vok megint.A 28 assal egyetértve még kiegészítem nehány gondolattal.
Nem a nő miatt kell rendelkezni házzal vagy lakással.Ez sajatmagad érdeke.Attól még lehet kapcsolatod, es nem ettől függ a dolog.(Nekem is volt.Albérletben kezdtük).
Szval a jövődet építed.És ez totál mind1 hogy nővel teszed vagy az nélkül.
Azért abba kell belegondolni hogy bizony némi előnnyel indul a közös jövő, csaladalapítás,ha most , egyedülálló levén belehúzol.Mert most kőnnyebb olyan dolgokat megtenned pld túlóra,külföldi meló,vagy több napi távolléttel jaró munka,mint akkor,mikor ott nyervákol a gyerek a bölcsőbe,vagy oviba,orvoshoz kell menni,foglalkozni a családdal.
Érted ugye?
Megegyszer megerősíteném a vélemenyemet abban,hogy az energiádat lehetőleg egy különálló telekre,felújítandó házikóra öszpontosítsd inkább mint a szülői ingatlannon való építkezésre.Meglátod hogy hosszútávon ez a legjobb megoldás.Nem kell a szülőktől 100 km re menni!!Lehet ez a települesen vagy esetleg viszonylag közel egy másikon.De én mindenféleképpen ha apránként, vagy lépésenként is,az önálló ingatlanba való beinvesztálást ajánlom.A tapasztalatom alapján mondom ezeket neked.
50F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!