Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Addig nem érdemes nőkkel ismerkednie egy férfinak, amíg nem teremt egzisztenciát?
Meg addig se, amíg nulla az érzelmi és értelmi intelligenciád.
És mit kezdesz a pénzeddel, ha gyáva nyuszi vagy leszólítani egy nőt és nem tudod kifejezni magad, hogy hogyan érzed magad mellette?
Embeeeeer! Havi nettó egymillió felett keresek szoftverfejlesztőként. Több sikerem van a nőknél? Nem! Vagyis ha fizetek, persze. De amúgy ugyanaz a ronda srác vagyok nekik, aki régen voltam.
Egzisztencia, intelligencia, normális értékrend - nem számít. Legyél jóképű és ismerkedj ezerrel. Különben meg készülj fel az egyedüllétre.
1. nő vagyok
2. ki a fene akar azonnal b..szni egy ismeretlennel pár randi után?
3. mert most jelenleg hajléktalan mind a két fél, vagy mi? ja, szülői házba menni cink, de azt hangoztatni, hogy nőzéshez milliók kellenek, az nem ciki
5-ös:
Gyúrd ki magadat, és az általa megnövelt tesztoszteronszint az arcodra is áldásos hatással lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!