Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Addig nem érdemes nőkkel ismerkednie egy férfinak, amíg nem teremt egzisztenciát?
20.
Nem Pest! Vidéken olcsóbb az élet, oké? Havi 120-130 ezret költök úgy, hogy még testépítek is és költök kondibérletre, tápkiegekre és napi 1300-1400 forintért kajálok otthon főzve jó sokat tömegnövelő étrend miatt.
Kétszobás jó állapotú tégla (nem panel) külvárosi lakásban lakom albérletben egy lakótárssal, akivel külön szobánk van és most decemberben 50-55 ezer forint körül volt az albérlet egy főre, ebből fix 27 500 ft az albérleti díj, többi rezsi. Ezen kívül utazás (vonat, helyi bérlet) havi 10-15 ezer, kaja olyan 40 ezer, szórakozás max 10-15 ezer (alkoholt egyáltalán nem iszom, bulizni nem járok).
25/F
Miért ne ismerkedne? Gondolom nem akar rögtön családot alapítani valakivel első randin, egyenlőre csak ismerkedésről lenne szó...
Család alapításhoz még megértem, de sima ismerkedés esetében még nem fogtok egyből a-ról a b-re jutni, hogy a másik már rögtön jövőt tervezzen veled:-/
Pusztán ismerkedni tudtommal komolytalanul is lehet amúgy, bár ha te nem így érzed, akkor nem szólok bele.
Izmos vagyok, tanult és intelligens. Albérletben élek vagy apummal a kertvárosban egy kicsi házban, mikor épp milyen a kedvem vagy hogyan sikerül. Már elindítottam két vállalkozást, az egyik behalt. nincs autóm. Minden más megvan. Eddig a lányok le sem tojták a lakhatásomat. Ha más nem,akkor vagy lelép amikor a szüleimmel lakom vagy nem érdekli és akkor eljut oda, hogy amikor nincs kedvünk a szülőkhöz osonni, akkor kiveszek egy szobát és taxival odamegyunk.
Ja és nem vagyok helyes, elég kocka vagyok.
"Addig nem érdemes nőkkel ismerkednie egy férfinak, amíg nem teremt egzisztenciát?"
Dehogynem. Az egyetemeken is megy a csajozás (nem a részegen bulizós, orrba-szájba qrós, hanem normális kapcsolatok is. Pedig ott még mindenki otthon lakik, vagy koleszos, vagy albizik ötödmagával, mégis bomba jó csajokkal jártam én is mindig az egyetem alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!