Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gyakori hogy a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori hogy a nő sokkal szebb, jobban néz ki a férfinél úgy hogy egyáltalán nincs pénze, egzisztenciája a férfinak?

Figyelt kérdés
2019. febr. 25. 15:28
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk ez a helyzet.
2019. febr. 25. 15:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ezt ki tudja megállapítani, hogy a nő szebb? :D Egy heteró férfi számára általában mindig a nő szebb egy pár közül
2019. febr. 25. 15:34
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem a legtöbb pár ilyen.

A nők eleve szebbek, meg jobban is adnak magukra nagy általánosságban.

Magyar emberből meg nincs túl sok gazdag, vagy csak én mozgok rossz körökben. A céltudatosságról meg nem is beszélve.

2019. febr. 25. 15:37
 4/10 anonim válasza:
14%
Ilyen nincs, nem létezik, minden bomba nő a ferraris pasikra bukik.
2019. febr. 25. 15:43
 5/10 anonim ***** válasza:
2%
El ne hidd már ezt a buta szépelgést amit pl az első idebüfizett. Hipergám ösztönlényként egy nő legalább 2, de inkább 3 kategóriával jobb férfival hajlandó csak összejönni. Saját szintéről csak akkor ha kőgazdag a pasas. De ahhoz már nem vonzódik, fintorog, amint lehetőség adódik liánozik az alfához mert neki az jár, hisz megmondták feminista bloggerinák is.
2019. febr. 25. 16:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a környezetem szerint mindig a nem kifejezetten jóképű férfiak tetszettek, sokszor megkaptam, hogy "szép nő létedre igazán...", de nem érdkel.

Nekem kell tetszenie, elvégre én vagyok vele.

Szóval ha úgy érted, hogy "jobban néz ki", hogy a nő kifejezetten szép, a férfi pedig maximum átlagos, nem adonisz, de ápolt, igényes, akkor persze, van ilyen.

Viszont ha arra gondolsz, hogy a nő még álmában is tip-top, a pasi meg igénytelen, na, ilyet még én sem láttam.

2019. febr. 25. 16:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez van
2019. febr. 25. 16:32
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
5, nem vagyok feminista. És azért kezdek nálam 2-3 kategóriaval lejjebb, mert ők jobban megbecsülnek
2019. febr. 25. 17:49
 9/10 anonim ***** válasza:

"mert minden bomba nő a ferraris pasikra bukik"

Aztán akad is mindegyiknek ilyen?

Meg hát ott van sajnos a szexualitás is. Ha a nő ráébred, hogy felső kategóriás nem akad neki (mert hát ugye mindenkinek nem akadhat) akkor a szexről is lemond.

Amúgy a környezetemben a szakmunkásoknak is van barátnőjük.

Igen lehet a nő szebb, gazdagabb mint a férfi. Sok minden összeköthet két embert. Pl. A férfi szórakoztató, jó az ágyban, mindketten sok szexet igényelnek, társként kiváló illetve a nőnek már ketyeg a biológiai órája.

2019. febr. 25. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Csak egy sportos test kell és 20 centi !

Nem a pénz az egyetlen út a szép nőkhöz !

2019. febr. 26. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!