Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok kérdést láttam már itt ,szerintetek pl egy 26 éves
férfinak milyen egzisztenciai szinten kellene állnia?
Sztem mondjuk egy 500ezres használtautó okés, meg egy fél lakás ára a bankszámlán. - Persze ha nem dobja ki a keresetét az ablakon albira, hanem otthon lakik.
2021. dec. 29. 00:22
2/31 A kérdező kommentje:
Azt ugye tudod ,hogy egy fél régi lakás ára manapság átlag 10-15 millió ?
A kellene az más kérdés, mint ahol állnak.
A kellene szint szerintem egy jó munkahely, egy kis lakás vagy albérlet, egy olcsóbb kocsi.
A reális viszont az, hogy sokan még ekkor jönnek ki az egyetemről, eddig élnek és szórakoznak vagy eddig gyűjtögetnek. Szóval, kb. a semmi is reális.
2021. dec. 29. 00:32
2es, hol? Pesten? Te átlagot kérdeztél. Vidéken 15-20 millióert már van kisebb lakás ami nincs magyon lepukkanva még.
Amugy sokmindentől függ mekkora megtakaítás lenne ami már jónak számítana. Hány éve dolgozol, és mennyit keresel?
2021. dec. 29. 00:39
5/31 A kérdező kommentje:
Pesten, ahol élek Veszprém és környékén,Győr stb tehát a Dunántúl nagyobb városai körül ilyesmi árak vannak és ugye 15-20milliót írtál én 10-15milliót az általad írt 20nak mennyi a fele? Na ugye szóval értelmetlen volt az első válaszod! Amúgy meg szerintem vegyünk egy nettó 2-300 ezres fizut amibe a szakmunkások és a diplomások nagyrésze beletartozik!
Nem tudom, hogy jónak vagy rossznak számít-e, de én 27 évesen egy 6 éves autóval rendelkezem, aminek jelenleg kb 4 millió forint az értéke, van egy 1 milliós motorom, illetve kb. 700 ezer forint megtakarításom, plusz a lakástakarék, amit havonta teszek 20 ezret 5 éve. Viszont albérletben lakom, ez elvisz egy jó adagot a fizetésemből, de legalább külön életem van, nem függök szülőktől. Nem tudom az mivel lenne jobb egzisztencia, hogy 26-30 évesen valaki otthon lakik a mama hotelban csak azért, hogy ne menjen el egy része a fizetésének albérletnek. Szerintem nem mindegy, hogy ha éppen ismerkedsz, akkor a saját albérletedbe hívsz meg valakit, vagy anyu házába, ha már egzisztenciáról van szó.
2021. dec. 29. 01:07
Nem volt értelmetlen az 1.válaszom. Tehát mondjuk egy megyeszékhely külvárosi részén vagy agglomerációjában egy 50nm-es panel ára a 15-20 millió. Annak a fele ugye 8-10 millió.
Ha 250 nettóval számolunk, akkor ha otthon laksz havonta 150et félre tudsz tenni. Ha 20 éves korod óta dolgozol, akkor már van 11milliód. Meg is van a fél lakás ára.
2021. dec. 29. 01:10
8/31 A kérdező kommentje:
Ez szerintem egyáltalán nem rossz 27évesen! Albin én is agyaltam sokat aztán arra jutottam ,hogy minek? Havi kb 130ezer forintot amit kifizetnék rá 2 éven keresztül abból kijön kb a 30nm faházam is amit terveztem a kertvégébe ,viszonylag nagy az udvarunk és 2 év után nem kerül már pénzbe viszont az albérlet adta szabadság közel meg van! :)
#7: Jogos. Találtam mondjuk a megyeszékhelyemen panelt 20 körül, 50 négyzetméterrel. Bútor mondjuk nincs benne, de az úgyis ingyen belerepül! :D
Meg hát, ja. 20 évesen csak úgy szórják az emberhez a nettó 250-et. Már, ha nem megy egyetemre, ahol csak diákmelózni tud.
2021. dec. 29. 01:17
10/31 A kérdező kommentje:
7 Ez nagyban függ attól,hogy hol van az a lakás ,de azt elmondhatjuk,hogy ennyi pénzért amit kap az ember arra nyugodtan 3 misit még rálehet szánni felújításra ! Amúgy meg ha nem anyádék tartanak el 100%ban és van egy autód ,hobbid bármi alap dolog nem fogsz kijönni havi 100ezer forintból ,szóval ezt nem sorolnám most ide! Biztos vannak ilyenek de nem ez a jellemző!
Kapcsolódó kérdések: