Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok kérdést láttam már itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok kérdést láttam már itt ,szerintetek pl egy 26 éves férfinak milyen egzisztenciai szinten kellene állnia?

Figyelt kérdés
A baromságokat mellőzük ,teljesen átlagos emberről beszélünk és maradjunk a realitás talaján,ti mit vártok el mivel rendelkezzen egy férfi ennyi idősen?

2021. dec. 29. 00:19
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
16%
Sztem mondjuk egy 500ezres használtautó okés, meg egy fél lakás ára a bankszámlán. - Persze ha nem dobja ki a keresetét az ablakon albira, hanem otthon lakik.
2021. dec. 29. 00:22
 2/31 A kérdező kommentje:
Azt ugye tudod ,hogy egy fél régi lakás ára manapság átlag 10-15 millió ?
2021. dec. 29. 00:25
 3/31 anonim ***** válasza:
92%

A kellene az más kérdés, mint ahol állnak.

A kellene szint szerintem egy jó munkahely, egy kis lakás vagy albérlet, egy olcsóbb kocsi.

A reális viszont az, hogy sokan még ekkor jönnek ki az egyetemről, eddig élnek és szórakoznak vagy eddig gyűjtögetnek. Szóval, kb. a semmi is reális.

2021. dec. 29. 00:32
 4/31 anonim ***** válasza:
52%

2es, hol? Pesten? Te átlagot kérdeztél. Vidéken 15-20 millióert már van kisebb lakás ami nincs magyon lepukkanva még.

Amugy sokmindentől függ mekkora megtakaítás lenne ami már jónak számítana. Hány éve dolgozol, és mennyit keresel?

2021. dec. 29. 00:39
 5/31 A kérdező kommentje:
Pesten, ahol élek Veszprém és környékén,Győr stb tehát a Dunántúl nagyobb városai körül ilyesmi árak vannak és ugye 15-20milliót írtál én 10-15milliót az általad írt 20nak mennyi a fele? Na ugye szóval értelmetlen volt az első válaszod! Amúgy meg szerintem vegyünk egy nettó 2-300 ezres fizut amibe a szakmunkások és a diplomások nagyrésze beletartozik!
2021. dec. 29. 00:47
 6/31 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom, hogy jónak vagy rossznak számít-e, de én 27 évesen egy 6 éves autóval rendelkezem, aminek jelenleg kb 4 millió forint az értéke, van egy 1 milliós motorom, illetve kb. 700 ezer forint megtakarításom, plusz a lakástakarék, amit havonta teszek 20 ezret 5 éve. Viszont albérletben lakom, ez elvisz egy jó adagot a fizetésemből, de legalább külön életem van, nem függök szülőktől. Nem tudom az mivel lenne jobb egzisztencia, hogy 26-30 évesen valaki otthon lakik a mama hotelban csak azért, hogy ne menjen el egy része a fizetésének albérletnek. Szerintem nem mindegy, hogy ha éppen ismerkedsz, akkor a saját albérletedbe hívsz meg valakit, vagy anyu házába, ha már egzisztenciáról van szó.
2021. dec. 29. 01:07
 7/31 anonim ***** válasza:
24%

Nem volt értelmetlen az 1.válaszom. Tehát mondjuk egy megyeszékhely külvárosi részén vagy agglomerációjában egy 50nm-es panel ára a 15-20 millió. Annak a fele ugye 8-10 millió.

Ha 250 nettóval számolunk, akkor ha otthon laksz havonta 150et félre tudsz tenni. Ha 20 éves korod óta dolgozol, akkor már van 11milliód. Meg is van a fél lakás ára.

2021. dec. 29. 01:10
 8/31 A kérdező kommentje:
Ez szerintem egyáltalán nem rossz 27évesen! Albin én is agyaltam sokat aztán arra jutottam ,hogy minek? Havi kb 130ezer forintot amit kifizetnék rá 2 éven keresztül abból kijön kb a 30nm faházam is amit terveztem a kertvégébe ,viszonylag nagy az udvarunk és 2 év után nem kerül már pénzbe viszont az albérlet adta szabadság közel meg van! :)
2021. dec. 29. 01:13
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

#7: Jogos. Találtam mondjuk a megyeszékhelyemen panelt 20 körül, 50 négyzetméterrel. Bútor mondjuk nincs benne, de az úgyis ingyen belerepül! :D

Meg hát, ja. 20 évesen csak úgy szórják az emberhez a nettó 250-et. Már, ha nem megy egyetemre, ahol csak diákmelózni tud.

2021. dec. 29. 01:17
 10/31 A kérdező kommentje:
7 Ez nagyban függ attól,hogy hol van az a lakás ,de azt elmondhatjuk,hogy ennyi pénzért amit kap az ember arra nyugodtan 3 misit még rálehet szánni felújításra ! Amúgy meg ha nem anyádék tartanak el 100%ban és van egy autód ,hobbid bármi alap dolog nem fogsz kijönni havi 100ezer forintból ,szóval ezt nem sorolnám most ide! Biztos vannak ilyenek de nem ez a jellemző!
2021. dec. 29. 01:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!