Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok kérdést láttam már itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok kérdést láttam már itt ,szerintetek pl egy 26 éves férfinak milyen egzisztenciai szinten kellene állnia?

Figyelt kérdés
A baromságokat mellőzük ,teljesen átlagos emberről beszélünk és maradjunk a realitás talaján,ti mit vártok el mivel rendelkezzen egy férfi ennyi idősen?

2021. dec. 29. 00:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
70%
130 az albi? Kecskeméten egy panel kb 100. De ha egyedül laksz elég egy garzon is, az már 70 körül van.
2021. dec. 29. 01:19
 12/31 A kérdező kommentje:
11 Ha elolvasod a korábbi válaszom akkor láthatod,hogy Veszprémi vagyok és igen itt ilyen áron mennek! Mondhatjuk,hogy a Balaton miatt szinte azonosak az árak a Pestiekkel !
2021. dec. 29. 01:24
 13/31 anonim ***** válasza:
11%

,,20 évesen csak úgy szórják az emberhez a nettó 250-et. Már, ha nem megy egyetemre, ahol csak diákmelózni tud."

Nem tudom mit dolgozol, de a betanított munkás 8 általánossal Kecskeméten multinál keres 250et nettóba. Ha van egy jó szakmád, havi 300 nettó alaphangon megvan 20 éves pályakezdőként.

2021. dec. 29. 01:24
 14/31 anonim ***** válasza:
95%

#13: A balaton alatt lakom. Itt a betanított munkások jellemzően minimálbéren vannak, jobb esetben bejelentve. Multiknál sem dobálnak hozzájuk 250-et, maximum jó sok év után.

Szakmával kicsit jobb a helyzet, de ha mondjuk 18 évesen ráhúz 1 évet az ember vagy okj-n 2 év alatt szerzi, akkor kezdésnek ott is csak nettó 200 a plafon. Sajnos, ez itt ilyen.

2021. dec. 29. 01:27
 15/31 A kérdező kommentje:
Nekem is van olyan haverom aki havi átlag 5-600 ezret keres meg olyan is aki havi 160ezret és ugyan abban az utcában lakunk ,azért írtam ,hogy 2-300 ezer lefedi az érintettek nagy részét!
2021. dec. 29. 01:33
 16/31 anonim ***** válasza:

#7: De értelmetlen, mert az alma meg a körte között nem vonunk átlagot. Számszerűen ki lehet hozni, csak éppen értelme nem lesz semmi. Ugyanis a piacon kell elköltened azt a pénzt, ott meg nem átlag négyzetméterárra adja az eladó, mint a zöldséges a kilós zöldséget.

Hanem ott lesz Béla, aki az istenért nem adja el neked 5%-kal kevesebbért sem, mert márványpadló meg a lambériát még a nagyapja faragta kézzel. És köti az ebet a karóhoz, hogy a Dezső 2 utcával arrébb annyiért bizony eladta (igen, valami vidéki madárnak, akire rászakadt az örökség és megvette az elsőt, amibe beleszeretett, aztán azóta is átkozza, viszont cserébe felhúzta a statisztikát).

Ott lesz Magdi néni, aki eladná nyomott áron, akár még jól is járhatnál vele, ha megvan az ismerősöd, aki olcsón felújítja, de zavaros a tulajdoni lap.

Ott van az, ami jó áron lenne, rendben is van látszólag, de hónapok óta hirdetik csak mindig újra és újra felrakják trükkösen. Aztán kiderül, hogy balhés a szomszéd, poloskás a ház, drogosok vannak a lépcsőházban, adóssága van a tárasháznak meg többször büntették már őket azbesztszigetelés miatt is, így vásárlás után egyre inkább kinéz egy több milliós kiadás szétdobva a közösbe.

Esetleg csak akkor jössz rá, hogy rossz vétel, amikor elrobog a ház előtt a villamos vagy a ház alatt a földalatti.

Úgyhogy az átlagárnak ingatlannál kb. semmi értelme nincs. Arról nem beszélve, hogy az adóoptimalizáció lefelé nyomja, a pénzmosás meg felfelé. És nem a köztes paneleknél, hanem értelemszerűen adót optimalizálni összeomlás szélén álló putri áron szoktak, pénzt átforgatni meg budai vagy Andrássy úti kastélyokkal, mert az elsőnél sokszor elég a látszat (gázos környék helyrajzi száma meg az eladó személye, aki lepukkant alkesz hajléktalan) nem fognak átfogó vizsgálatot tartani, hogy nyert-e valaki pármilliót hasitasiban.

A budai villák árainál meg a százalékos nyereség van annyi, hogy azért már sok közjogi méltóság (közjegyző, ügyvéd) kockáztatja a praxisát. Itt meg fordítva: azért nem fognak kimenni, mert az állam örül az adózott pénznek.

Úgyhogy az, hogy x helyen 6-700 ezer az átlagos négyzetméterár a másikon meg 200 megint másikon meg 2 millió, az neked csak hozzávetőleges értéket fog mondani.

Arról nem beszélve, hogy ahol 2 millió, ott te azért nem tudsz 10 négyzetméteres lyukat venni 20 millióért, mert arra nagyobb a kereslet, ellenben 1,5 milliós négyzetméteráron tiéd lehet a 120 négyzetméteres polgári lakás, igaz, felújítandó és horror a rezsije.

Ahol meg 200, ott meg családi házas övezet és a telek is beletartozik.

Az átlagár egyetlen rétegnek iránymutató. A befektetőknek, akiknek ha eszük van, ennél többet végképp nem adnak, kivéve ha tudnak valami bennfentes infót.

Viszont ahol nagy a kereslet (tehát az összes jó vétel, ami felkerül ingatlanos portálra és nem adja el jófejségből ismerősöd fű alatt - hiszen a pénz neki is pénz, nagyon jófejnek kell lennie, hogy nyomott áron eladja) ott nem fogsz tudni sokat alkudni, mert eladják másnak. Vannak legendák jófej eladókról, akik a számukra szimpatikus embernek akár egymilliót is engednek, de ott meg a család szokott közbeszólni és az ilyen embert üzleti tranzakció közelébe nem engedni, maximum ostorral a háta mögött aláíratni a szerződést szemforgatások közepette. A naivitást meg az ügyvéd és az ingatlanos (aki mindkettő az ingatlan lehető legmagasabb eladási árában érdekelt) azonnal eloszlatja.

2021. dec. 29. 01:41
 17/31 anonim ***** válasza:
23%

De mit akarsz?

26 évesen mar gyereked kene legyen bmeg!

Hova viszed őket?A faházba?

Iparkodjál jobban!Veszprémbe lehet venni ingatlant.Vegyel fel kölcsönt,ha 50 éves korodig nem tudsz saját ingatlant megszerezni,akkor majd nagytata korodra fogsz?

2021. dec. 29. 01:53
 18/31 A kérdező kommentje:
Mi a baj a faházzal? Teljesértékű ,nem egy szerszámosbódéra kell gondolni! Amúgy meg köszönöm a tanácsot ,de jelenleg nincs 40 millióm falun egy házra se 20 millióm 50 éves panelra! 30 millió hitelt meg egyik bank se fog adni azt most garantálom neked ,meg valahogy 70évesen se szeretném még a törlesztőt fizetni! :)
2021. dec. 29. 01:58
 19/31 anonim ***** válasza:

Hát szerintem meg lehet venni.Ismerősöm pont arra keresgél.Szfehérvár vonzáskörzetében.Aba,Polgárdi,stb.20-25ért már vannak.Jó nem e fullos, 50 millás házak ezek,de azért lakhatóak vagy felújíthatóak viszonylag pár milióból.És +még jó nagy kert is tartozik hozzájuk.

Én a helyedben inkább arra nennék hogy saját telkemen legyen faház.Ha az öregjeid telkén akarsz beruházni,akkor viszont azt vedd figyelembe,hogy kerülgetitek majd egymást,meg nem tudhatod azt sem,hogy milyen lesz a viszonyotok ,pld a te leendő feleséged meg a szüleid között.

Lehet jó lesz,de lehet hogy terhes lesz,ha a mama napi 4 órát a feleségedet osztja,vagy minduntalan odajárogat.

Én ebben gondokodnék a helyedben.

2021. dec. 29. 02:19
 20/31 A kérdező kommentje:
Nyílván , én sem örülök ennek a helyzetnek de egy telek is nálunk 10 millió 10km odébb Veszprém fele már 15, 10km odébb a Balaton fele 30-tól ameddig számokkal ki lehet fejezni, vannak valóban olyan részek ahol jelentősen olcsóbb pl a Bakonyban de akkor napi 80km kellene ingáznom a melóhelyem és a ház közt! Ezért gondoltam a kisházra ,ami indulásnak jó,akár hosszabbtávra is ! Nem itt szeretnék nyugdíjba menni nem így értettem én se, csak jobbnak látom ezt mint azért a pénzért 2 év albérlet ! :)
2021. dec. 29. 02:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!