Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok érvényesülni párkeresésben?
Ahogy az egyes írja. Ne teketóriázz ennyit. 1-2 hét és hívd el randira, ha kíváncsi rád, rábólint. Ha hónapokig csak a duma megy, akkor idővel mindenki megunja és megy tovább.
Azt meg ne vedd magadra, hogy sokszor nem írnak vissza. Az online társkeresőkön sokkal több férfi van, mint nő és irtózatos spammelés megy a nők levelesládáiban. (barátnőm mesélte, hogy anno, amikor kipróbálta, napi 100 üzenetet is kapott időnként)
Esélytelen minden üzenetet végigolvasni és reagálni.
Akkor ne kérdezz rá kétszer. Én 100% nem kuncsorognék randiért. Ha azt mondja, hogy kíváncsi rád, szeretne megismerni, de most pont nem jó, akkor mondd azt neki udvariasan, hogy "Rendben, megértem, akkor ajánlj te egy időpontot, amikor jó neked" és zárd le ezzel. Majd ír, ha akar. Te addig ismerkedj tovább.
A helyesírásodra pedig figyelj oda jobban mert nagyon kiábrándító ismerkedéskor, amikor az alapvető szóelemek használatával sem vagy tisztában. (pl. nem "meg beszéljük", hanem megbeszéljük. Nem "el hívnám" hanem "elhívnám"). Ezt tényleg segítő szándékkal írom, nem akarlak megbántani, de ismerkedéskor kritikus, hogy ne hemzsegjenek az üzeneteid a helyesírási hibáktól. Egy-két elütés belefér, de ha a kiszemelted számára úgy tűnik, hogy az igekötők használata sem megy, nem fog bizalmat szavazni neked.
Ferfikent NEM IGAZODUNK! Foleg nem elso randin!
Te mondasz helyet, idot, tevekenyseget, ha akar csatlakozik, ha nem, akkor nem.
Ha alternativa nelkuli himezes-hamozas megy, meg jaj ezen a heten nagyon elfoglalt vagyok, akkor maximum, de nagyon maximum annyit erdemes irni, mint amit az elozo valaszolo irt. Semmi mast!!
Nincs "double texting", mert nala pattog a labda. Te elhivtad, o lemondta. Haverja nem akarsz lenni, ha randizni nem akar veled, (hiszen lemondta) akkor tul kell rajta lepni.
Ez ilyen, nem tetszhet mindenki mindenkinek, es erdemes minel hamarabb felismerni a jeleket, hogy mennyire tetszel a masiknak. Talalkozo huzasa, rovid hataridovel lemondasa egy hatalmas red flag. Nem erdemel tobb idot.
Köszönöm neked is a tanácsot!
Én is tartom ezt az elvet, hogy egyszer meg kérdezem, ha nem akkor nem. De másképp nem tudom kimutatni a határozott és komoly szándékomat.
Meg persze elfogadom azt is, hogy nem mindenki tetszhet mindenkinek. De ennyire? Arányosan 10-ből 2 ember jelez vissza szimpátiát, a környezetemben pedig mindenki azt mondja, hogy nem vagyok rosszképű. Ezzel a helyzettel tudok nehezen már megbarátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!