Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok érvényesülni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok érvényesülni párkeresésben?

Figyelt kérdés
Egy 24 éves srác vagyok és már 2 éve nincs semmilyen kapcsolatom. Sajnos mivel barátom sincs olyan aki értelmes tanáccsal vagy megjegyzéssel látna el. Sajnos a körülményeknek köszönhetően csak a netes társkeresés maradt (badoo, tinder). És ha úgy alakul nagyon nagyon ritka esetben is , hogy beszélek is valakivel, mert persze a többség vissza se ír, akkor hónapok utáni beszélgetés után is el tűnik a személy, anélkül, hogy egyszer találkoztunk volna vagy bármi. A környezetemben azaz munkahelyen azt mondják, hogy nem vagyok rosszképű se meg nincs velem semmi gond. De még is folyamatosan sikertelenül járok vagy pedig még annyi se. Esetleg valaki tudna egy értelmes hozzáfűzni valót vagy bármit a helyzethez?
2021. dec. 26. 16:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Első sorban személyesen kellene ismerkedned. Minek írogatsz hónapokig? Ha alakul valami 1-2 hét után randira kellene hívnod.
2021. dec. 26. 16:29
 2/16 A kérdező kommentje:
1-2 hét után azt mondják nekem, hogy vagy túl korai nekik még, vagy soha senki nem ér rá.
2021. dec. 26. 16:31
 3/16 anonim ***** válasza:
81%

Ahogy az egyes írja. Ne teketóriázz ennyit. 1-2 hét és hívd el randira, ha kíváncsi rád, rábólint. Ha hónapokig csak a duma megy, akkor idővel mindenki megunja és megy tovább.

Azt meg ne vedd magadra, hogy sokszor nem írnak vissza. Az online társkeresőkön sokkal több férfi van, mint nő és irtózatos spammelés megy a nők levelesládáiban. (barátnőm mesélte, hogy anno, amikor kipróbálta, napi 100 üzenetet is kapott időnként)

Esélytelen minden üzenetet végigolvasni és reagálni.

2021. dec. 26. 16:32
 4/16 A kérdező kommentje:
Legyen az 1-2 hét vagy 1-2 hónap. Többségében úgy járok, hogy el hívnám randizni a személyt, meg beszéljük, hogy ő mikor ér rá én pedig igazodom akkor. És 1-2 nappal előtte jó indulattal, azt mondja, hogy nem jó, mert közbe jött valami. És mivel türelmes vagyok persze legyen, megértem. De amikor legközelebbi alkalommal rá kérdezek és ugyanez lesz a végeredmény, ne már...
2021. dec. 26. 16:36
 5/16 A kérdező kommentje:
Meg persze ugye arról nem is beszélve, hogy ezek "match" rendszer alapján működnek. És nagyon nagyon kevés a pozitív visszajelzés annak ellenére, hogy nekem azt mondják, hogy egy jó képű srác vagyok.
2021. dec. 26. 16:39
 6/16 anonim ***** válasza:
73%
Ilyen az online élet! Ismerkedj személyesen, ha mást vársz.
2021. dec. 26. 16:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne kérdezz rá kétszer. Én 100% nem kuncsorognék randiért. Ha azt mondja, hogy kíváncsi rád, szeretne megismerni, de most pont nem jó, akkor mondd azt neki udvariasan, hogy "Rendben, megértem, akkor ajánlj te egy időpontot, amikor jó neked" és zárd le ezzel. Majd ír, ha akar. Te addig ismerkedj tovább.

A helyesírásodra pedig figyelj oda jobban mert nagyon kiábrándító ismerkedéskor, amikor az alapvető szóelemek használatával sem vagy tisztában. (pl. nem "meg beszéljük", hanem megbeszéljük. Nem "el hívnám" hanem "elhívnám"). Ezt tényleg segítő szándékkal írom, nem akarlak megbántani, de ismerkedéskor kritikus, hogy ne hemzsegjenek az üzeneteid a helyesírási hibáktól. Egy-két elütés belefér, de ha a kiszemelted számára úgy tűnik, hogy az igekötők használata sem megy, nem fog bizalmat szavazni neked.

2021. dec. 26. 16:57
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát mivel nincs más választásom, egyértelműen folytatom a próbálkozást. De pont azért szoktam már elsőre is megkérdezni, hogy neki mikor lenne ideje a találkozásra. És köszönöm, abszolút nem veszem sértésnek a helyesírással kapcsolatos kritériumokat, jobban figyelek ezentúl! De annyit hozzáfűznék, hogy ennél sokkal nagyobb hibákkal írtak vissza az adott személyek. Van az a szint ami kiábrándító helyesírás ügyileg, de ha valakinek meg ezen múlik, hogy megismerjen, akkor valakitől kérek szépen egy kötelet. :D
2021. dec. 26. 17:13
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ferfikent NEM IGAZODUNK! Foleg nem elso randin!

Te mondasz helyet, idot, tevekenyseget, ha akar csatlakozik, ha nem, akkor nem.

Ha alternativa nelkuli himezes-hamozas megy, meg jaj ezen a heten nagyon elfoglalt vagyok, akkor maximum, de nagyon maximum annyit erdemes irni, mint amit az elozo valaszolo irt. Semmi mast!!

Nincs "double texting", mert nala pattog a labda. Te elhivtad, o lemondta. Haverja nem akarsz lenni, ha randizni nem akar veled, (hiszen lemondta) akkor tul kell rajta lepni.

Ez ilyen, nem tetszhet mindenki mindenkinek, es erdemes minel hamarabb felismerni a jeleket, hogy mennyire tetszel a masiknak. Talalkozo huzasa, rovid hataridovel lemondasa egy hatalmas red flag. Nem erdemel tobb idot.

2021. dec. 26. 19:02
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is a tanácsot!

Én is tartom ezt az elvet, hogy egyszer meg kérdezem, ha nem akkor nem. De másképp nem tudom kimutatni a határozott és komoly szándékomat.

Meg persze elfogadom azt is, hogy nem mindenki tetszhet mindenkinek. De ennyire? Arányosan 10-ből 2 ember jelez vissza szimpátiát, a környezetemben pedig mindenki azt mondja, hogy nem vagyok rosszképű. Ezzel a helyzettel tudok nehezen már megbarátkozni.

2021. dec. 26. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!