Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezdjek bele újra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek bele újra a párkeresésbe?

Figyelt kérdés

32 éves férfi vagyok, újra szingli. Nemrég lett vége az 5 éves kapcsolatomnak.

Nagyon sokáig nem szeretném gyászolni a kapcsolatomat, mert nagyon sok idő, amíg az ember újra talál párt magának és felépít egy komoly kapcsolatot.

Magamról annyit, hogy nagy csajozógép sosem voltam, mindig a kezdőlépést a lány tette meg felém, utána már tudtam a dolgot.

Sajnos viszont mostanra nagyon leszűkült a társaságom. Pár baráttal tartom szorosan a kapcsolatot, akikkel már nem bulikba járkálunk. Tehát elég nehéz ismerkednem. Eléggé kilátástalannak érzem a helyzetemet sajnos.

Egy kisvárosban élek, közel a megyeszékhelyhez. Önállóan élek, saját, tehermentes lakásomban.

A kérdésem is erre irányulna, hol és hogyan tudnék ismerkedni?

2021. dec. 16. 16:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Az internet sajnos az egyetlen, ami eszembe jut. Mikor lett vége a kapcsolatodnak? Mert ha még nagyon friss, akkor kicsit pihentetném a dolgot a helyedben.
2021. dec. 16. 16:11
 2/17 A kérdező kommentje:
Én is csak ebben látom az esélyt.... Közel egy hónapja.
2021. dec. 16. 16:15
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha van valami olyan hobbid, akkor hobbin keresztül, vagy munkahelyen is lehet ismerkedni. (1-es)
2021. dec. 16. 16:19
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Munkahelyemen nem akarok, hobbim pedig nem társasági. Jól érzem én, hogy ez kemény menet lesz :(
2021. dec. 16. 16:23
 5/17 anonim ***** válasza:
Csináld meg magadról a lehető legjobb képeket és told fel tinderre.
2021. dec. 16. 19:36
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Habár én nő vagyok, hasonló a helyzet. Fél éve lett vége a kapcsolatomnak (6 év), és igazából most kezdtem el azon gondolkozni, hogy ismerkedni egyáltalán hol tudnék. Már nem járok iskolába, munkahelyen nem szeretnék ismerkedni, illetve a baráti társaságom is ugyanazokból a kedves személyekből áll. Hobbijaim inkább egyszemélyesek. Szóval marad a net, de az meg nem az én kenyerem. Nincs vele baj, egyszerűen csak a személyiségemmel nehéz összeegyeztetni, de én sem látok nagyon más utat. :/
2021. dec. 16. 20:22
 7/17 A kérdező kommentje:
Igen sajnos az marad. Az viszont nagyon személytelen, sok az érdektelen ember, pár kép alapján dönt és nem is ismeri a személyiséged.
2021. dec. 16. 20:25
 8/17 anonim ***** válasza:
79%
6-os vagyok. Sok sikert, Kérdező! :)
2021. dec. 16. 20:27
 9/17 anonim ***** válasza:
9%
#6: Na, azért meglátszik a különbség. A férfi kérdezőnek alig van pár barátja, nem tud járni semmi szórakozóhelyre, max egyedül. Neked meg van egy csomó lehetőséged, de valahogy egyik sem jó, mert csak.
2021. dec. 16. 20:28
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom de én inkább azt vettem le a 6os válaszoló szavaiból, hogy neki sincs sok lehetősége.
2021. dec. 16. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!