Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezdjek bele újra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek bele újra a párkeresésbe?

Figyelt kérdés

32 éves férfi vagyok, újra szingli. Nemrég lett vége az 5 éves kapcsolatomnak.

Nagyon sokáig nem szeretném gyászolni a kapcsolatomat, mert nagyon sok idő, amíg az ember újra talál párt magának és felépít egy komoly kapcsolatot.

Magamról annyit, hogy nagy csajozógép sosem voltam, mindig a kezdőlépést a lány tette meg felém, utána már tudtam a dolgot.

Sajnos viszont mostanra nagyon leszűkült a társaságom. Pár baráttal tartom szorosan a kapcsolatot, akikkel már nem bulikba járkálunk. Tehát elég nehéz ismerkednem. Eléggé kilátástalannak érzem a helyzetemet sajnos.

Egy kisvárosban élek, közel a megyeszékhelyhez. Önállóan élek, saját, tehermentes lakásomban.

A kérdésem is erre irányulna, hol és hogyan tudnék ismerkedni?

2021. dec. 16. 16:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
6os: Köszi! :)
2021. dec. 16. 20:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nekem is a net maradt. Legutóbbi kapcsolatom, “kalandom”munkahelyről volt, de nagyon megszívtam velük.

F28

2021. dec. 16. 20:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Én munkahelyén sosem próbálnám.
2021. dec. 16. 20:52
 14/17 anonim ***** válasza:
13: Mi történt a korábbi kapcsolatoddal? Miért hagyott ott a nő?
2021. dec. 16. 21:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Esküvőre készültünk de ő rájött, hogy még élni szeretne...
2021. dec. 16. 21:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
"élni" VAgyis dugni másokkal. Élni lehet házasság után is és úgy, hogy nem házasodtok, de közben együtt vagytok. Tehát itt az élni szó átvitt értelmű ebben az esetben. Köszönöm!
2021. dec. 17. 00:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Esküvőre készültünk de ő "rájött, hogy még élni szeretne..."

Ah értem.Ő a nő.

Fordított esetben:Ez a mocskos disznó megcsalt és otthagyott.

Az asszony is rájott 20 év után,hogy élni szeretne.Úgy gondolta,hogy majd én 2 gyerekkel vidáman gondtalanul elleszünk,míg ő bepótolja faradsagos munkával a lemaradást.

No mindegy.

Decemberben regisztraltam majusban mar tartós kapcsolatban voltam.Hozzáteszem 20 éven at nem csajoztam,arra se emlekeztem hogy azt eszik e vagy isszak.Plusz nem feszültem ra a dologra,és nem agyaltam sokat,hogy most mi a jóisten lesz.

Nem kell bexarni csak csinálni.Lesz pár felesleges köröd ,rengeteg üzenetváltas eredmény nélkül,meg egy csomó üres ,tartalmatlan randid.Erre számíthatsz.De ez benne van a pakliban.

2021. dec. 17. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!