Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek bele újra a párkeresésbe?
32 éves férfi vagyok, újra szingli. Nemrég lett vége az 5 éves kapcsolatomnak.
Nagyon sokáig nem szeretném gyászolni a kapcsolatomat, mert nagyon sok idő, amíg az ember újra talál párt magának és felépít egy komoly kapcsolatot.
Magamról annyit, hogy nagy csajozógép sosem voltam, mindig a kezdőlépést a lány tette meg felém, utána már tudtam a dolgot.
Sajnos viszont mostanra nagyon leszűkült a társaságom. Pár baráttal tartom szorosan a kapcsolatot, akikkel már nem bulikba járkálunk. Tehát elég nehéz ismerkednem. Eléggé kilátástalannak érzem a helyzetemet sajnos.
Egy kisvárosban élek, közel a megyeszékhelyhez. Önállóan élek, saját, tehermentes lakásomban.
A kérdésem is erre irányulna, hol és hogyan tudnék ismerkedni?
Szerintem nekem is a net maradt. Legutóbbi kapcsolatom, “kalandom”munkahelyről volt, de nagyon megszívtam velük.
F28
Esküvőre készültünk de ő "rájött, hogy még élni szeretne..."
Ah értem.Ő a nő.
Fordított esetben:Ez a mocskos disznó megcsalt és otthagyott.
Az asszony is rájott 20 év után,hogy élni szeretne.Úgy gondolta,hogy majd én 2 gyerekkel vidáman gondtalanul elleszünk,míg ő bepótolja faradsagos munkával a lemaradást.
No mindegy.
Decemberben regisztraltam majusban mar tartós kapcsolatban voltam.Hozzáteszem 20 éven at nem csajoztam,arra se emlekeztem hogy azt eszik e vagy isszak.Plusz nem feszültem ra a dologra,és nem agyaltam sokat,hogy most mi a jóisten lesz.
Nem kell bexarni csak csinálni.Lesz pár felesleges köröd ,rengeteg üzenetváltas eredmény nélkül,meg egy csomó üres ,tartalmatlan randid.Erre számíthatsz.De ez benne van a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!