Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell piacnak nevezni a párkeresést?
Számomra sosem volt piac, ezt többségébe inkább azok mondhatják, akik meg akarnak felelni nagyon másoknak, és önmagukat amolyan árunak tekinthetik.
Én sosem árultam magam, és azt sem várta el, hogy más termékként kínálja fel magát. Én csak egy pasi vagyok, aki szeret emberi kapcsolatokat kialakítani a nőkkel.
Az is jó, ha először csak barátok vagyunk, Mert abból is lehet szerelem.
Az, hogy amikor elméleti szinten beszélgetünk valamiről, ami egy barter alapú piaci rendszer, ezért "piac"ként emlegetjük, annak semmi köze nincs ahhoz, ami neked ezzel a problémád.
Az, hogy vizsgáljuk a jelenséget, nem dehumanizál senkit.
A munkaerőpiac is piac. Azzal miért nincs gond?
Kínálat-kereslet. Az igények és kínálat találkozása.
Ezért piac.
Mert tanultam közgazdaságtant és mint minden piacon, itt is a kereslet és kínálat törvényei érvényesülnek. Aki tanult egyetemen közgázt (nem csak közgazdászok, tanulnak mérnökök, jogászok, stb-k is egy kicsit), az érti a dolgot. Akinek fingja sincs a gazdaságról ilyen mélyen, hogy kicsit is tanulta volna, az értetlenkedik. Előbb utána kellene olvasni a dolgoknak.
Ez a szomorú inkább, hogy valaki nem tud egy adott témáról érzelmektől elvonatkoztatva, racionálisan, logikusan beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!