Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell piacnak nevezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell piacnak nevezni a párkeresést?

Figyelt kérdés
Nem kicsit megalázó ez a nőkre és a férfiakra? Mintha egy darab hús lennél akit kivágtak a pultra es mustrálnak. Nem lehetne ezt elfelejtetni és siman csak beszélgetni másokkal? Aztán majd alakul vagy nem. De mégis csak kellemesebb mint ha piacot csinálunk belőle!
2021. nov. 20. 14:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem inkább csak azok nevezik piacnak, akik minél több emberrel akarnak összefeküdni, szexelni.
2021. nov. 20. 14:29
 2/25 anonim ***** válasza:
39%
miért kell a piacot piacnak nevezni? nem lehetne ezt elfelejtetni és simán csak beszélgetni a termékekről? aztán majd alakul az ár, vagy nem
2021. nov. 20. 14:30
 3/25 anonim ***** válasza:
92%
Azok nevezik piacnak, akik személy szerint annak tekintik, tehát ez inkább egy vélemény, sőt, világnézet részükről.
2021. nov. 20. 14:30
 4/25 anonim ***** válasza:
38%
Mert adok- kapokról van benne szó, és embereknek több vagy kevesebb értékük lehet a piacon.
2021. nov. 20. 14:31
 5/25 anonim ***** válasza:
71%

Számomra sosem volt piac, ezt többségébe inkább azok mondhatják, akik meg akarnak felelni nagyon másoknak, és önmagukat amolyan árunak tekinthetik.

Én sosem árultam magam, és azt sem várta el, hogy más termékként kínálja fel magát. Én csak egy pasi vagyok, aki szeret emberi kapcsolatokat kialakítani a nőkkel.

Az is jó, ha először csak barátok vagyunk, Mert abból is lehet szerelem.

2021. nov. 20. 14:43
 6/25 anonim ***** válasza:
58%
Látszik, h életedben nem tanultál közgazdaságtant és neked csak az a piac, amit a faludban láttál.
2021. nov. 20. 14:44
 7/25 anonim ***** válasza:
73%

Az, hogy amikor elméleti szinten beszélgetünk valamiről, ami egy barter alapú piaci rendszer, ezért "piac"ként emlegetjük, annak semmi köze nincs ahhoz, ami neked ezzel a problémád.

Az, hogy vizsgáljuk a jelenséget, nem dehumanizál senkit.

2021. nov. 20. 14:50
 8/25 anonim ***** válasza:
56%

A munkaerőpiac is piac. Azzal miért nincs gond?

Kínálat-kereslet. Az igények és kínálat találkozása.

Ezért piac.

2021. nov. 20. 14:59
 9/25 anonim ***** válasza:
84%
Mert ez ugyanolyan mint a falubeli piac. Ha ott kiteszel egy rohadt almát a pultra, akkor azt senki se fogja megvenni.
2021. nov. 20. 15:05
 10/25 anonim ***** válasza:
57%

Mert tanultam közgazdaságtant és mint minden piacon, itt is a kereslet és kínálat törvényei érvényesülnek. Aki tanult egyetemen közgázt (nem csak közgazdászok, tanulnak mérnökök, jogászok, stb-k is egy kicsit), az érti a dolgot. Akinek fingja sincs a gazdaságról ilyen mélyen, hogy kicsit is tanulta volna, az értetlenkedik. Előbb utána kellene olvasni a dolgoknak.

Ez a szomorú inkább, hogy valaki nem tud egy adott témáról érzelmektől elvonatkoztatva, racionálisan, logikusan beszélni.

2021. nov. 20. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!