Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem megy ennyire nehezen a parkereses?

Figyelt kérdés

Mindjárt 30 leszek /nő.

3 éve egyáltalán nincs komoly kapcsolatom, igaz próbálkozások voltak de nem jött ossze. Manapság a férfiak szidják a nőket, hogy csak az anyagiak... Hát ezt most meg kell cafolnom, mert nekem sikerült ugyan ilyen férfiakban belefutnom így mellé nyúltam....

Szeretnék már meg állapodni de egyszerűen nem megy. Értelmes, csinos vonzó vagyok nem csak a férfiak szerint... Idősebb nők is közölték, ezért sem értem miert nem futok ősze egy normális pasival végre. Másnak is ennyire nehezen megy?

2021. nov. 8. 16:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Probald neten, ott is a fizetos tarskeresoket. Ha penzt kell kiadni erte, ott mar tobben fognak komoly kapcsolatot keresni. Persze van ott is egy csomo kamus, de kevesebbet kell szelektalni.
2021. nov. 8. 16:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam már neten de a legtöbb férfi abban a városban ahol élek nem az eseteim... De köszi :)
2021. nov. 8. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Akkor irany egy nagyobb varos. Valamit valamiert. Tenni kell erte, ha szeretnel valamit.
2021. nov. 8. 16:41
 4/7 Noren1989 ***** válasza:
Amúgy nem lehetséges, h te vonzod, vàlasztod ezeket a típusú férfiakat?
2021. nov. 8. 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Próbáltam már neten de a legtöbb férfi abban a városban ahol élek nem az eseteim - remélem nem Budapesten élsz
2021. nov. 8. 18:00
 6/7 A kérdező kommentje:

4# ezen el gondolkodtam már én is...

5# nem, nem BP(sajnos)

2021. nov. 8. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:
8 évig nem volt "komoly"kapcsolatom. Társkeresőn ismertem meg a mostani párom a nyár elején. 150 km van közöttünk. Az elején én sem fűztem sok esélyt hozzá már csak a táv miatt is, meg azért se mert külföldre is jár dolgozni. De többet találkozok vele, mint az elöző párommal akivel 30 km se volt közöttünk. Már az összeköltözést tervezzük.
2021. nov. 8. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!