Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell piacnak nevezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell piacnak nevezni a párkeresést?

Figyelt kérdés
Nem kicsit megalázó ez a nőkre és a férfiakra? Mintha egy darab hús lennél akit kivágtak a pultra es mustrálnak. Nem lehetne ezt elfelejtetni és siman csak beszélgetni másokkal? Aztán majd alakul vagy nem. De mégis csak kellemesebb mint ha piacot csinálunk belőle!
2021. nov. 20. 14:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
63%
20: Azért a vén milliárdosnak lenni nem egészen válasz erre. Olyan, mintha azt mondanád, hogy a piacon lottót kell nyerni, hogy vehess egy kiló almát :)
2021. nov. 20. 22:36
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
A milliárdos nyilván nem almát vesz.
2021. nov. 20. 22:50
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

15. Ez pont egyáltalán nem igaz és lényegében pont azt a két példát írtad le, amiken valóban nem tudsz változtatni. Igen, a farkad hosszát, az arcod jóképűségét vagy a testmagasságodat nem tudod megváltoztatni.

De úgy kb. minden mást igen. Le tudsz fogyni, tudsz izmos lenni, tudsz szépen öltözködni és igényes lenni a higiéniádra és megjelenésedre. Ha tanulsz, szerzel egy jó szakmát, akkor tudsz pénzt keresni. Ha bátor vagy merész vagy, akkor kimész külföldre, vagy felmész Pestre, vagy kapcsolatokat építesz, lehetsz vezető, főnök, lehetsz vállalkozó. Nem feltétlen milliárdos, de jómódú ember, ami rengeteg nőnek bőven elég, főleg ha még más dolgokban is rendben vagy. Manapság már a kommunikációs képességeken, személyiségen is lehet javítani, fejleszteni, változtatni, ha pl. úgy érzed nem értesz szót a nőkkel eléggé, akkor ezekről is léteznek könyvek, segítő anyagok vagy megbeszélheted másokkal. Ha szorongó vagy gátlásos vagy eljárhatsz pszichológushoz, hogy megold a lelki problémáidat. Szóval ezeken minden tudsz változtatni.

2021. nov. 21. 13:52
 24/25 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én voltam régen piacon, de a kofát akkor nem érdekelte, hogy x nap múlva kapok fizetést, vagy mennyire vagyok hitelképes. Azt kaptam, amit ki tudtam fizetni.

Sokan viszont pont így mennek neki a társkeresésnek:

MAJD, HA lesz barátnőm, akkor az motivál, hogy előbbre jussak.

Majd optimistább leszek, nem ilyen letargikus.

Majd elkezdek gyúrni miatta.

Ha lenne barátnőm, lenne értelme lefogyni/tanulni/dolgozni/lehozni a csillagokat az égről. Aztán néz, hogy erre senki se kíváncsi. Inkább összejön olyannal, akinél ez nem csak ígéret.

2021. nov. 21. 14:19
 25/25 anonim ***** válasza:
"ez a hal büdös"
2021. dec. 17. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!