Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűbb melósként érhetnek sikerek a párkeresés terén majd a 2022-es esztendőben?
Figyelt kérdés
Elképzelhető, hogy a szebbik nem csökkenti majd az igényeit? Talán az igényekre is hathatna az elharapozó infláció.2021. dec. 26. 15:44
1/9 anonim válasza:
2022-ben még nem, talán 2023-24-ben már igen.
2/9 anonim válasza:
Egyszerűbb melósként örülj ha luk van a fenekeden. 😀👎🏻
3/9 anonim válasza:
Most egyszerű, vagy egyszerűbb? Nagyon nem mindegy!
4/9 A kérdező kommentje:
A nagymamám is mindig ezt mondta
2021. dec. 26. 16:15
6/9 anonim válasza:
Melós vagyok, csúnya nők is átnéznek rajtam, ez alapján nem hiszem, hogy neked nagyobb sikered lenne, max ha el tudod hitetni magadról ideig óráig egy csaj előtt, hogy nem vagy melós.
7/9 anonim válasza:
Nekem kevesebb energiába került megszerezni a diplomát, mint amennyit te a gyakorikérdésekbe ölsz.
8/9 anonim válasza:
Attól függ mennyi lesz a selejt a szalagon.
Üdv,
A csopi
Agyműtèt után max 😁
9/9 anonim válasza:
akik ilyen kérdéseket írnak ki azoknak nem a munkájuk miatt nincsen nőjük , szimplán hiányos szociális készségeik vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!