Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfi képes lehet teljesen eltitkolni
gazdagságát?
Figyelt kérdés
Egy ismerős (de nem baráti társaságból való) pasi akit 15 éves ismerek és én úgy tudtam hogy átlagember, vidéki megyeszékhelyen él, edzőteremben szoktam látni, meg futni, bicajozni jár, soha semmi nem utalt rá hogy milliomos lenne. Egyszerűen nem látszik rajta.
Ha belegondolok még csak autóval sem láttam soha.
Időnként beszélgetünk edzés közben, és akkor egyik barátnőm mondja viccesen hogy "milliomos ismerőseid" vannak? És akkor felvilágosított hogy ki ez a pasi.
Ahhoz szoktam hogy gazdagokon látszik a gazdagság, szóval ez tök fura.
Akinek valóban sok pénze van és azt ráadásul a thetségével, tudásával szerezte, nem fog vele hivalkodni. Lehet van olyan hely ahol nagy lábon él (eldugott kastély valahol pl.), de átlalában nem fogod megmondani róla, hogy rohadt gazdag.
2021. dec. 23. 18:03
12/18 anonim válasza:
100 milliós vagyon semmi. Milliárdos haverom úgy öltözik, hogy adnál neki egy ezrest kajára. Egyébként egyszerű építőipari melós, aki lakásokat épített, vett és kb 60 éves korára az ingatlanár boomnak köszönhetően összejött neki az 1 milliárdos vagyon.
2021. dec. 23. 18:09
13/18 anonim válasza:
Rólam az emberek azt hiszik, hogy naplopó vagyok. Sose dolgoztam még, és mélyen spirituális vagyok, de a csaláfom birtokába 500 millió értékű föld van, amiből sok pénz folyik be.
2021. dec. 23. 19:33
14/18 anonim válasza:
Itt mindenkinek több száz milliója van! Ez a gyakorikerdesek…
2021. dec. 23. 21:46
15/18 anonim válasza:
Ha szemmel láthatóan nem költi, akkor lehet, hogy azért van neki annyi, mert nem költötte el. Ne értsetek félre, nyilván nem kevés "esik le", de aki nagyjából nulláról vagyonos lett, az a kezdet kezdetén se úgy gondolkodott, hogy ha több van, akkor többet költ, hanem még a gyerekeit is próbálja arra tanítani, hogy nem az a pénzed, amit elköltesz, hanem amit megtartasz és beindítasz vagy fellendítesz vele valami komolyabbat.
2021. dec. 23. 22:10
16/18 anonim válasza:
Ismerősöd valószínűleg a fillérb*szó gazdag csoportjába tartozik. Létezik ilyen. Aki soha nem ad borravalót senkinek, kiszámolja fillérre pontosan a kiadásait, és nem nagyzol azzal, hogy sok pénze van. Belül inkább szorongó típus, ha valamin nem spórolt, akkor stressz éri.
Persze létezik a másik véglet is, amikor megy a nagyzolás. Valahol a középutat kellene megtalálni.
Nem kell szégyellni, hogy van pénze valakinek.
2021. dec. 24. 02:06
17/18 anonim válasza:
Igen.
Egyik példa keanu reeves
2021. dec. 24. 06:44
18/18 anonim válasza:
A hulye azzal dicsekszik amilye nincs, az okos azt is letagadja amilye van!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!