Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfi képes lehet teljesen eltitkolni gazdagságát?
Egy ismerős (de nem baráti társaságból való) pasi akit 15 éves ismerek és én úgy tudtam hogy átlagember, vidéki megyeszékhelyen él, edzőteremben szoktam látni, meg futni, bicajozni jár, soha semmi nem utalt rá hogy milliomos lenne. Egyszerűen nem látszik rajta.
Ha belegondolok még csak autóval sem láttam soha.
Időnként beszélgetünk edzés közben, és akkor egyik barátnőm mondja viccesen hogy "milliomos ismerőseid" vannak? És akkor felvilágosított hogy ki ez a pasi.
Ahhoz szoktam hogy gazdagokon látszik a gazdagság, szóval ez tök fura.
Előző helyemre bejárt egy pasi, egy olyan cuccban, hogy egy román kőműves segédmunkás sem vette volna fel.
Kitaposott, koszos sportcipő, melegítő, izzadságfoltos póló,...
Na, ő benne volt a 100 leggazdgabb magyar listában.
A pénz a csendet szereti!
Általában azok szeretik mutatni a gazdagságot, akiknek nincs nagy vagyona. Aki gazdag, semmi szüksége nincs piócákra, akik a pénz szagára gyűlnek.
"milliomos ismerőseid"
A milliomos ma már semmit nem jelent. Akár egy havi fizetés.
Persze, ha nem költi. Átlagos, de jól működő autó, kényelmes, nem hivalkodó ingatlan, ép, de nem csiricsáré ruhák...
Aztán ha nagyon drága bort iszik a nagyon drága nyaraláson, arról se kötelező képet kirakni a Facebookra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!