Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az a havi kereset a nők szerint ami már nem “kispályás lúzer” a férfi ?
Nettó 195-220 között keresek készenléti ügyelettől függően. Több, mint másfél éve boldog házasságban. A feleségem valószínűleg többet fog keresni nálam jövőre, mégsem hagy el.
29/F
Valóság: X összes
Gyakorikérdések: 10X összeg, "alapjáratba", és heti 20-25 órával.
3#
Jövőre visszatérünk azért rá! 😅
Ez összetettebb, mint random leírni egy számot.
Ha vidéken élsz, van hitelmentes házad, és hitelmentes, normális kocsid, akkor 300-is elég.
Ha nagyvárosban, oda már kell a 400.
Viszont akár az 1M is lehet kevés, ha ott a lakáshitel, kocsihitel, gyerektartás, és Budapesten élsz, ráadásul a csaj, ha nem is fullos, de azért finom anyag.
#5 Nem kell visszatérni rá jövőre.
*Bepattan a WCW Monday Nitro ringbe, Hulk Hogan elismerően tapsol a közönségből, az aréna őrjöng.
*Lepacsiz az #1-es és #3-as válaszolókkal - "jó bal horog volt a valóságtól elszakadt hülyegyerek arcába, srácok"
* Ding-ding, folytatódik a mérkőzés
* A kérdező támad, próbálja a válaszolót "450 ezer, anyagias nők, he?!" retardkérdéssel megfektetni
* A válaszoló kitér az ügyetlen támadás elől, a kérdező elveszíti egyensúlyát, ezt felhasználva a válaszoló megragadja a kérdező lábait és egy hetykén odavetett "Én pedig 3 éve vagyok a barátnőmmel, 280 nettóval" lendülettel meglendíti a kérdezőt, majd a földhöz csapja
* A bíró számol: 1,2,3,4,5,6,7,8,9- a kérdező már nem kel fel? ÁM EKKOR: Mit látok? INCEL KAPITÁNY LÉP A RINGBE! A VALÓSÁGTAGADÁS BELENGI AZ ARÉNÁT!
* A válaszoló "na, megint előjöttek a retardoK" vállvonással újabb összecsapásra készül
... :)
Igen ez sokban függ a kiadásoktól. (Ahogy #7-es is írja.)
Ha keresel 500.000 Ft-ot. De!
- 500.000 Ft-ból 100.000 az albérlet, (vagy hitel) mondjuk 50 a rezsi, 50 az autó ----> Már csak 300.000 Ft-ot marad. (És ha még lejön a benzin vagy utazás még kevesebb)
És most olcsó albérletet írtam, illetve kevés hitel törlesztőt.
ERGO! Olyan mintha 300.000 Ft-ot keresnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!