Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek olyan története ahol a nő jóval fiatalabb férfit kereset párkapcsolatra, vagy ilyen kapcsolatban élt?
ma 12:25!
Te férfi vagy nő vagy?
hát ez ritkábban szokott előfordulni , mert a férfiak és a nők azonos korban nincsenek egy intelektuális szinten ,ezért is keresnek idősebb férfit. (pl. nekem eddig csak idősebb barátom volt , mert velük tudok rendesen beszélgetni....de az sem volt több 2-3 évnél :) )
amúgy is gondolj bele , hogy egy 16 éves srác/csaj belezúg egy 1 éves kisfiúba/kislányba ,mert ez olyan
'amúgy is gondolj bele , hogy egy 16 éves srác/csaj belezúg egy 1 éves kisfiúba/kislányba ,mert ez olyan'
Ez azért butaság,mert nagykorú személyekre vonatkozik a kérdés.Felnőttként úgy szokták mondani,hogy mindenki úgy szúrja el az életét ahogy akarja.
Az is lehet,hogy bevállalja és boldog lesz.
Akkor meg ha ennyire tudod a kérésedre a választ minek teszed ki ????
Bocs ,hogy mertem írni valamit , többet nem fordul elő ....
Meg nem kéne egyszerre bunkóskodni .
a mostani párom exnője 40éves volt (!!!) 12év körkülönbség volt köztük.
Mint párom elmesélte a nő szépen élvezgette hogy egy fiatal pasija van, szeretett is volna gyűrűt-meg gyereket a páromtól régen.
Csak nem minden férfi hülye, párom szépen lelécelt, tudta hogy nincs jövője egy 12évvel idősebb nővel, hiába jártak pár évig nem tudta vele elképzelni hogy később ez a nő gyerekei anyja legyen.
Hát jól pofára esett a nőci :D
Szeretett volna rátelepedni egy fiatal férfira, aki jóképű, okos stb. Csak nem jött össze neki :D
Most fordult a kocka... én vagyok fiatalabb a pormnál pár évvel és ez szerintük így jobb :)
ma 05:50!
Ha édesanyád felvállalna büszkén titeket,akkor eltudnád fogadni ezt a kapcsolatát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!