Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van valakinek olyan története...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek olyan története ahol a nő jóval fiatalabb férfit kereset párkapcsolatra, vagy ilyen kapcsolatban élt?

Figyelt kérdés
Legalább 15 év korkülönbség vagy többre gondoltam. Mi vezette arra,hogy felvállaljon egy ilyen kapcsolatot?Kort nemet írjatok!

2014. dec. 26. 19:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

ma 14:23!

Azért ahhoz a kapcsolathoz,hogy kialakuljon kellet a párod is.Nem?

Sokan vannak akiknek jól működik egy ilyen kapcsolat.Szerintem a párod nem a kora miatt szakított,hanem egyéb volt az indok.

2015. febr. 10. 20:05
 12/19 anonim ***** válasza:
igen!Én megértem anyukámat, és úgy fogom fel mintha pl nemi identitás, fétis vagy ilyesmi lenne. neki ez tetszik én elfogadom. csak az h letagad ezért cserébe baromi rossz érzés. nekem annyi a lényeg h boldog legyen. tehát elfogadom.
2015. febr. 10. 20:06
 13/19 A kérdező kommentje:

ma 20:06!

Maximálisan megértelek és igazat adok neked.

2015. febr. 10. 20:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy egy jóval fiatalabb férfival lehetne hosszú távra tervezni. Ha 2-3 évvel fiatalabb, az még elmegy, na de 15-tel...
2015. márc. 22. 15:50
 15/19 A kérdező kommentje:

ma 15:50!

Szerintem pedig,intelligencia és fantázia kérdése az egész.De,kinek hogy.

2015. márc. 22. 18:51
 16/19 anonim válasza:
4ev evvel fiatalabb a baratom. Azon kivul hogy sok rosszindulatu pletyka kering es tudom, hogy megfordulnak utannunk az emberek az utcan semmi baj nincs. Eleinte tudom, hogy felt attol h idosebb vagyok es hatarozottabb de ez attol is fugg ha az idosebb no/lany h all a kapcsolathoz. Eppen ugy viselkedtem vele mintha 4 evvel oregebb lenne es nem fiatalabb. A tobbi meg mar jon magatol. :)
2015. ápr. 15. 11:53
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem idősebb korban, úgy 25-30 év körül mikor már mindkét félnek illett volna hogy benőjön a feje lágya, akkor már nem számít a korkülönbség, hiszen elvileg már mindketten önálló életre képesek és tudják, mit kell tenni egy komoly kapcsolatban.A szépség meg úgyis elmúlik, akkor is, ha 20 évvel fiatalabb az illető.Vagy 10 évente cseréljük le, mert öregszik?

Egyet nem szabad:szivatni a másikat, amíg az érdekek úgy szolgálják, aztán mikor megkapta amit akar, akkor közli, hogy mégsem komoly kapcsolatra gondolt.Ez undorító viselkedés.

Volt fiatalabb pasim, igaz, csak 6 évvel, de nálunk pont ez volt a baj.Eleinte nagyon komolynak tűnt ő is.aztán mikor a kapcsolat fordult volna komolyra (legalábbis azt hitte), akkor elmenekült.

Ennek ellenére belemennék újra egy kapcsolatba fiatalabb férfival, de csak úgy, ha az elején leszögezzük, ki mit vár a másiktól.Ha szerető akar csak lenni, azt is meg lehet mondani, ha meg több, akkor a szerint is viselkedjen, különben mehet...Felvállalni? Sosem érdekelt különösebben mások esetleges véleménye.Tetszenek a szép, fiatal férfiak, ez van.Az én korosztályom beliek már szinte mind pocakosak, kopaszodnak.Én meg amúgy is minimum 15 évet simán letagadhatnék.

2015. dec. 5. 17:17
 18/19 A kérdező kommentje:

ma 17:17!

Köszönöm a történeted,egyet is értek veled.

Megírnád hány éves vagy?

2015. dec. 5. 19:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Én nem kerestem a jóval fiatalabb férfit, de megismerkedtünk, találkozgattunk és láss csodát szerelmes lettem bele.Felvállaltam volna, mivel nagyon szerettem, de ő nem akarta,
2016. júl. 5. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!