Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek olyan története ahol a nő jóval fiatalabb férfit kereset párkapcsolatra, vagy ilyen kapcsolatban élt?
ma 14:23!
Azért ahhoz a kapcsolathoz,hogy kialakuljon kellet a párod is.Nem?
Sokan vannak akiknek jól működik egy ilyen kapcsolat.Szerintem a párod nem a kora miatt szakított,hanem egyéb volt az indok.
ma 20:06!
Maximálisan megértelek és igazat adok neked.
ma 15:50!
Szerintem pedig,intelligencia és fantázia kérdése az egész.De,kinek hogy.
Szerintem idősebb korban, úgy 25-30 év körül mikor már mindkét félnek illett volna hogy benőjön a feje lágya, akkor már nem számít a korkülönbség, hiszen elvileg már mindketten önálló életre képesek és tudják, mit kell tenni egy komoly kapcsolatban.A szépség meg úgyis elmúlik, akkor is, ha 20 évvel fiatalabb az illető.Vagy 10 évente cseréljük le, mert öregszik?
Egyet nem szabad:szivatni a másikat, amíg az érdekek úgy szolgálják, aztán mikor megkapta amit akar, akkor közli, hogy mégsem komoly kapcsolatra gondolt.Ez undorító viselkedés.
Volt fiatalabb pasim, igaz, csak 6 évvel, de nálunk pont ez volt a baj.Eleinte nagyon komolynak tűnt ő is.aztán mikor a kapcsolat fordult volna komolyra (legalábbis azt hitte), akkor elmenekült.
Ennek ellenére belemennék újra egy kapcsolatba fiatalabb férfival, de csak úgy, ha az elején leszögezzük, ki mit vár a másiktól.Ha szerető akar csak lenni, azt is meg lehet mondani, ha meg több, akkor a szerint is viselkedjen, különben mehet...Felvállalni? Sosem érdekelt különösebben mások esetleges véleménye.Tetszenek a szép, fiatal férfiak, ez van.Az én korosztályom beliek már szinte mind pocakosak, kopaszodnak.Én meg amúgy is minimum 15 évet simán letagadhatnék.
ma 17:17!
Köszönöm a történeted,egyet is értek veled.
Megírnád hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!