Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondolnátok erről, más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok erről, más férfi is lehet még képben nála?

Figyelt kérdés
Kb. 1 hete megismertem egy lányt és hamar meg is beszéltünk egy randit, ami meg is volt a napokban. Úgy tűnt, hogy tök jól sikerült. Ő is jól érezte magát, én is jól éreztem magamat és abban maradtunk, hogy legyen folytatás. Viszont ez leghamarabb jövőre lesz, ami nem gond, csak addig fent is kéne tartanom az érdeklődést és itt jön az a rész amit kicsit furcsálok. Találkozó előtt is, meg most utána is olyan döcögősen megy ez az egész beszélgetés. Ha érdeklődök, tök szívesen válaszol, viszont ha én mesélek magamról / szeretném kicsit komolyabb irányba terelni a beszélgetést, hogy ne legyen ilyen sablonos az egész, akkor nem látom rajta az érdeklődést. Személyesen nagyon gördülékeny volt az egész, érdeklődő volt, de online nem tűnik annak és nem tudom hova tenni ezt. Olyan érzésem van, mintha én jobban akarnám ezt, mint ő vagy mintha lenne még más is a képben és még nem tudja, hogy ki lesz a befutó, de azért fenntartja a beszélgetést. Mit gondoltok?
2021. dec. 23. 10:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszeru. Ne irj neki par napig, ha nem ir rad akkor nem erdekled. Ha csak 1 het utan ir rad hogy na mizu, akkor valszeg unatkozik es epp senkivel se tud irni csak veled.
2021. dec. 23. 10:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Gyerekek, már nem mernek kérdezni a lányok, mert ha azt kérdezik, hányas az ing méreted, már abból is azt hozzátok ki, hogy az anyagi helyzet után érdeklődik.
2021. dec. 23. 10:19
 3/9 A kérdező kommentje:
#2: Tolem barmit lehetne kerdezni, örülnék ha kolcsonos lenne az erdeklodes, de igy csak ugy erzem, hogy hulyet csinalok magambol.
2021. dec. 23. 10:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze ... A mindig lehet hogy becsúszik a képbe valaki aki neki jobban bejön te meg hoppon maradsz . Ilyenkor sajna nem értékeli a belefektetett energiát .

De hé bro lehet csak írásban nem olyan fejlett a komunikációja és csak beképzeled a bajt

2021. dec. 23. 10:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az összes randizás alapszabálya:

- Ha bejössz a csajnak akkor azt érezni fogod.

- Ha nem jössz be a csajnak akkor össze leszel zavarodva, hogy mi van.

2021. dec. 23. 10:25
 6/9 A kérdező kommentje:

#4: Remelem, hogy csak bekepzelem :D

#5: Randi alatt vegig ugy ereztem, hogy bejovok neki.

2021. dec. 23. 10:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet hogy kicsit zárkózottabb típus, és nem akar minden nap új infókat elárulni magáról. Ez csak akkor lehet, ha nem biztos benne, hogy téged akar. Persze megismerkedni csak úgy lehet ha minél több információt elárulunk magunkról a másiknak.

Írtad, hogy komolyabb irányba próbáltad terelni a beszélgetést ő viszont nem mutatott érdeklődést.

Szerintem csak puhatolózik nálad, azért kezeli felszínesebben a beszélgetést. Lehet hogy van más jelentkező is a képben.

Az is lehet, hogy te vagy túl gyors, túl komoly neki. Ő nem biztos, hogy nagyon sietni szeretne.

Még az is lehet, hogy nem akar unatkozni kell neki valaki akivel programozhat. Sajnos olyan is van, aki csak egy jómódú pasit akar fogni magának, hogy be legyen biztosítva "élete végéig", de a férfi valódi személyisége olyan nagyon nem is érdekli! Kár tagadni, ez is egy létező jelenség!

Ezer féle lehetőség lehet, nem könnyű megmondani, hogy ő mit gondolhat.

Te nem kérdeztél rá, hogy ő mit gondolt a randiról?

Gondolom azt mondta, hogy minden szép és jó volt!

2021. dec. 23. 10:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet fél,hogy a munkahelyén lehallgatják,azért nem szeret online kommunikálni.

Pff..

2021. dec. 23. 11:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem szeret online írni.

Sajnos van olyan amikor egyik fél èrdeklődöbb mint a másik.

És az is megesik gyakran hogy jobbnak èrezted a randit mint a másik fél - csak nem akar megbántani.

Kommunikacio nélkül nehéz, de vannak ilyen esetek sajnos.

2021. dec. 23. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!