Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék ismerkedni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék ismerkedni ha nincs társaságom?

Figyelt kérdés

Nem járok el sehova, csak a munka és az itthon.

Társkeresőn néha beakad egy egy match, de messze vannak, vagy túl nagyok az igényeik.

Élőben viszont nem járok sehova. Jó lenne, de nincs normális társaságom akivel hasonló az érdeklődési kör. Nem akarok olyanokkal lógni akik alkoholt isznak.

29 F

2021. dec. 23. 11:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
16%

Az emberek nem társaságon keresztül ismerkednek, hanem online, tehát neked is ott kéne.

Az, hogy ott nem lehet férfiként, egy politikai/társadalmi probléma. Ha nem tetszik, menjél ki, tegyél ellene, csinálj róla youtube stream -et stb.

2021. dec. 23. 12:47
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

#6 Ki szerint előnytelenek? Szerinted? :D Az nem éppen mérvadó, főleg, ha kevés önbizalmad van.

De teljesen mindegy. Inkább olyannak lásson a nő a képeken, amilyen leszel. A beállított fotó bukta lesz, szólok előre.

2021. dec. 23. 12:54
 13/19 anonim ***** válasza:
94%

#8!

Azért menjen postára? Online intézi a számlás ügyeit 😂

Bolt: Öreg mamák járnak oda csak😂

Vonat: Nincsenek vidéki rokonok vagy ismerősei, azért vegyen egy returt Záhony Budapest vonalra?😂😂😂😂

2021. dec. 23. 13:11
 14/19 anonim ***** válasza:
72%

"De teljesen mindegy. Inkább olyannak lásson a nő a képeken, amilyen leszel. A beállított fotó bukta lesz, szólok előre.":

Ha jó képet rak föl, legalább esélye van. Rossz képekkel még a randiig sem jut el a nem top10 férfi.

13: Nekem egyszer valaki ajánlotta a focimeccset, mint ismerkedési lehetőség.

2021. dec. 23. 13:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

#14 Nekem volt randim olyan képekkel, amiket én csináltam mobillal, szóval messze nem beállított.

Nem az esélyre kell menni hanem arra, hogy a nőnek tetszen az, akit a képeken lát.

Semmit sem érsz a legalábbesélyedvannal, ha élőben baromira nem úgy nézel ki.

Az önbizalomhiányt pedig azért említettem, mert valószínűleg semmi probléma nincsen a kérdező fizikai adottságaival, csak nulla önbizalma van. Azon meg talán a randizás előtt kéne változtatni.

2021. dec. 23. 13:51
 16/19 anonim ***** válasza:

15: Nekem van ismerősöm, akinek 0 önbizalma volt. Úgy változtatott rajta, hogy felment Tinderre, majd randizott 30 lánnyal. A 30adiknál már megvolt.

Nekem ugyanez nem lehetséges, mert nem nézek ki elég jól. Így nincs önbizalom, nincs randi, marad az incel stream.

2021. dec. 23. 14:26
 17/19 A kérdező kommentje:

Épp ez, hogy nem nézek ki rosszul. Az egy másik dolog, hogy nem túl vonzó a személyiségem, de buliban mindig összeszedtem egy-egy nőt. Csak 1 hétnél egy mellett sem tudtam megmaradni. Úgy kb. 20 nővel voltam. Nem mondom, hogy nagyon jól nézek ki, de nem is vagyok Kvazimódó.

Az a baj, hogy pixelesek a képek, mintha 2000-ben csinálták volna.

Pont, hogy mikor próbálkoztam a tinderrel akkor ment el az önbizalmam.

Van olyan ismerősöm aki nálam sokkal rosszabbul néz ki, de Ő Pesten lakik, rohadt sokat utazik, és azokat a képeket lövi fel.

Az egy dolog, hogy biztos vagyok benne nem élvezi az utazásokat mert csak az internet népének csinálja mivel mindig írja hogy itt és itt volt stb.

Én annyira nem élek az online térben. Bár társaságom sincs.

Én a saját világomban vagyok el.

2021. dec. 23. 18:12
 18/19 mindigminden válasza:
Introvertált vagyok, hasonló a napirendem, egy ideje annyi eltéréssel, hogy elkezdtem eljárni edzőterembe, neked is ajánlom, testnek és léleknek egyaránt hasznos.
2021. dec. 23. 19:26
 19/19 A kérdező kommentje:
Én is edzek, de itthon. Teremben lefertőznek. Meg abból a pénzből amibe a bérlet kerül megveszem a fehérjét.
2021. dec. 23. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!