Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék társaságot találni, ismerkedni?
Nem voltam eddig igazán az a társasági lény. Az utóbbi időben úgy érzem változtam. Régebb inkább gépeztem, játszottam, de most jobban szeretek sportolni, kirándulni, eljárni otthonról. De tény, hogy nagyon egyedül voltam és ha néha akadtak is olyanok, akikkel jó barátságba kerültem, később eltávolodtunk egymástól. Akikkel igazán jól kijövök, azok többnyire tőlem távol levő emberek :)
Sosem voltam az a bulizós fajta. Nem igazán vonzott a partizós élet. Szeretem a játékokat, a mozgást, a tartalmas beszélgetéseket, elgondolkodtató filmeket, regényeket, történeteket. De egyre nehezebben találok beszélgetőpartnert. Az ismerkedés sem megy nekem igazán és elég önbizalomhiányos is vagyok. Bár igyekszem nyitott lenni.
Eddig gyakran elfoglalt, rohanó életet éltem a tanulmányaim miatt. Most adódna néha egy kis szabadidőm. Tudtok javasolni valamit az esetemre? Milyen programokra, rendezvényekre lenne érdemes eljárnom, ahol tudnék másokkal haverkodni, esetleg ismerkedni?
Nekem szimpatikusnak tűnsz,ha gondolod írj privátot :)
20L
Mintha magamat olvasnám, bár 2 év alatt lett egy nagyon jó baráti társaságom, de mivel csak 1-2 havonta jövünk össze találkozásra, vagy egyéb programra, akkor egymással foglalkozunk, beszélgetünk szóval ismerkedés itt kizárva. Edzésen én az edzésre koncentrálok, meg nincs is korombeli felhozatal. Amit nagyon szeretek még az a kirándulás, természetjárás, ehhez kapcsolódó terepi programok, de itt is meg vagyok lőve, az én korosztályomnak valahogy ez nagyon nem vonzó, középkorúak, családok gyerekekkel akik jönni szoktak, elvétve pár 20-on éves, de ők meg a párjukkal... Néha összefutok egy-egy egyetemi gyakorlatossal, de azok meg sokszor csak azért vannak ott mert "kell" van kivétel, de ilyenkor meg valamilyen programlebonyolításban/önkénteskedés során találkozunk, ahol meg szintén nincs igazán idő jobban elbeszélgetni, aki normálisabb, annak meg én nem jöttem be annyira, hogy komolyabbat is elképzeljenek velem. Akikkel meg nem ilyen helyekről próbáltam ismerkedni, gyorsan leráznak, hogy ez az életforma nem igazán nekik való.
Szóval jelenleg passz, perpill ennyit tudok kihozni szabadidőmből, illetve azért időnként jól esik egyéb otthonülősebb dolgokat is csinálni, nem tudom, mi érdekelhetne még komolyabban, én azért olyan programokat nem szeretek erőltetni ami nem jön be, csak azért hogy lányokkal ismerkedjek.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!