Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ismerkedni ha nincs társaságom?
Nem járok el sehova, csak a munka és az itthon.
Társkeresőn néha beakad egy egy match, de messze vannak, vagy túl nagyok az igényeik.
Élőben viszont nem járok sehova. Jó lenne, de nincs normális társaságom akivel hasonló az érdeklődési kör. Nem akarok olyanokkal lógni akik alkoholt isznak.
29 F
Vegyél egy kutyát, menj el sétálni vele. Sok nőt látok nap mint nap kutyát sétáltatni, és sokszor összeismerkednek előbb a kutyusok aztán gazdáik.
Próbáld ki.
Vegyél egy pici kutyát először.
#3 Csak ismerkedés miatt kutyát? Normális vagy?
Az egy élőlény, akkor szabad csak bevállalni, ha felelősségteljes és szerető gazdihoz kerül. Nem egy randieszköz.
#2 A profi fotókkal az a baj, hogy élőben nem a profi fotókkal fog találkozni a nő, hanem veled.
A képeid legyenek őszinték, előnyösek. Kontraproduktív tinderezéshez profi fotóst bérelni.
Így meg éppen előnytelenek a képeim.
Írtam, hogy nem tudok fotót csinálni. Meg nincs aki csinál rólam. Pl. távolit.
okés....kiegészítem akkor a kutyulimutyulit annyival, hogy....
Sokba kerül, ételt italt adni kell neki, állatorvos is pénzbe kerül, nem árt ha szeretgeted néha. És persze nem árt ha szereted a kutyulikat-
Na! Ha ez stimmel akkor vedd meg azt a kis cuki kutyulit.
A kutyásra azért nem is írtam, mert nem szeretem a kutyákat annyira, hogy eltudjam viselni mint családtagot.
Egyébként 2 macskám van, azokkal nem férne meg.
Meg ha válogathatnék a csajok közül, kutyással nem is igazán jönnék össze, mert jobban szereti a kutyát mint engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!