Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy/hol tudnék neten kívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy/hol tudnék neten kívül ismerkedni, ha nincs baráti társaságom?

Figyelt kérdés

A legtöbb stabil kapcsolat úgy alakul ki, hogy valamilyen baráti társaságban, közösségben fokozatosan ismerik meg egymást, nem egy ilyen erőltetett netről indult randik folyamán.

Próbálkoztam a tinderrel és több lányt megismertem onnan,de valahogy túl direktnek éreztem ezt az ismerkedési formát. Valahogy mindenki azonnal kapcsolatot akart, ami számomra taszító.

A barátaim teljesen különböző helyekről ismerem és csak ritkán találkozom velük, teljesen szétszéledtek amúgy is, a munkámat online végzem,csak ritkán járok be az irodába, sokat vagyok egyedül ezért kezdtem el tinderezni, viszont nem igazán jön be ez az ismerkedési mód, inkább egy társaságba járnék szívesen, ahol nem azonnal a párkapcsolat a cél.

2021. júl. 10. 10:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom mit hittél, de a Tinder pár/szexpartner keresésre van kitalálva. 🤷‍♀️
2021. júl. 10. 11:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Keress társaságot. Sport, hobbi, tanulás bármi lehet, ami közösséget teremt.
2021. júl. 10. 11:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez nem egyszerű dolog . Én hasonló helyzetben voltam , mint te . A munkámból kifolyólag , alig volt szabadidőm és lehetőségem az ismerkedésre .

Persze én neten ismerkedtem meg , jelenlegi párommal . Nem kell félni , tartani a neten való ismerkedéstől , csak hozzáállás kérdése szerintem , ki hogyan fogja fel .

Én soha nem úgy mentem el egy első randira , hogy én azért megyek oda , hogy most párt választok magamnak , csupán meg szerettem volna ismerni közelebbről az adott hölgyet . Viszont én mindig őszintén és önmagamat próbáltam adni , hogy se másnak és sem magamnak ne okozzak ezzel akár a későbbiekben csalódást . Én sem hittem nagyon ebben a társkeresési formában , de bevállt , igaz 3 - évembe került , mire összejött végre .

De eljártam azért haverokkal is bulizni , rendezvényekre és mindig nyitott szemmel jártam s ha egy lány megtetszett , oda mentem hozzá és beszélgetést próbáltam kezdeményezni vele , még akár utazás közben is a buszon , vagy akár vásárlás közben - stb ...

És merni kel kezdeményezni , mert ez is olyan mint egy vállalkozás , ha meg sem próbálod , nem is várhatsz sikert !

Kitartás , türelem , céltudatosság s merészség ! - fel a fejjes és hajrá !

2021. júl. 10. 11:16
 4/10 A kérdező kommentje:

Az lehet, hogy arra van kitalálva, de nem találtam más lehetőséget, ahol új emberekkel két mondatnál többet tudtam volna beszélgetni. Sportolni járok,de ott nem ismerkedni akarnak, hanem sportolni.

Az emberek többsége csak az ismerősein keresztül megismert emberekben bízik, így mással nem is akarnak érdemben megismerkedni. Engem viszont senkinek nem mutatnak be, nem ismerek meg így új embereket. A 0-ról meg nagyon nehéz bárkinek a bizalmát elnyerni.

2021. júl. 10. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:

1.

marhára nem arra van.

Bárhol lehet, magától hozza az élet. Nekem úgy volt egyszer randim, hogy segítettem a leányzónak a boltban, mert majdnem magára rántotta a fél polcot. Megköszönte, mondtam, hogy udvariasságra neveltek és dumáltunk.

2021. júl. 10. 11:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Pontosan , szóba kell állni a nőkkel s beszélgetni velük .

Volt olyan mikor kb: 20-30 percnyi beszélgetés után már teljesen megnyíltunk egymásnak és már - már személyes titkaink egy részét is ki tártuk egymás előtt , majd mindkettőnknek mennie kellett a dolgunkra , de amikor elköszöntünk egymástól , azt mondta , köszöni szépen a beszélgetést , nem is emlékszik rá , hogy utoljára mikor beszélgetett férfivel ilyen jót , mint velem . És én is hasonló képen éreztem iránta .

Azóta is ha találkozunk egymással , már messziről mosolyog és integet nekem , pedig csak beszélgettünk .

2021. júl. 10. 14:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Munkahely, sportolás közben is akár. Csak nyitottnak kell lenned.
2021. júl. 11. 08:47
 8/10 anonim ***** válasza:
A net az egy zsákutca!
2021. júl. 11. 08:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Munkahely a munkara van,
2021. júl. 11. 09:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Bárhol lehet ismerkedni , ere nincsen egyenlőre szabály , hála istennek vannak kellemes meglepetések is , mint pl: a spontán ismerkedés !
2021. júl. 11. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!