Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baráti társaságok nélkül hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baráti társaságok nélkül hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
27 vagyok és nincs semmilyen szociális kapcsolatom, ráadásul egy kisebb településen élek, itt nincs senki akivel bármi lehetne, szóval nem is tudom hol lehetne élőben, neten szoktam de eddig semmi. Munkahely se opció sajnos, ki érez hasonlóan? Mit tanácsoltok? Köszi
2020. aug. 9. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Interneten, ami tiszta gáz, főleg, ha pasi vagy.

Járj el közeli nagyvárosba, táncolni, strandra, stb.,...

2020. aug. 9. 10:20
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Baráti társasággal sem lehet. Legalábbis nálunk ugyanaz a 10-12 családos arc van mindig, nők már férjnél, de egyébként is a "kanbuli" jellegű összejövetelek a gyakoribbak. Semmit sem számít, hogy vannak barátaid.
2020. aug. 9. 10:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor mit lehet tenni, mit javasolnatok? :/
2020. aug. 9. 11:28
 4/7 anonim ***** válasza:
En is az internetet ajanlanam, ki lehet azert fogni normalis pasikat/csajokat.
2020. aug. 9. 12:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Tinder badoon nagyon sok a versenytárs úgymond nem mondom h rosszul nézek ki de nagyon kevés esélyt látok rá.
2020. aug. 9. 13:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Irj egyedibb szoveget, ne csak annyit, hogy szia, vagy szia mizu, mert azon atsiklanak.
2020. aug. 9. 13:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Hidd el nem így indítom a beszélgetést azért ennél kreatívabb vagyok, de sokszor semmit nem írnak vissza.. Ez van
2020. aug. 9. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!