Ha én átlagos külsejű fiúkkal szándékozok ismerkedni és a baráti társaságom 90% is átlagos, akkor az jó jel?
Gyerekek!
Ez ne jelentse már azt, hogy az átlagos külsejűeknek a büdös életbe ne elhessen már párkapcsolatuk!
Mi ez, ha nem igazságtalanság és hülyeség?
Az a legnagyobb hülyeség, hogy a legtöbben (tisztelet az 1-2% kivételnek) csak a tökéletes külsejű illetők kellenek!
Mivel különbek azok, akik jól néznek ki, mint azok, akik nem éppen valami szépek?
Mivel különbek?
Hát megmondom őszintén...
SEMMIVEL SEM!!!
Qrva nagy igazságtalanság, amit az átlagos külsejűekkel műveltek! -.-"
És még ti csodálkoztok, hogy ők lesznek az idegroncsok, mert állandóan az elutasítást kapják, és a csajok egy cseppnyi esélyt nem adnak, hogy ők is ugyanolyan boldogok lehessenek, mint bárki más?
És még ölbetett kézzel nézitek, hogy a másik mennyire szenved, hogy hónapok, vagy évek óta nincs barátja, barátnője?
Ezt ti tűritek? -.-"
8éve nincs barátnőm, mert én is az elutasítást kapom ezerrel! -.-"
Csak azért nem kellek senkinek, mert nem vagyok az az álomarcú pasas! -.-"
Ne aggódjatok, majd még visszakapjátok ezt, ne féljetek! -.-"
Ti is megtapasztaljátok, milyen az, amikor az életben nem voltál még úgy boldog, mint sokan mások! -.-"
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!